inzercia, predaj, predám, bazár

Deka na hrania 4v1

Kategória: Nábytok pre deti

Predám PETITE&MARS Deku na htanie 4v1. Deka bola kupovana v 2/23 je ako skoro nová, ale pre nás už žiaľ malá.
Guličky (pre funkciu bazénik) neboli nikdy použité.


Táto multifunkčná deka má 4 rôzne spôsoby použitia:
-Deka s hrazdičkou v tvare ohrádky pre prvé objavovanie sveta.
-Deka s hrazdičkou pre čas na brušku či na chrbátiku.
-Bazénik so zdvihnutými bokmi na hru s loptičkami.
-Samostatná podložka na sedenie alebo na hru so stavebnicou.

Preferujem osobný odber
Deka na hrania 4v1
Podobné inzeráty
postielka Chicco Baby Hug 4v1 aqarelle
Predám Chicco Baby Hug 4v1, v 100% stave, bez znamok poskodenia. Tento multifunkčný spoločník Vám dovolí mať dieťa v dome vždy na blízku a to bezpečne a pohodlne od narodenia až do 3 rokov. Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: • Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. • Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. • Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. • Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Chicco Baby Hug sa aj jednoducho ovláda. Má nastaviteľnú výšku pomocou jednoduchého pedála. 4 kolieska s brzdou umožnia jeho ľahké a bezpečné presúvanie po byte či dome. Jemný pohodlný matrac je odnímateľný a prateľný. Rovnako aj poťah Baby Hagu sa dá sňať a oprať. O maximum bezpečia sa postarajú 5-bodové bezpečnostné popruhy. Rozmery: Dĺžka: 85 cm Šírka: 60 cm Výška: 88/122 cm Váha: 10,2 kg Viac info: Osobny odber Bratislava Petržalka
Chicco Baby Hug 4v1
Predám postieľku/stoličku Chicco Baby Hug 4v1 vo veľmi dobrom stave po 1 dieťati, ako nové. Baby Hug má exkluzívne riešenie 4 v 1, ktoré je možné použiť ako posteľ s nastaviteľným dnom až do polohy ľahu, na krátke zdriemnutie počas dňa, stoličku na kŕmenie a stoličku pre staršie sediace dieťa, ktoré budú sprevádzať rodičov a ľudia doma kedykoľvek počas dňa. Od narodenia do 36 mesiacov veku. So 4 otočnými kolieskami a nekonečným systémom nastavenia výšky je Baby Hug 4v1 dokonalým spojencom pre vás a vaše dieťa, nech ste kdekoľvek. Panel s elektronickými hračkami - Baby Hug je vybavený panelom s elektronickými hračkami, ktorý baví, stimuluje zvedavosť batoľaťa a poskytuje mu veľa aktivity. Čelenka je vybavená niekoľkými funkciami, a to zvukovými (6 uspávanok a 6 zábavných hudobných zvukov) a svetelnými funkciami, a 3 plyšovými hračkami, ktoré podporujú rozvoj manuálnych schopností a poskytujú batoľaťu zábavu počas hry. Čelenka je nastaviteľná a dieťa pripútané opaskami je pri hre úplne bezpečné.
Detská postieľka Chicco Baby Hug Air 4v1
Predám detskú postieľku Chicco Baby Hug Air 4v1 - kombinácia 4 výrobkov v jednom od postieľky a kresielka, až po jedálenskú stoličku či pohodlné kreslo. - vybavený elektronickou hrazdičkou so svetlami, zvukmi a odnímateľnými hračkami. - 4 kolieska s brzdou umožnia jeho ľahké a bezpečné presúvanie po byte či dome. - jemný pohodlný matrac je odnímateľný a prateľný. Cena 100eur, okres Pezinok, Vištuk.
Kinderkraft Sofi 4v1, Cestovná postieľka
Predám detskú postieľku, má štyri funkcie: - klasická detská postieľka, - cestovná postieľka, - kolíska - detská ohrádka + pohodlný matrac a cestovná taška Vhodné pre deti: 0-36 m Materiál: hliník, oceľ, bavlna, polyester Nosnosť: 15 kg Váha: 8,7 kg Rozmery po rozložení: 107 x 63 x71 cm Rozmery v zbalenom stave: 9 x 64 x14 cm bližšie info aj video v odkaze:
Chicco Baby Hug 4v1 Air
Predám detskú Postieľka/lehátko/stolička v TOP stave - 120€ Osobný odber
Postielka 4v1 Chicco Hug
Predam malo používanú multifunkčnú postieľku Chicco Hug 4v1 s prídavným matracom. Používanú 3 mesiace na denný spánok babatka. K postieľke pridávam grátis lehatko Bright Star. Všetko je plne funkčne, s bežnými známkami požívania. Poťahy čerstvo oprane. Ideálne osobný odber Senec