inzercia, predaj, predám, bazár

Dekorácia HOME

Kategória: Ostatný nábytok

Predám dekoráciu, písmená HOME. Rozmery jedného písmena sú 16×10 cm. Je možné ich aj zavesiť,materiál je drevo.
Dekorácia HOME
Podobné inzeráty
Drevené dekorácie kytíc na stenu. Drevený obraz
Na predaj drevená dekorácia kvetov. Set obsahuje 5 kvetov. Dekoracia je čiernej farby a je urcena na stenu. Drevené obrazy kvetiniek, kvetov. Rozmer celku na fotke cca 90x120 cm Rozmer: prvého 25x46 cm druhého 26x50 cm tretieho 20x45 cm stvrtého 35x66 cm piateho 46x60 cm Hrúbka 3 mm Materiál drevovláknitá doska HDF čiernej farby Ideálna dekorácia na stenu v podobe obrazu, ktorá rozžiari interiér a poteší pri každom pohľade. Krásny darček k sviatku alebo ako darček ku kolaudácii alebo len tak pre radosť. Cena 39 € + doručenie Droručenie: osobný odber Veľké Úľany = zdarma poštou pri platbe vopred = 2,50 € zásielkovňa pri platbe vopred = 2,50 € V prípade dobierky sa k celkovej vydraženej sume pripočítava 1,3 €. Ďakujem
Krb dekorácia
Informácie o produkte Útulný ako skutočný krb - LED dekorácia s blikajúcim efektom krbu Vytvára teplú útulnú atmosféru. So 6 teplými/bielymi LED diódy ktoré napodobňujú blikajúci otvorený oheň. Každý fanúšik romantiky si tu príde na svoje. Na to slúži LED diódy -Dekorácia ako dekoratívny predmet, ktorý upúta pozornosť každého. S vypínačom. Materiál: Vrchný materiál: sklo, plast Farba: čierna vzor: Monochromatický balenie/sada: 1 balenie Priemer: Celková dĺžka: 36 cm Hĺbka: 15 cm žiarovky: Počet svetiel: 6 Rozsah doručenia: bez batérie (vyžaduje sa 2xC/LR14)
Krb - dekoracia s vyhrevnym telesom + nadstavcom
Ponukam rohovy krb s vyhrevnym telesom a kominovou dekoraciou. Rozmery krbu: Sirka: 120cm Hlbka: 77cm Vyska: 120cm Kominova dekoracia rozmery: Spodna sirka: 91cm Vrchna sirka: 52cm Vyska: 119cm Dohoda o cene mozna. Osobny odber BA Dubravka.
Rebrik dvojity na uterak- dekoracia
Rebrik dvojity na uterak, dekoracia s polickou, ktora sa da vybrat. Poslem aj s postou.
Drevená dekoracia vtáky
Predám drevenú dekoráciu vtáky.Dekorácia je zachovála vid. na foto cena +poštocvné alebo osobný odber
Malý rebrík - (dekorácia/rekvizita)
Predám ručne vyrobený (handmade) malý rebrík vhodný ako dekorácia, stojan na kvety, rekvizita na portrétne fotenie napríklad detí. Výška: 50 cm Materiál: smrekové drevo Ošetrené prírodným olejom, alebo biela matná farba Cena: 25€ Poprípade fotím aj portrétne fotografie, viac info cez email, alebo cez telefón.