inzercia, predaj, predám, bazár

DELTA - 1-izbový byt s balkónom a malebným výhľadom na Tatry

Kategória: Byty

REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA  Vám ponúka na predaj útulný 1-izbový byt s balkónom a s malebným výhľadom na Lomničák vo Veľkej Lomnici.

BYT: Výmera bytu je 32 m2 vrátane balkóna, odkiaľ je nádherný výhľad na Vysoké Tatry. Byt sa nachádza na 1. poschodí apartmánového domu Tatragolf. Byt sa predáva vrátane kompletného zariadenia. Energetický certifikát nebol vytvorený. Vhodné aj ako investícia. Možnosť správy nehnuteľnosti.

DISPOZÍCIA: Kuchyňa (Kuchynský kút) spolu s izbou, kúpeľňa spolu z WC a balkón.

VÝHODY: balkón, dobrá lokalita s dobrou návratnosťou.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite len pár minút od jedného z najvyhľadávanejších turistických stredísk Lomnického Štítu (Tatranskej Lomnice). V blízkosti sa nachádza wellness, menší aquapark, reštaurácie, potraviny,... Do okresných miest Poprad a Kežmarku je to len 5-10 min. autom.

CENA: Dohodou

V ponuke máme ešte podobný byt v tejto lokalite. Pre viac informácií ma kontaktujte.

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou.

