inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem kuchynský stôl, tienidlo na lampu a bublinkovú fóliu

Kategória: Ostatné

Darujem tienidlo na lampu a bublinkovú fóliu.

Osobný odber BA - Petržalka.

Darujem kuchynský stôl, tienidlo na lampu a bublinkovú fóliu
Podobné inzeráty
Macrame tienidlo na luster/lampu "Lorain"
Makramé tienidlo na luster v natural farbe. Tienidlo je zhotovené z 5mm bavlnenej šnúry, na kovovom základe. Priemer tienidla je 30cm, dĺžka je cca 40cm. Pozor - tienidlo sa predáva bez uchytenia (teda bez točených šnúr a kábla) - predávam tienidlo samotné (prípadne viem zohnať čistý kábel s objímkou na žiarovku). Cena za tienidlo je 75€. Posielam buď po platbe vopred na účet, ale aj dobierkou, cena poštovného sa však líši. Možný je aj osobný odber v Košiciach. :) Kontakt: email: less.macramess.kontakt@ facebook: less.macramess instagram: less.macramess Pozri si aj ďalšie moje inzeráty. :)
Predám bublinkovú foliu
Predám bublinkovú fóliu vhodnú na balenie a ochranu krehkých veci. Šírka od 10 cm do 200 cm a navin od 10m do 300 m
TOP PONUKA - útulný penzión s možnosťou odkúpenia
Ponúkame Vám na prenájom rodinný dom - Penzión v kúpeľnej obci Podhájska. Tento penzión sa nachádza v tichej časti obce na pozemku s rozlohou 908m2. Podlahová plocha je 120m2 prízemie a 120m2 podkrovie. Penzión Vám ponúka možnosť celoročného bývania a popri tom aj možnosť prenajímať izby kúpeľným hosťom. Vzdialenosť od termálneho kúpaliska je cca 800m. V penzióne je 7 izieb a každá má svoj kuchynský kút so stolom, TV a kúpeľňu s WC. Nachádzajú sa tu: - dve 3-lôžkové izby s manželskou posteľou a jedným pevným lôžkom - tri 4-lôžkové izby s manželskou posteľou a dvomi pevnými lôžkami Popis izieb: Izba – dvojlôžková s prístelkou, WC, kuchynský kút, TV Apartmán – dve dvojlôžkové izby, WC, kuchynský kút, TV Izba – trojlôžková, WC, kuchynský kút, TV Izba – manželská a poschodová posteľ, WC, kuchynský kút, TV Izba – štvorposteľová izba, WC, kuchynský kút, TV Apartmán – dve dvojlôžkové izby, WC, kuchynský kút, TV Izba – jednolôžkové, WC, kuchynský kút, TV Každá izba je vybavená televízorom a zariadeným kuchynským kútom na prípravu domácej stravy. V kuchynskom kúte využijete chladničku s mrazničkou, elektrický sporák, rýchlovarnú kanvicu, a jedálenské posedenie. Všetky izby Vám zaručujú komfort používaním vlastnej kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. V zadnej časti sa nachádza kuchyňa a jedáleň s krbom a tiež vonkajšie posedenie - terasa s grilom. Pozemok je rovinatý a oplotený. Penzión sa prenajíma zariadený s možnosťou odkúpenia v budúcom roku 2024. Cena prenájmu je 1000€ + 1000€ vratná kaucia . Energie sú max. do 300€ pri plnej kapacite penziónu. Sprostredkovateľský poplatok je 1000€. Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií. Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný právny servis spojený s prenájmom nehnuteľnosti. - vyhotovenie rezervačnej, nájomnej zmluvy. - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na nájomnej zmluve. - poradenstvo / vybavenie financovania / pomoc pri znaleckom posudku. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na tel. č. alebo prostredníctvom emailu: krnacova@
Predam plastovy obrubnik,geotextiliu,hadicu,fóliu.
Predám plastové obrubniky 7,5cm x 7,5cm dlžka 1meter 7ks,geotextíliu 1,6m x 16m 1ks,a samozavlažovaciu hadicu do závlah 24metrov a bublinkovú fóliu 10 metrov všetko spolu za 50€.
Predam plastovy obrubnik,geotextiliu,kvapkovú hadicu,fóliu.
Predám plastové obrubniky 7,5cm x 7,5cm dlžka 1 meter 6ks,geotextíliu 1,6m x 15m 1ks, samozavlažovaciu hadicu do závlah 20metrov,vnutorný priemer 13mm a bublinkovú fóliu dlžka 10 metrov všetko spolu za 30€.
Oblúková stojanová lampa L s mramorovou základňou
Pošlem kuriérom alebo osobný odber je možný v MT. Inzerujem aj iné veci, napr. záhradný nábytok (napíšte a pošlem vám kompletnú ponuku). Moderná oblúková lampa slúži ako skvelý pútavý prostriedok v izbe a na chodbách. Vďaka zakrivenému tvaru je možné lampu integrovať do každého rohu na čítanie. Príjemné a teplé svetlo vytvára útulnú atmosféru v každej miestnosti. Výšku je možné individuálne nastaviť od 133 – 180 cm. Stabilná mramorová základňa zaručuje stabilitu. Môžete tiež ľahko zapnúť a vypnúť lampu pomocou nožného spínača. Tienidlo je možné individuálne nastaviť a sklopiť. Atraktívny dizajn a rôzne použitia! Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka. Výhody produktu: ťažký mramorový podstavec nastaviteľné tienidlo klasický dizajn výškovo nastaviteľné 133 – 180 cm dlhý kábel s nožným spínačom brúsený nerezový oblúk robustný a stabilný Technické špecifikácie: 108093 Mriežka na materiál: polyester Materiál oblúk: nehrdzavejúca oceľ Základný materiál: mramor Rozmery: výška 133 – 180 cm; Tieň Ø25 cm; Podstavec Ø30cm Svetelný zdroj: E27; Max. 60W Farba tienidla: sivá Rozsah dodávky: 1 x oblúková lampa