inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem rozkošného kocúrika - hľadá rodinu

Kategória: Mačky

Meno: ŠÉFKO
Vek: cca 4 mesiace
Farba: bielo-čierny
Pohlavie: kocúrik

Hľadáme milujúci domov pre tohoto rozprávkového chlpáčika, kocúrika s menom Šéfko. :)

Šéfko pochádza z ulice.
Je to priateľský, hravý a milý kocúrik. Je zvyknutý na iné zvieratá aj deti, je čistotný.
Domov si hľadá v byte alebo v dome.

Šéfko je odčervený, odblšený. Čaká ho očkovanie. Pri adopcii sa podpisuje adopčná zmluva a podmienkou je kastrácia vo vhodnom veku.

Nachádza sa v Žarnovici.
Kontakt: , ,
Darujem rozkošného kocúrika - hľadá rodinu
Podobné inzeráty
Darujem rozkošného kocúrika - Šéfko hľadá domov
Meno: ŠÉFKO Vek: cca 3 - 4 mesiace Farba: bielo-čierny Pohlavie: kocúrik Hľadáme milujúci domov pre tohoto rozprávkového chlpáčika, kocúrika s menom Šéfko. :) Šéfko pochádza z ulice. Je to priateľský, hravý a milý kocúrik. Je zvyknutý na iné zvieratá aj deti, je čistotný. Domov si hľadá v byte alebo v dome. Šéfko je odčervený, odblšený. Čaká ho očkovanie. Pri adopcii sa podpisuje adopčná zmluva a podmienkou je kastrácia vo vhodnom veku. Nachádza sa v Žarnovici. Kontakt: , ,
Darujem rozkošného ryšavého modrookého kocúrika
Meno: BONBÓNIK Vek: cca 4 mesiace Farba: ryšavý Pohlavie: kocúrik Hľadáme rozprávkový domov pre sladkého kocúrika Bonbónika. :) Bonbónik bol nájdený na ulici a momentálne je v bezpečí v dočasnej opatere. Je to krásny ryšavý kocúrik s azúrovými očkami. Priateľský, hravý a čistotný. Zvyknutý aj na iné zvieratá. Domov si hľadá v byte alebo v dome s prístupom dnu. Bonbónik je veterinárne ošetrený. Podmienkou adopcie je kastrácia vo vhodnom veku a podpis adopčnej zmluvy. Nachádza sa v Banskej Štiavnici Kontakt: ,
Darujem kocúrika
Do dobrých rúk darujem rozkošného kocúrika - ČEX, očkovaný, kastrovaný, čipovaný. Kocúrik je vnímavý,prítulný,príjemný spoločník. Len do bytu alebo domu.
Darujem kocurika
Darujem 6 týždň.kocurika do dobrých rúk.Pre kocúrika si treba prísť do Bystera.
Predam perzskeho strieborneho kocurika
Predam kocurika narodil sa 19.04.2022. Je krasny strieborny. Ma všetko vybavene. Je čipivané, odčervené, očkované 2 krat. Ma cestovny pas. Hľadá dobru a milujúce rodinky pre perzskeho kocurika. Je naučený na WC. Cena dohodou.
Darujem mladého kocúrika
Darujem do dobrých rúk mladého kocúrika (6mesiacov). Je veľmi pekný čierno-biely a má takú charakteristickú bielu bodku na chvoste :) Je hravý, prítulný, žije v byte a je naučený na mačací záchod. Je odčervovaný, hoci čoskoro by mu trebalo dať tabletku znova. Za symbolickú sumu viem odpredať pár jeho vecí ako napríklad jeho obľúbený domček alebo kamienky na mačací záchod (skoro plný mech), máme aj úplne nové škrabadlo ktoré stálo 20€. Samozrejme, že drobnosti ako jeho hračky, darujem. Odber v Prešove Dôvod darovania, partner si na neho nezvykol (nechcem, aby došlo k napriekom)- darujem kocúra, nie partnera :D Viac info asi najlepšie telefonicky, popripade sms.