inzercia, predaj, predám, bazár

Dekoračne Sliepky

Kategória: Ostatné

Predám nové záhradné dekoračné sliepky,info v správe
Dekoračne Sliepky
Podobné inzeráty
Prenosný výbeh pre hydinu, sliepky
Mám na predaj nový výbeh pre hydinu, sliepky a iné zvieratá. Vyrobený zo smrekového dreva. Výbeh je spevnený zo spodnej strany hranolom hrúbky 30 x 50 mm pre lepšie presúvanie po záhrade. Vo výbehu sú 2 bidlá. Drevo je napustené farbou Všetky diely majú pletivo, šírka pletiva , oko 13 x 13 mm. Všetky detaily nájdete v priložených fotkách. ................................................................................... VÝBEH- šírka 1m .................................................................................... 2M výbeh Rozmer výbehu (DxŠxV): 200cm x 96cm x 87cm Počet dvierok: 2ks- 1x bočné, 1x zadné Cena je 179,-EUR Doprava: 6,90€ EUR. 3M výbeh Rozmer (DxŠxV): 300cm x 96cm x 87cm Počet dvierok: 3ks- 2x bočné, 1x zadné, Cena je 229,-EUR Doprava: 6,90 EUR. .................................................................................... VÝBEH: šírka 1,5m 3M výbeh Rozmer (DxŠxV): 300cm x 150cm x 106cm Počet dvierok: 4ks- 2x bočné, 1x zadné,1x vrchné dvierka Cena je 289,-EUR Doprava: 6,90 EUR. .................................................................................. V prípade záujmu, je možne doobjednať prekrytie výbehu z 3 strán Prekrytie pozostáva z a1 m vrchného dielu + 1 m bočného dielu a 1 m zadného dielu lexanom, (polykarbonátom) hrúbky 10 mm. Týmto spôsobom vytvoríme pre sliepky zátišie v prípade nepriaznivého dažďového počasia. Výbeh je dodávaný v demonte Na poskladanie potrebujete šrobovák, najlepšie baterkovú šrobovačku. Výbeh posielame na dobierku prepravnou službou , doručenie do 48 hodín od odoslania. Termín výroby ak náhodou nemáme skladom: 2-3 dni.
Svadobné Dekoračné kvety orchidea modrá 6ks
Svadobné Dekoračné kvety orchidea modrá 6ks, možnosť dokúpiť aj dekoračné vázy viď foto.
Hydinove pletivo pre sliepky, zajace. Poplastovany kov. drot
Predam hydinove zajacie pletivo vyska 1 meter, dlzka 25 metrove balenie. Este nevybalene. Pletivo pre hydinu je trvacne kovove s vonkajsim zelenym poplastovanim pre hladky povrch. Chrani pred obhryzanim stromcekov, utekom domacich zvierat, alebo moznym napadnutim roznymi predatormi hlavne v noci. Velkost oka 20mm, cena za 25 metrovy kotuc je 48 eur. Velkost oka 13mm, cena za 25 metrovy kotuc je 58 eur. Hydinove pletivo je vhodne pre sliepky, zajace, husy, kacky, kuriatka, psov, alebo pre roznu domacu hydinu. Osobny odber, alebo moznost dopravy az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
Drevené klietky
Predám drevené klietky .vhodne na komposter. Psia buda. Kurin pre sliepky každý má vlastnú fantáziu (to hnedé namaľované je pre príklad čo sa dá vyrobiť to predám za 60 eur) Cena za kus je 20eur. Môžem aj doviesť dodávkou za poplatok. Prosim píšte email správu hneď odpoviem dakujem (Kurin kurník domček záhradný domček chliev kacky sliepky pes kompost komposter odkladací box bednicka ladička regál regal bedna )
Krmidlo pre sliepky
Predám doma robené krmidlo pre sliepky.treba ho len umyť.vojde tam cca 20 litrov krmiva.
Kurín pre sliepky
Predám nový drevený kurín . Sliepky potrebujú pre spokojný život aj správne miesto na znášanie vajec. Kuríny majú znáškovom hniezda aj bidlá a vetracie dvierka pre pohodlný pobyt Vašich 15 sliepočiek. Rozmer šírka 770 x výška 1700, dĺžka 1530. 2. Typ 950x1700x1530