inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem rohovu sedacku

Kategória: Sedacie súpravy

Darujem za odvoz zachovalu trojdielnu rohovu sedacku nepresedenu, rozkladacia.
Darujem rohovu sedacku
Podobné inzeráty
Darujem rohovú sedačku + kreslo
Darujem rohovú sedačku 3+2 s kreslom, v dobrom stave. dlhšia strana 260cm kratšia strana 220cm hlbka 90 cm
Darujem rohovu sedacku
Darujem za odvoz rozkladaciu rohovu sedacku s uloznym priestorom. Ma polohovatelne horne a bocne opierky. Ekokoza sa odlupuje. Rozmery: sirka 275 cm, dlzka (najdlhsia cast) 185 cm, vyska 78 cm Odber mozny dnes. Lokalita: Bratislava - Nove Mesto
Darujem rohovú sedačku
Darujem rohovú rozkladaciu sedačku o rozmeroch 240 cm x 90 cm. Poškodená ekokoža, fľaky na poťahoch. Žiadne preležaniny, rozkladací výsuv plne funkčný. Osobný odber v Senci.
Predám rohovú sedačku
Predám rohovú sedačku v peknom stave. Odber Dulová Ves. Používaná, ale nie je vydesená, pohodlná.Ešte poslúži ako na každodenné používanie, alebo pre tých, ktorý hľadajú sedačku do bytu na prenájom, chatu, krytú terasu a pod. Rozmery cca:235cm a otoman 240cm. K sedačke je taburetka v bezchybnon stave. Malý nedostatok na foto, ale nič neriešiteľné, na pohľad ani nevidno, len keď si človek sadne.
Predám rohovú sedačku
Predám rohovú sedačku. Nedá sa rozložiť a nemá úložný priestor. Sedačka má asi 12 rokov, je v zachovalom stave a niekoľkokrát tepovaná. Rozmer 270 cm x 203 cm. Jedinou vadou sú poškodené struny na jednom sedáku, čo spôsobuje, že sedačka je na jednom mieste trochu preliačená. Súčasťou sedačky sú aj dve červené obliečky na vankúše a červený poťah, ktoré sa kupovali dodatočne na daný typ sedačky (viď príloha prvé dve fotky sú bez poťahu a ďalšie dve fotky sú s poťahom).Sedačku je potrebné si odviezť svojpomocne zo 6 poschodia.
Predám rohovú sedačku
Predám rohovú sedačku. Nedá sa rozložiť a nemá úložný priestor. Sedačka má asi 12 rokov, je v zachovalom stave a niekoľkokrát tepovaná. Rozmer 270 cm x 203 cm. Jedinou vadou sú poškodené struny na jednom sedáku, čo spôsobuje, že sedačka je na jednom mieste trochu preliačená. Súčasťou sedačky sú aj dve červené obliečky na vankúše a červený poťah, ktoré sa kupovali dodatočne na daný typ sedačky (viď príloha prvé dve fotky sú bez poťahu a ďalšie dve fotky sú s poťahom).Sedačku je potrebné si odviezť svojpomocne zo 6 poschodia