inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem sut na zasyp

Kategória: Ostatné

Darujem sut s burania stareho domu na zasyp. Skridla tehli a omietka. Dopravu do 20km zabespecim.
Darujem sut na zasyp
Podobné inzeráty
Darujem strešnú krytinu , stavebnú suť. DARUJEM NEPLATIM
DARUJEM ZA ODVOZ strešnú krytinu šklidľu a suť po zbúraní domu (Kameň tehla války).Ak niekto napr. potrebuje na zásyp. Ak odveziete všetko darujem komplet drevo zo strechy krokvy klieštiny stropné trámy Darujem za odvoz drevo keď vyveziete komplet suť.
Darujem stavebnú suť
Darujem stavebnú súť. Vhodná na zásyp základov, výsyp príjazdovej cesty. Sút sa nachádza v obci Udavke. Okres HE
Suť a hlina na zásyp
Po vykopaní starých podláh v dome mi ostala suť a hlina ak by sa niekomu hodila na zásyp a podobne Prosím kontaktujte ma cez SMS na čísle hneď ako budem môcť sa ozvem. Platné 1-2týždne potom to nechám odviesť.
Stavebná suť
Ponúkam stavebnú suť z búračky domu vhodnú na zásyp platní, základov, pozemkov, močiarov. Sutina je tehla, škridla, kúsky betónov, čistá bez hliny. Doprava, nakládka aj suť do 10km grátis!! Realizácia od 20.3
Darujem stavebnú suť, kusy betónu, asfaltu, Ytongu
Darujem za odvoz stavebnú suť, kusy betónu, asfaltu a Ytongu. Asfaltu je viac, ako je na fotke - sú to kusy z rozbitej cesty, ktorá mala cca. 45 m2. Vhodné napr. na spätný zásyp, pod terasu, na spevnenie príjazdovej cesty, ... Pomôžem s naložením prípadne v rámci Martina môžem doviezť.
Darujem omietkovú suť, zadarmo aj naložím bágrom
Darujem suť, prioritne je to omietkovina, tehlovina. Bez obkladačiek, klincov a iných predmetov, ktoré by mohli prepichnúť pneumatiky, teda vhodné aj na zásyp poľných ciest a podobne.