inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem tibi vodní kefir

Kategória: Potraviny

Darujem kristaliky tibi
Darujem tibi vodní kefir
Podobné inzeráty
TIBI kryštály, kombucha, tibetská huba - mliečny kefír
Ak by mal niekto záujem, darujem TIBI kryštály, kombuchu alebo tibetskú hubu - mliečny kefír Iba osobný odber na záhorí, okr. SE, SI
Tibi nápoj vodný kefir - TIBICOS
Ponúkam hotový fermentovaný nápoj z Tibi kryštálikov obsahujúci živé probiotické kultúry. Zloženie: Tibi kryštáliky, dojčenská voda, trstinový cukor, sušené bio hrozienka a slivky, čerstvé ovocie. Bez pasterizácie a konzervantov. Je to produkt originálnej receptúry rodiaci sa v domácom prostredí, bohatý na probiotiká, antioxidanty a vitamíny z čerstvého ovocia. Výborne čistí organizmus od toxických látok. Významne posilňuje imunitu, ma regeneračné, protialergické a antibiotické účinky. Podporuje trávenie a fyzickú výkonnosť. Viac o zdravých benefitoch produktu nájdete na Ponúkam 10-dňovú detoxikačnú kúru, balenie 10ks nápoja v cene 25€. Rozvoz v BA zdarma.
kefír z kozieho mlieka
Ponúkam kefír z domáceho kozieho mlieka fermentovaný tradičným spôsobom pomocou tibetskej huby. Jedná sa o dokonalý mliečny výrobok prirodzene zbavený laktózy. Tento kefír je perlivý, proces ktorý prebieha v ňom prirodzene tvorí bublinky. je to silne probiotický nápoj posilňuje imunitu. Cena je 3€ za 0,75 l fľašu.
Kaukazská huba  v Bratislave
Predám hubu na výrobu kefíru. Originál kaukazskú hubu. Kefír je jemný, sladký a hustý. POZOR...momentálne mám kaukazskú hubu iba sušenú...treba ju týždeň oživovať v mlieku... Ceny: Kaukazská huba - 10 gramov 13 euro. sušená kaukazská huba - 2 gramy 14 euro. Sušená 1 gram = 6 gramov oživenej. Ak máte záujem radšej mi zavolajte kvôli informáciám o rozdieloch medzi nimi... Viac info nájdete tu: Reguluje metabolizmus v ľudskom tele, pomáha pri liečbe kardiovaskulárnych chorôb vrátane srdca a koronárnych tepien, rozkladá „zlý“ cholesterol, usadeniny v žilách, vďaka čomu pomáha zabraňovať infarktu a mŕtvici, vytvára prírodné a bezpečné antibiotiká, a vďaka tomu lieči všetky zápaly vo vašom tele, priaznivo pôsobí na ľadviny, močový mechúr a močové cesty a mnoho iného. Úvodná foto vypožičaná z webu Len osobný odber v Bratislave. Volajte alebo pošlite správu. Nie vždy sú k dispozícii, záleží to ako rýchlo sa mi rozmnožia...
Tibi kryštaliky
Predam zdrave Tibi kryštaliky na vyrobu zdraviu prospešneho a chutneho Vodneho kefiru. Os. odber 300g/6e. Vodny kefir usporiada imunitný systém,zvyšuje odolnosť tela voči chorobám.Reguluje krvný tlak,krvný cukor,lieči cukrovku.Lieči pľúca,zápaly priedušiek,tuberkulózu,astmu,alergie,migrénu.Má priaznivý vplyv na srdce a krv,lieči problémy krvného obehu.Hojí rôzne ekzémy a všetky ochorenia pleti,vedie k vyliečeniu trudovitosti.Lieči ľadviny,močový trakt,chráni prostatu.Má priamy vplyv na hladinu cholesterolu,osteroporézu,reumatizmus.Podporuje produkciu enzýmov,lieči slinivku brušnú.Zlepšuje činnosť pečene,žlčníku, upravuje produkciu žlče,má pozitívny vplyv na zápal pečene.Prispôsobuje látkovú výmenu,trávenie,lieči ochorenie hrubého čreva.Lieči zápaly hrubého čreva,hnačky,katary,výtoky,syndróm netesného vrátnika,canditidu.Obnovuje rovnováhu črevnej flóry a žalúdočných kyselín,lieči vredy vo dvanástorníku.Produkuje vlastné antibiotika,ničí nepriateľské baktérie,lieči vnútorné a vonkajšie zápaly.Lieči alergiu na laktózu a zaisťuje úplné trávenie mliečnych produktov.Vyrába vlastné protirakovinové zložky,predchádza metastázam a vedie k ch vyliečeniu.Spomaľuje proces starnutia,vyhladzuje a vylepšuje pleť,vlasy,uvoľňuje svalové napätie.Znižuje nekľud,depresie,zvyšuje energiu a pocit spokojnosti.Vyrába všetky potrebné vitamíny a prospešné baktérie potrebné pre každodenný zdravý život. Po dohode pošlem aj dobierkou 300g/7e + poštovné.
Tibi darujem
Darujem Tibi kryštáliky na výrobu vodného kefíru - fermentovanú limonádu - osobný odber. Platné do vymazania.