inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem Moskovského strážneho psa

Kategória: Psy

Darujem Moskovského strážneho psa
Má desať mesiacov je zaočkovaný s čipom
Darujem Moskovského strážneho psa
Podobné inzeráty
Darujem Moskovského strážneho psa
Darujem do dobrých rúk 7 mesačnú sučku Moskovského strážneho psa s PP. Je vhodná do rodiny, začína už dobre strážiť, nie je vhodná do chovu.
moskovsky strazny pes
chovna stanica ponuka posledne sucky Moskovskeho strazneho psa nar. 17. 4. su velmi mohutne pripravene strazit! Kvalitne spojenie rodicov zaruka rozvahy , strazenie a nadovsetko miluju rodinu! 100% zdrave , pravidelne odcervene , ockovane s preukazom pôvodu samozrejmost! Velmi mohutne rovno k strazeniu! Rodicia s fantastickymi povahami na vystavach popredne miesta treba vidiet navsteva vitana obaja rodicia k videniu….
Moskovský strážný pes - šteniatka
Ponúkame týchto roztomilých nezbedníkov, ktorých keď si zaobstaráte nebudete ľutovať. Toto plemeno možno na pohľad vyzerá ako nekompromisné zviera, ale opak je pravdou. Je verné svojmu pánovi a miluje svoju rodinu, ktorú zároveň, ako chráni tak jej dáva plno lásky a radostných chvíľ. Preto naša Chovateľská stanica Žičiho pustatina a majiteľ, dlhoročný chovateľ čistokrvných plemien ponúka na predaj šteniatka moskovského strážneho psa. Majiteľov si ešte hľadajú dva psíky Nero, Nikita a dve fenky Nika, Nela. Otec: BOZSOKI HARCI BORIS DBK - A/B DLK - 0/0  Junior šampion ČR,SVK Šampion ČR,SVK Grand Šampion ČR,SVK Slovenský výstavný šampion Slovenský super grand šampion Slovenský veteran šampion Národný vítaz ČR,SVK Klubový vítaz SVK Matka: DAILIA Vaneliss dream KV SKRP V1,CAC,BOS,KV ŠV SKRP V1 DBK: A; DLK: A; tel.
Moskovský strážny pes
Predam cistokrvne stenata moskovskeho strazneho psa bez PP narodene 22.11.2022 su 4 psy a 3 fenky 2x odcervene pri odbere zaockovane odber mozny ihned
Moskovsky strážny pes
Predám posledné šteňa z vrhu Moskovskeho strážneho psa-fenku s PP nar. 12.9.2022, po povahovo aj exterierovo vynikajúcich rodičoch. Rodičia import z krajiny pôvodu. Fenka ma vyborne predpoklady na stráženie a ochranu svojej rodiny. Fenku ponúkame s výraznou zľavou. Tel.
Moskovský strážny pes
Predam cistokrvne stenata moskovskeho strazneho psa bez PP narodene 22.11.2022 su 3 psy a 3 fenky 3x odcervene pri odbere zaockovane a zacipovane odber mozny ihned