inzercia, predaj, predám, bazár

dekoracia / drziak na prstene, naramky, sperky

Kategória: Sklo, keramika

nepouzivany stojan na sperky, alebo bytova dekoracia.
dekoracia / drziak na prstene, naramky, sperky
Podobné inzeráty
Svadobná dekorácia -mladomanzelia na bicykli
Nová svadobna dekorácia na tortu alebo stôl - soška mladomanželov na bicykli. Výška 15 cm. Bicykel je na podstavci. Rozmer podstavca 17,2 x 6,7 cm. Dekoratívne figúrky sú vyrobene zo živice spĺňaju všetky požiadavky európskych noriem a su vhodne na styk s potravinami. Táto nejedlá dekorácia sa dá využívať opakovane, môžete si ju schovať ako spomienku na váš svadobný deň. Dekorácia je úplne nová, nikdy nebola použitá. PC 22€ + Zdarma 50 ks svadobných papierových menoviek.
Laboratorne.svorky
Predam.hlinikove.laboratorne.svorky. 1:Svorka.dvojita.krizova.5e-kus, 2:Drziak.bez.svorky.mensi.5e-kus, 3:Drziak.bez.svorky.vacsi.5e-kus, 4:Drziak.na.chladic.velky.7e-kus, 5:Drziak.na.chladic.stredny.5e-kus, 6:Drziak.na.byrety.jednoduchy5e-kus, 7:Drziak.na.byrety.dvojity.7e-kus 8:Kruh.na.filtraciu.30mm,40mm,7e-kus
Stojan na prstene
Predám stojan na prstene z olovnatého skla. Značené Honour Crystal Made in Slovakia, 24% oxid olovnatý, výška 6,7cm, priemer 9,5cm, top stav, cena 9€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Bratislave.
Stojan na prstene
Predám stojan na prstene z olovnatého skla. Značené Honour Crystal Made in Slovakia, 24% oxid olovnatý, výška 6,7cm, priemer 9,5cm, top stav, cena 5€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Bratislave.
Prstene na servítky
Nerezové prstene na servítky 90 kusov.1eur/ kus Kdispozíci sú aj kvalitné nové a skoro nové látkové servítky v troch farbách. 1 kus za 1 euro
Miska v tvare kvetu - keramika,
Nová miska kvetinka - keramika. Môžete ju použiť na vaše drobnosti ako prstene, šperky, kľúče. Alebo ako svietnik na čajovú sviečku. Veľkosť : priemer kvetu je 12,5 cm. Nakoľko už mám doma viac keramiky od pani keramikárky, ktorá tieto misky vyrába, tak nové misky predávam. Na predaj mám dve. Cena je za jeden kus. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík. Píšte prosím na e - mail.