inzercia, predaj, predám, bazár

Dekoračné akvárium

Kategória: Sklo, keramika

Predám dekoračné akvárium priemer 13cm. Obsah 2 umelé rybičky, vonná sviečka
Dekoračné akvárium
Podobné inzeráty
Predám akvárium
Predám akvárium. Objem 280liter. Dlžka 125cm, viška50cm, hlbka45cm. Bez rýb a bez rastlin. Vonkajšie filter, LED osvetleňie, ohrievač vody s termostatom,štrk na spodok, dekoráčné koreňe a dekoráčné kameňe. 3D pozadie. A stojan.
Akvárium
Predám akvárium s komplet vybavením. Vonkajšia filtrácia, ohrievač atď, akvárium d60cm x v40cm x š30cm.
Predam dve akvaria
Mensie akvarium je o rozmeroch cca 75x45 a vacsie 85x40. Mensie akvarium je za cenu 15 eur lebo je puknute, ale chameleona sme tam pekne chovali a vacsie akvarium je iba v jednom rohu trosku prasknute tam je cena 40 eur. Treba si ich len ocistit, pretoze pre mna su dost tazke.
Sklo a porcelán, dekoračné a úžitkové predmety
Sklo a porcelán, dekoračné a úžitkové predmety. Kontaktujte nás iba e-mailom alebo cez Whatsapp, na SMSky neodpovedáme. Vďaka za porozumenie
Dekoračné taniere
Predám rôzne dekoračné taniere Číslo 2. - porcelánový tanier Chicago, zachovalý nepoškodený - priemer - 21 cm - cena - 13 eur Číslo 3. - dekoračný tanier, tanier je možné zavesiť na stenu - priemer - 18,5 cm - cena - 7 eur Číslo 8. - porcelánový pozlatený tanier 55-ka, zachovalý nepoškodený - priemer - 24,2 cm - cena - 3 eura Pošlem aj na dobierku kvalitne zabalené Kontakt: emailom, sms, keď nedvíham telefón zanechajte mi sms spravu ozvem sa Ďakujem Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sklené poháre dekoračné
Predám nepoužité - nové dekoračné pohare. Dôvod predaja likvidácia predajne. Cena, rozmery a ks pri jednotlivých fotkách. V prípade záujmu je potrebné pripočítať aj poštovné.