inzercia, predaj, predám, bazár

Darujem zeminu

Kategória: Ostatné

Darujem výkopovú zeminu. Vhodná na úpravu terénu, zásyp vyrovnanie terénu ak máte utopený pozemok. Nákladku a odvoz zabezpečím.

Pre vyhľadávanie
Darujem zem, darujem zeminu, výkopova zem
Darujem zeminu
Podobné inzeráty
Darujem zeminu za odvoz - AJ NALOŽÍM BAGROM ZADARMO
Darujem za odvoz cca. 10-20 Tatroviek zásypovej zeminy. Nejde o ornicu, ale zeminu rôznej kvality aj s kameňmi. vhodné na dorovnávanie pozemkov a podobne. Zeminu Vám zadarmo aj naložím minibagrom ak je záujem. Zemina je v katastri obce Nižný Klátov pri Košiciach.
Darujem zeminu
Kto daruje zeminu za odvoz -vykopovu zeminu, orna poda , bez bordelu a kemienok!! Mam zaujem 10 tatroviek okr Ds, Ga,Sa !!cene vieme dohodnut!! Do Trstic okr.Ga potrebujem !! Ponuku cakam !
PREVEZMEM - USKLADNÍM ZEMINU, BEZPLATNE
Ponúkam miesto na trvalé uskladnenie zeminy ORNICE v obci Vrakúň info na Majo, USKLADNÍM ZEMINU. Aj veľké množstvo do 9000 m3, ale aj postupne po malých množstvách. Súkromný pozemok, veľká záhrada zemina poslúži k navýšeniu pozemku a pestovanie, teda prevezmem len čistú zeminu. Viem dať aj potvrdenie o prevzatí ku kolaudácii, USKLADNENIE BEZPLATNE.
Uskladnim zeminu na zásyp
Uskladnim zeminu na zásyp. Ponúkam miesto na trvalé uskladnenie zeminy ( aj výkopovej ) v obci Košická Nová Ves Košice III. Aj väčšie množstvo do 1200 m3, ale len postupne po malých množstvách. Súkromný pozemok, veľká záhrada zemina poslúži k navýšeniu pozemku, teda prevezmem len čistú zeminu, nie suť ani odpad.
Skladkovanie (recyklacia) zeminy Zvolen - Sekier
Uskladnim(zrecyklujem) v obmedzenom objeme cistu ornicu 1€/tona, vykopovu zeminu bez skal 4€/tona, zeminu zo skalami 8€/tona. Ilovitu zeninu 10€/tona. Zemina nesmie byt nicim kontaminovana, nejde o klasicku skladku, len vyrovnanie terenu, pri ktorom je mozne pouzit uvedenu zeminu. Mam k dispozicii maly vyklapac s nosnostou 4tony, viem pomoct s odvozom za cenu 1€/km, nakladku zabezpecit neviem, aspon nie v malom objeme. Mam k dispozicii 4tonku bager aj nakladac, ale ich preprava stoji 200eur (tam i spat dokopy). V lokalite nie je signal gsm, prosim napiste mail, najlepsie i s foto zeminy, zavolam ja, alebo pouzite whats app, cez ten je mozne sa so mnou spojit hocikedy.
Kúpim ornicu,zeminu.
Zoberiem, kúpim kvalitnú zeminu, ornicu vhodnú na konečnú úpravu záhrady, NIE ílovitú zeminu ani kamenistú.cena do 7€/t.Detva a okolie.