inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem tácku

Kategória: Sklo, keramika

Darujem keramickú tácku
Darujem tácku
Podobné inzeráty
Predám tácku z ružového porcelánu H&C - nové
Predám tácku z ružového porcelánu H&C - nová, nepoužitá, originálne zabalená - ručne maľovaná, zdobená 24 karátovým zlatom.
Predám sklenenú tácku kruhového tvaru
Predám sklenenú tácku kruhového tvaru napríklad na tortu priemer skoro 300 mm.Cena 16€
predam tacku  zo skla
predam tacku sklenenu
Predám sklenenú tacku
Predám sklenenú tacku
Pickwick šálka / hrnček, miska, kucharska kniha, sviečka
Darujem k akémukoľvek nákupu z mojich inzerátov. HRNČEK: Zostal mi 1 zelený z týchto hrnčekov. Darujem k nákupu z mojich ostatných inzerátov. Kuchársku knihu v angličtine na recepty z kuracieho mäsa The chicken Cookbook. Formát približne A5 a mäkká väzba. Darujem k nákupu z mojich inzerátov svetielko- sviečku, ktorá trošku bliká-ako sviečka effect, aj s baterkami, plne funkčné. Alebo predám za 2 eur aj s baterkami. Misku na oriešky Darujem k nákupu z mojich inzerátov. Všetky moje inzeráty nájdete tu: vhodné na oriešky a pochutiny už darované- dekorácia veľkonočný zajac Duo Life gél na ruky. Už Darované V prípade záujmu mi prosím volajte, NEpíšte mi sms ďakujem. Pozrite si moje ostatné inzeráty, možno vás niečo zaujme a ušetríte na poštovnom.
Dve kristalove vazy a tacka
Predam dve tazke kristalove vazy a tacku v bezchybnom dokonalom stave bez akychkolvek skrabancov a otlcenych casti - dokonaly stav. Cena je za vsetke 3 kusy dokopy. Len osobny odber na Sibirksje ulici v Bratislave. Inzerat je platny do zmazania.