inzercia, predaj, predám, bazár

Deflektor a kryt strechy na New beetle

Kategória: Príslušenstvo

Predam originál deflektor a kryt strechy na New Beetle. cena je 150€ deflektor , 100€ koženy kryt na strechu
Deflektor a kryt strechy na New beetle
Podobné inzeráty
Púzdro/kryt pre auto kľúč - ŠKODA, Volkswagen a Audi
Predám tento kryt, respektíve púzdro kľúča pre značku AUDI čiernej perleťovej farby. Puzdro je vyrobené z plastového materiálu. Kryt pasuje pre rad Audi: A1, A3, S3, A6, Q3, Q7, TT, R8 a pod., Ide o používaný kryt. Cena: 6 €. alebo Predám ochranný kryt, respektíve púzdro na kľúč pre značky Škoda a Volkswagen vo veľmi elegantnej čiernej perleťovej farbe. Ide o používaný kryt. Kryt pasuje na typy koučov: Škoda - fabia, octavia I a superb I a II. Volkswagen - Jetta, Tiguan, Golf, Passat, Beetle, Polo, Bora a podobne. Cena: 6 €. Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Mazda 6 deflektor prednej kapoty nový zabalený
Ahojte Predám deflektor prednej kapoty na Mazda 6 od roku 2012. Jednoduchá inštalácia, pekný vzhľad. Deflektor je zabalený a nebol nikdy použitý. Objednal som v dvoch e-shopov ( v oboch som platil vopred). Pôvodná cena bola 60 € Predám za 35 Ideálna osobne prevzatie. PS: posledná foto je moje auto :-)
Deflektor prednej kapoty - Subaru Legacy 2009
Ponúkam na predaj deflektor prednej kapoty na Subaru Legacy Outback rok výroby 2009. Deflektor je originál zabalený a nepoužitý. Pôvodná cena 60 eur, predám za 40 eur.
Podlazky (koberčeky) new beetle
Predám podlazky namiesto kobercekov vyrobené z hrubého hliníkového plechu slzičkový vzor. Sú vyrobené priamo pre auto VW New Beetle. (chrobák) pre viac info volať alebo písať.
VW Golf 7 kryt deflektor na kapotu
Platne do zmazania Pevna cena 30€ Predam tento kozeny kryt prednej kapoty. Kryt nebol pouzity na aute. Pri rozbalovani sa nechtiac porezal. Rez je iba po povrchu koze, nepresiel skrz kryt. Je to iba esteticke. Vrchný materiál je ekokoža. Z vnútornej strany je mäkký filc, nepoškriabe kapotu. Chráni vaše auto pred odletujúcimi kamienkami. Vášmu autu dodá maska originálny dizajn! Montáž je jednoduchá, kryt nie je možné ukradnúť. - osobný odber v Košice / montáž +5€ - pri platbe vopred na účet, poštovné iba 2€. - poštou na dobierku +4€ doručenie na poštu do 2-3 dní. - kuriérom na adresu +6€ doručenie do 2-3 dní. - s povinnosťou prevzatia zásielky! Nepreberačov dobierok zverejňujem na bazar, , + na ostatných inzertných portálov a facebooku.! ---kontaktujte ma emailom cez kontaktný formulár pod inzerátom alebo telefonicky---
Krycia sada oceľových krytov na Toyota Hilux VII
Sada obsahuje: Oceľový kryt motora, nárazník Toyota Hilux VII (2004-2015) (1 kus) Oceľový kryt pre prevodovku, diferenciál Toyota Hilux VII (2004-2015) (1 ks) Oceľový kryt palivovej nádrže Toyota Hilux VII (2004-2015) (1 kus) Stav produktu: Nový Autopoťahy: Značka: Toyota Model: Hilux VII Roky výroby: 2004-2015 Typy motorov: všetky benzínové a naftové Technické údaje štítu: Chránené prvky podvozku: motor, predný nárazník, chladič, manuálna alebo automatická prevodovka, diferenciál, palivová nádrž Materiál plášťa: oceľ (veľmi odolná a flexibilná) Každý kryt má rebrá, ktoré spevňujú štruktúru Hrúbka krytu: - kryt motora: 3 mm - kryt prevodovky: 3 mm - kryt palivovej nádrže: 2 mm Krycia farba: prášková (antikorózna vrstva), elektrostatická Technológia výroby: CNC stroj Montážne príslušenstvo zahrnuté v súprave: skrutky, matice, spony Inštalácia: do výrobných otvorov, nie je potrebné nič upravovať, neporušuje záruku auta. Oceľové kryty najvyššej kvality pre motor a ostatné komponenty vyrobené najnovšími technológiami spracovania kovov. Pareto poťahy sú ideálne všade tam, kde hrozí mechanické poškodenie podvozku vášho auta (spomalovačky, kríky, kamienky a pod.) Naše štíty sú vyrobené z kvalitných oceľových plechov s hrúbkou 2 až 3 mm, práškované s antikoróznou vrstvou elektrostatickou metódou. Kryty sa inštalujú veľmi jednoducho, nie sú potrebné žiadne úpravy uchytenia podvozku. Montáž nemá vplyv na záruku vozidla. Sada obsahuje všetky potrebné montážne prvky: skrutky, matice, spony. MAME NA VŠETKY MODELY OD ROKU 2000 po r 2015