inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem detské prikrmi Hipp 8-12 mesiacov

Kategória: Ostatné

Darujem detské prikrmi Hipp 8-12 mesiaci s dátumom spotreby okolo 04/2023. Prvotný kontakt mailom.
Darujem detské prikrmi Hipp 8-12 mesiacov
Podobné inzeráty
najlacnejšie streamovacie služby
Ponúkam Netflix Premium [Ultra HD], AMAZON prime video , HBO Max, Spotify , JOJ PLAY , Disney+ a VOYO za výhodné ceny! joj play cenik 12 mesiacov 1,5€/ na mesiac 2€ voyo cenník: 12 mesiacov: 2€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 2,5€/zariadenie/mesiac 1mesiac: 3€/zariadenie/mesiac HBO Max cenník: 12 mesiacov: 2€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 2,2€/zariadenie/mesiac 1mesiac: 2,5€/zariadenie/mesiac Disney+ cenník: 12 mesiacov: 2€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 2,2€/zariadenie/mesiac 1mesiac: 2,5€/zariadenie/mesiac netflix cenník: 12 mesiacov: 2,5€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 3€/zariadenie/mesiac 1mesiac : 3,20€/zariadenie/mesiac Keby mal niekto záujem o všetko, môžem poskytnúť menšiu zľavu. ???? -kontaktovať ma môžete buď cez Whatsapp (tel. č. ), SMS alebo cez formulár nižšie -radšej píšte ako volajte -> VÄČŠINOU ODPOVIEM DO PÁR MINÚT A TO AJ V NESKORÝCH HODINÁCH Garantujem podporu takmer 24/7, som schopný poslať množstvo konverzácií spokojných zákazníkov, ktorí si u mňa pravidelne Netflix predplácajú už viac ako rok. -možnosť sledovať na: mobile, notebooku, PC, smart TV, tabletu, atď. -účet sa neruší po mesiaci, ale automaticky obnovuje (vaše rozpozerané filmy a seriály zostávajú!) -možnosť sledovania filmov, seriálov a dokumentov v 4K kvalite za oveľa lepšiu cenu -možnosť nastavenia si 4-miestneho pinu pre svoj profil -cena možná už od 1,5€ zariadenie/mesiac podľa počtu mesiacov -možnosti platby: bankový prevod, Revolut, PayPal, BTC Po zaplatení ihneď zasielam údaje od účtu. V prípade akýchkoľvek nejasností sa na mňa neváhajte obrátiť. :)) (v prípade záujmu o referencie, dajte prosím vedieť)
Hipp 2
Darujem rodine ktora to naozaj potrebuje! hipp 2, dva balenia plus jedno balenie 3
Predám HiPP olej
Predám nový nepoužitý HIPP olej. Mám 3 ks. Ks/4,5€
Predám plienky značky Hipp veľkosť 3 (6-10kg)
Predám plienky značky Hipp veľkosť 3 (6-10kg) boli zakúpené v Nemecku. Cena za balenie je 15€ k dispozícii mám 1 balenie. Jedno balenie obsahuje 36 kusov. Možný osobný odber v Košiciach alebo odošlem kuriérom za 3.60€, platba vopred na účet.
Predám plienky značky Hipp veľkosť 3 (6-10kg)
Predám plienky značky Hipp veľkosť 3 (6-10kg) boli zakúpené v Nemecku. Cena za balenie je 8€ k dispozícii mám 2 balenia. Jedno balenie obsahuje 36 kusov. Možný osobný odber v Košiciach alebo odošlem kuriérom za 3.60€, platba vopred na účet.
Predám plienky značky Hipp veľkosť 2 (4-8kg)
Predám plienky značky Hipp veľkosť 2 (4-8kg) boli zakúpené v Nemecku. Cena za balenie je 8€ k dispozícii mám 2 balenia. Jedno balenie obsahuje 31 kusov. Možný osobný odber v Košiciach alebo odošlem kuriérom za 3.60€, platba vopred na účet.