inzercia, predaj, predám, bazár

delonghi magnifica esam 3200s

Kategória: Kávovary

predám delonghi magnifica esam 3200s s mlynčekom na kávu a napeňovačom na mlieko. Je málo používaný v dobrom stave + je čerstvo odvápnený. Nemám od neho krabicu preto nízka cena. najlepšie osobný odber v Lv
delonghi magnifica esam 3200s
Podobné inzeráty
NOVY DeLonghi ESAM 3500 Magnifica
NOVY NEOZBALENY DeLonghi ESAM 3500 Magnifica Predam novy nerozbaleny kávovar U nas nema vyuzitie bol to dar. Bez dokladu o kupe Moznost poslat po uhradeni 20€ zalohy pre pripad neprevzatia zasielky. Parametre produktu Výrobca DéLonghi Typ automatické Displej áno Odnímateľný zásobník vody áno Tryska na paru nie Zobraziť ďalšie parametre Popis produktu Rozmery 280x375x360 (š x h x v) Hmotnosť 10.50 kg Volty-frekvencia 220/240 - 50/60 V-Hz Príkon 1350 W Kapacita nádrže 1,8 l Kapacita zasob.kavy 200g Tlak čerpadla 15 bar Kód ESAM 3500S Magnifica KÁVOVAR DELONGHI ESAM3500 automatické digitálne espresso s tlakom 15 barov zabudovaný mlynček na zrnkovú kávu- ESAM nový tichší mlynček - nastaviteľná hrubosť mletia kávy- 7 stupňov ( 3 - 14 g ) možnosť použitia i pomletej kávy patentovaný systém IFD na šľahanie mliečnej peny priamo v prístroji digitálny displej v češtine voľba sily ( 3-14 g ) a množstva kávy možnosť uloženia daného výberu do pamäti nahrievač šálok samočistiace funkcie nastaviteľná výška adaptéra na rôznu výšku šálky jednoduchá údržba a manipuláci počítadlo pripravených káv Automatický prístroj na espresso s tlakom 15 barov, zabudovaným mlynčekom na zrnkovú kávu, ktorú si vždy čerstvo pomelie na každú porciu. Elektronický systém ovládania umožňuje uložiť do pamäti niekoľko nastavení k splneniu každého vášho nároku. Výhodou je digitálny displej na ktorom môžete navoliť v šiestich jazykoch vašu požiadavku. Jedinečný patentovaný systém IFD na šľahanie mlieka priamo v prístroji, takže do šálky vám tečie husto našľahaná mliečna pena. Automatické espresso so zabudovaným mlynčekom na zrnkovú kávu, tlakovým čerpadlom 15 barovým, možnosťou použitia i mletej kávy, nahrievanie šálok, samočistiaca funkcia.
Kavovar DeLonghi ESAM 3200S   REZERVOVANE
Predam pouzivany kavovar DeLonghi ESAM 3200S. Kavovar je v perfektnom stave. Ma 2 roky a zatial spravil len 400 kav. Servis do buducna je zabezpeceny. Inzerat platny do zmazania.
DeLonghi ESAM 04.120 S Magnifica
Predám kávovar Delonghi (delongi) DeLonghi ESAM 04.120 S Magnifica po kompletnej GO. Kávovar je vyčistený kompletne skontrolovaný, premazaný, pretesnený a odskúšaný. Návod na obsluhu. Bližšie informácie po telefóne na sms nereagujem. Inzerát platí do zmazania.
DeLonghi ESAM 04.120 S Magnifica
Predám kávovar Delonghi (delongi) DeLonghi ESAM 04.120 S Magnifica po kompletnej GO. Kávovar je vyčistený kompletne skontrolovaný, premazaný, pretesnený a odskúšaný. Návod na obsluhu. Bližšie informácie po telefóne na sms nereagujem. Inzerát platí do zmazania.
Predám plnoautomatický kávovar Delonghi Magnifica ESAM 3000
Predám plnoautomatický kávovar Delonghi Magnifica ESAM 3000 používaný v dobrom stave.Niekomu ešte poslúži napr.na terasu,do dielne.Inzerát je aktuálny až do zmazania!!!
DeLonghi Magnifica ESAM 3000, obmedzene funkčný
Predám espresso stroj DeLonghi Magnifica ESAM 3000. Stroj funguje ale mierne zateká - zrejme výhrevne teleso. Sparovacia jednotka, elektronika, mechanika atď sú ok. Vhodný najmä na náhradné diely. Len osobný odber, viem predviesť.