inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem obývaciu stenu aj so stolíkom

Kategória: Obývacie steny

Darujem obývaciu stenu aj so stolíkom
Darujemm obývaciu stenu aj so stolíkom v dobrom, zachovalom stave. Miery sú uvedené na fotke.
Osobný odber.
Kontaktovať emailom alebo sms.
Darujem obývaciu stenu aj so stolíkom
Podobné inzeráty
Predám štýlovú/modernú obývaciu stenu/zostavu
Predám obývaciu stenu/zostavu z pevnej hrubej drevotriesky s kockovými(odnímateľnými)drevenými nožičkami-s presklenou závesnou vitrínou,závesnou poličkou,dvomi stĺpikmi(na knihy/kvety/fotorámky..)s príručným stolíkom a Tv stolíkom(dve skrinky a v nútri dve police) úchytky sú chrómové(žiaden plast) plus k nej Darujem aj Lampu,obývacia stena sa nachádza na dome u starých rodičov,nakoľko som ju doma nemala kam dať,tak prístup bude bezproblémový...cena za komplet je 150€... Pri rýchlom jednaní,dohoda na cene možná,nakoľko to nieje tvz."papundeklový" nábytok ale pevný,kvalitný a takmer ako nový...Po dohode možný dovoz na trase SENICA-PIEŠTANY..
Predám obývaciu stenu so stolíkom a skrinkou pod TV
Predám obývaciu stenu so stolíkom a skrinkou pod TV. Rozmery steny: 400 x 210cm. Rozmery stolíka: 120d x 58š x 61v cm. Rozmery stolíka pod TV: 78d x 45š x 74v cm. Na stolíku je kus vrchnej lepenky odlúpený na obidvoch stranách viď foto. Ostatný nábytok je nepoškodený. Je potrebné si zabezpečiť odvoz. Pri rýchlom jednaní možná dohoda.
DARUJEM obývaciu stenu s TV stolíkom
Darujem za odvoz.Kompletná obývacia stena s TV stolíkom v dobrom stave. Len osobný odber. Bulvár, Žilina.
Predám obývaciu stenu
Predám veľmi zachovalú obývaciu stenu spolu s komodou a konferenčným stolíkom. V cene zostavy je započítaný aj kuchynský a servírovací riad (taniere, servírovacie misy). V prípade záujmu darujem aj koberček pod konferenčný stolík. Odber nábytku možný iba komplet.
Predám obývaciu stenu s komodou a konferenčným stolíkom
Predám obývaciu stenu s komodou používanú 2 roky, v top stave, bez poškodení. Pevný kvalitný nábytok. K nákupu darujem konferenčný stolík, ktorý má škrabance, ale stále pekný stav. Radi sa na cene dohodneme :)
Predám obývaciu stenu
Predám obývaciu stenu, je vo veľmi dobrom stave, žiadne viditeľné poškodenia. Celková šírka: 290cm - je zložená zo štyroch samostatných dielov (80cm, 80cm, 50cm, 80cm -viď foto). Výška- najvyššie časti - 190cm. Priestor pre tv -max. uhlopriečka 81cm. Obývaciu stenu je nutné si prísť odviezť. Cena 130€