inzercia, predaj, predám, bazár

Dekorácie s futbalovou tematikou

Kategória: Sklo, keramika

Ponúkam na dekorácie a darčekové predmety s futbalovou tematikou.
Predávam všetko naraz.
V prípade záujmu ma najprv kontaktujte emailom.
Dekorácie s futbalovou tematikou
Podobné inzeráty
Dekorácie, postavičky, zvieratká
Dekorácie, postavičky, zvieratká - [28.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Dekorácie, postavičky, zvieratká - 1 Dekorácie, postavičky, zvieratká - 2 Predám veci z fotiek kde sú rôzne postavičky a zvieratká z keramiky a skla a iné. Predám aj sadu 6ks podšálok s tématikou krojov. V ponuke aj ďalšie zaujímavé inzeráty. V prípade záujmu prosím kontakt cez formulár, ale odpovedám aj na telefonáty a správy.
Mini dekorácie z keramiky, závesné
Ponúkam na predaj závesné dekorácie z keramiky. Rozmery žltého kvetu 14x9 cm, červeného kvetu 15x7 cm, stromu 17x7 cm, veveričky 14x10 cm. Dekorácie sú nepoškodené. Cena je 8,90€ za kus + poštovné. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Predám keramický krígeľ s poľovníckou tematikou
Predám keramický krígeľ s poľovníckou tematikou Objem 1l Výška 18 cm Priemer 12 cm
Dekorácie, postavičky, zvieratká
Predám veci z fotiek kde sú rôzne postavičky a zvieratká z keramiky a skla a iné. Predám aj sadu 6ks podšálok s tématikou krojov. V ponuke aj ďalšie zaujímavé inzeráty. V prípade záujmu prosím kontakt cez formulár, ale odpovedám aj na telefonáty a správy.
Vianocne ozdoby a rozne dekoracie
Predam rozne vianocne ozdoby na stromcek a dekoracie neposkodene , vyborny stav. Masle, gule, retaze, svietniky na cajove sviecky, snehuliakov, svietiaceho anjelika, mini stromcek, dve vianocne ruze, zlateho soba ceny dohodou (klik na moje meno a pozri celu ponuku inzeratov)
Sošky/vázy/dekorácie – drevené, kovové, keramické, sklenené
Ponúkam na predaj rôzne dekorácie do bytu, domu alebo na chatu. Zo skla, keramiky, porcelánu, dreva, kovu, v kombinácii sklo/drevo, sklo/kov alebo prútie/kov a podobne. V prípade záujmu pošlem viac foto. Kontaktujte ma najprv emailom, ak je to možné :) Ďakujem pekne.