inzercia, predaj, predám, bazár

Deka z ovčieho rúna Merino

Kategória: Ostatné

Predám novú deku z ovčieho rúna Merino.
Rozmer 140cm x 180cm
Deka z ovčieho rúna Merino
Podobné inzeráty
Predám súpravu z ovčieho rúna Lana Merino 100%
Trápia Vás ochoreniach obličiek, zápaly svalov, či reuma? Výrobky zo 100% ovčej vlny sú s úspechom využívané ako podporný prostriedok pri liečbe reumatizmu, zápalov svalov a šliach, poúrazových a pooperačných stavoch, poruchách krvného obehu, gynekologických ochoreniach, ochoreniach obličiek. Ponúkam na predaj krásnu, čistú dvojdielnú sadu značky Lana Merino 100% z ovčieho rúna: 1x paplón 135cm x 200cm zo 175 eur za 135 eur za kus. 1x vankúš 80cm x 40cm zo 80 eur za 35 eur za kus. Je to výborná preventívno-liečebná pomôcka, ktorá využíva pôsobenie tzv.suchého tepla. Zahrievanie zlepšuje krvný obeh a súčasne zmenšuje napätie a bolesť. Dopravu na prevoz súpravy z ovčieho rúna si musíte ZABEZPEČIŤ! V prípade záujmu len volať, na sms-neodpovedám. Rúno neposielam kuriérom! Osobné prevzatie v Prešove je cez víkend možné ihneď. POZOR: Osobné prevzatie cez pracovné dni je možné iba po 18:00 hodine. Odvoz si zabezpečí kupujúci.
Predám súpravu z ovčieho rúna Lana Merino 100%
Trápia Vás ochoreniach obličiek, zápaly svalov, či reuma? Výrobky zo 100% ovčej vlny sú s úspechom využívané ako podporný prostriedok pri liečbe reumatizmu, zápalov svalov a šliach, poúrazových a pooperačných stavoch, poruchách krvného obehu, gynekologických ochoreniach, ochoreniach obličiek. Ponúkam na predaj krásnu, čistú dvojdielnú sadu značky Lana Merino 100% z ovčieho rúna: 1x paplón 135cm x 200cm zo 175 eur za 130 eur za kus. 1x vankúš 80cm x 40cm zo 80 eur za 30 eur za kus. Je to výborná preventívno-liečebná pomôcka, ktorá využíva pôsobenie tzv.suchého tepla. Zahrievanie zlepšuje krvný obeh a súčasne zmenšuje napätie a bolesť. Dopravu na prevoz súpravy z ovčieho rúna si musíte ZABEZPEČIŤ! V prípade záujmu len volať, na sms-neodpovedám. Rúno neposielam kuriérom! Osobné prevzatie v Prešove je cez víkend možné ihneď. POZOR: Osobné prevzatie cez pracovné dni je možné iba po 18:00 hodine. Odvoz si zabezpečí kupujúci.
Fusak z ovčieho rúna
Predám fusak z ovčieho rúna - veľmi hrejivý. Výborný stav. K nemu podarujem nové topánočky tiež z ovčieho rúna.
Vesta z ovčieho runa Merino
Predám vestu z ovčieho rúna. Veľkosť UNI. Vhodná tak pre pánov ako aj pre dámy, unisex. Zapínanie na zips, 2 bočné vrecká. Vesta je úplne nová, nenosená. Bez poškodenia. Viac info v maily.
Vesta z ovčieho rúna zn. Merino
Predám vestu z ovčieho rúna. Veľkosť UNI. Vhodná tak pre pánov ako aj pre dámy, unisex. Zapínanie na zips, 2 bočné vrecká. Vesta je úplne nová, nenosená. Bez poškodenia. Viac info v maily.
Fusak s výplňou z ovčieho runa, 2 farby- nové
Najnovší model mäkkučkého a teplého prešívaného fusaku zn. Sensilio, s výplňou z ovčieho runa s nastaviteľnou dĺžkou od 80 do 100 cm - ideálny pre hlboký kočík, športový kočík alebo aj do saní. Vonkajšia vrstva poskytuje ochranu pred vlhkosťou a vetrom. Výnimočný tepelný komfort je zaistený vďaka trojvrstvovej konštrukcii s izoláciou a mäkkým vlneným interiérom. Fusak má otvory pre päťbodové bezpečnostné pásy, ktoré sa nachádzajú vo väčšine kočíkov a hlbokých kočíkov. - Nastavenie dĺžky v rozsahu 100 - 80 cm - Sťahovacia šnúrka na prispôsobenie tvaru podľa potreby Materál: vonkajšia vrstva: 100% polyester / vnútorná vrstva: ovčia vlna 70% / polyester 30% / výplň: polyester 100% ROZMERY 100 - 80 × 45 cm Odporúčané ručné pranie 30 ° C, nežehliť.