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
DELTA - 1-izbový byt s balkónom a malebným výhľadom na Tatry
Podobné inzeráty
IRG | NOVINKA | Bytový dom GAJARAN
IRG Vám ponúka na predaj nové byty vo výnimočnom projekte tehlového bytového domu v obci Gajary, ktorý sa nachádza v centre obce. Kvalitnými stavebnými materiálmi, polohou a cenovou dostupnosťou osloví aj toho najnáročnejšieho klienta. O projekte: Tehlový bytový dom GAJARAN prináša možnosť vybrať si z ponuky 2-izbových a 3-izbových bytov, či už pre jednotlivcov, mladé páry alebo rodiny s deťmi. Nachádza sa priamo v centre obce Gajary, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a nájdete tu všetko, čo ku každodennému životu treba Na výber sú tieto typy bytov 1 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 145 000 € v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 2 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 149 000 €, v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 1 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 45,94 m2 za cenu 137 000 €, v cene 1 parkovacie státie 3 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,35 m2 za cenu 152 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 1 x 3 izbový byt s balkónom, s výmerou 75,66 m2 za cenu 185 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 3 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 149 000 €, v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 1 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 45,94 m2 za cenu 137 000 €, v cene 1 parkovacie státie 3 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,35 m2 za cenu 152 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 1 x 3 izbový byt s balkónom, s výmerou 75,67 m2 za cenu 185 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 4 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 149 000 €, v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 1 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 45,94 m2 za cenu 150 000 €, v cene 1 parkovacie státie 3 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,35 m2 za cenu 168 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 1 x 3 izbový byt s balkónom, s výmerou 75,67 m2 za cenu 207 000 €,, v cene 1 parkovacie státie Pozn.: Všetky byty na tomto podlaží disponujú úložným priestorom na povale a strešným oknom Cena všetkých bytov je uvedená v Štandarde (podlahy, obklady, dlažby, interiérové dvere, sanita - možnosť výberu z viacerých farebných prevedení). V každom byte je elektrické podlahové kúrenie a bojler na teplú vodu. Bytový dom je momentálne vo výstavbe a termín kolaudácie je naplánovaný na 06/2023. Gajary sú obec na Záhorí s počtom obyvateľov 3046, s kompletnou infraštruktúrou vrátane školy, škôlky, zdravotného strediska aj detského ihriska. Výhodou je blízkosť okresného mesta Malacky a rekreačné stredisko Rudava. Vzdialenosť od hlavného mesta Bratislava je 46 km. Radi Vás prevedieme Vašim novým bývaním od obhliadky až po odovzdanie kľúčov s úsmevom na tvári. Neváhajte a dohodnite si s nami obhliadku pomocou kontaktného formulára alebo priamo na telefónnom čísle .
DELTA - Pekný, tehlový 2-izbový byt s balkónom a saunou na p
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA  Vám exkluzívne ponúka na predaj tehlový, krásny 2-izbový byt s balkónom s malebným výhľadom na Tatry a s vlastným kúrením Dolný Smokovec BYT: Byt sa nachádza na 2.poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Byt prešiel modernou rekonštrukciou - podlahy, murované jadro, elektroinštalácia, okná, stúpačky. Byt sa po dohode môže predať aj s čiastočným zariadením. Výmera bytu je cca 57 m2 + balkón + veľká pivnica.  Veľkou výhodou je vlastné kúrenie. K bytu prislúcha aj veľká pivnica v suteréne bytového domu. Vhodné aj ako investícia. DISPOZÍCIA: Byt dispozične pozostáva z predsiene, veľkej kúpeľne spolu z WC (veľkou výhodou je nadštandartný murovaný sprchovací kút) a výhodou je okno v kúpeľni, kuchyne s prepojenou obývacou izbou, kde sa nachádza aj balkón a samostatnej priestrannej spálne, kde sa nachádza veľká vstavaná skriňa a sauna. VÝHODY: moderná rekonštrukcia, priestrannosť a vzdušnosť izieb, fantastické výhľady na Tatry, TOP lokalita, balkón, vlastné kúrenie, tehlový bytový dom, sauna. LOKALITA: Byt sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite s dostatkom zelene a krásnej okolitej prírody. Do Starého Smokovca len 2 km. CENA: 210 000 € Pri vážnom záujme možná dohoda na cene. Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V ponuke máme ešte podobný byt v tejto lokalite. Pre viac informácií ma kontaktujte. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
DELTA - Priestranný 2-izbový byt s balkónom a saunou na pred
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám z poverenia majiteľa exkluzívne ponúka na predaj tehlový, krásny 2-izbový byt s balkónom s malebným výhľadom na Tatry a s vlastným kúrením Dolný Smokovec BYT: Byt sa nachádza na 2.poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Byt prešiel modernou rekonštrukciou - podlahy, murované jadro, elektroinštalácia, okná, stúpačky. Byt sa po dohode môže predať aj s čiastočným zariadením. Výmera bytu je cca 57 m2 + balkón + veľká pivnica.  Veľkou výhodou je vlastné kúrenie. K bytu prislúcha aj veľká pivnica v suteréne bytového domu. Vhodné aj ako investícia. DISPOZÍCIA: Byt dispozične pozostáva z predsiene, veľkej kúpeľne spolu z WC (veľkou výhodou je nadštandartný murovaný sprchovací kút) a výhodou je okno v kúpeľni, kuchyne s prepojenou obývacou izbou, kde sa nachádza aj balkón a samostatnej priestrannej spálne, kde sa nachádza veľká vstavaná skriňa a sauna. VÝHODY: moderná rekonštrukcia, priestrannosť a vzdušnosť izieb, fantastické výhľady na Tatry, TOP lokalita, balkón, vlastné kúrenie, tehlový bytový dom, sauna. LOKALITA: Byt sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite s dostatkom zelene a krásnej okolitej prírody. Do Starého Smokovca len 2 km. CENA: 210 000 € Pri vážnom záujme možná dohoda na cene. Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V ponuke máme ešte podobný byt v tejto lokalite. Pre viac informácií ma kontaktujte. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
DELTA - 2-izbový byt s balkónom a saunou na predaj v Tatrách
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám z poverenia majiteľa exkluzívne ponúka na predaj tehlový, krásny 2-izbový byt s balkónom s malebným výhľadom na Tatry a s vlastným kúrením Dolný Smokovec BYT: Byt sa nachádza na 2.poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Byt prešiel modernou rekonštrukciou - podlahy, murované jadro, elektroinštalácia, okná, stúpačky. Byt sa po dohode môže predať aj s čiastočným zariadením. Výmera bytu je cca 57 m2 + balkón + veľká pivnica.  Veľkou výhodou je vlastné kúrenie. K bytu prislúcha aj veľká pivnica v suteréne bytového domu. Vhodné aj ako investícia. DISPOZÍCIA: Byt dispozične pozostáva z predsiene, veľkej kúpeľne spolu z WC (veľkou výhodou je nadštandartný murovaný sprchovací kút) a výhodou je okno v kúpeľni, kuchyne s prepojenou obývacou izbou, kde sa nachádza aj balkón a samostatnej priestrannej spálne, kde sa nachádza veľká vstavaná skriňa a sauna. VÝHODY: moderná rekonštrukcia, priestrannosť a vzdušnosť izieb, fantastické výhľady na Tatry, TOP lokalita, balkón, vlastné kúrenie, tehlový bytový dom, sauna. LOKALITA: Byt sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite s dostatkom zelene a krásnej okolitej prírody. Do Starého Smokovca len 2 km. CENA: Dohodou Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V ponuke máme ešte podobný byt v tejto lokalite. Pre viac informácií ma kontaktujte. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
1-izbový byt s malebným výhľadom na predaj Veľká Lomnica
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám ponúka na predaj útulný 1-izbový byt s balkónom a s malebným výhľadom na Lomničák vo Veľkej Lomnici. BYT: Výmera bytu je 32 m2 vrátane balkóna, odkiaľ je nádherný výhľad na Vysoké Tatry. Byt sa nachádza na 1. poschodí apartmánového domu Tatragolf. Byt sa predáva vrátane kompletného zariadenia. Energetický certifikát nebol vytvorený. Vhodné aj ako investícia. Možnosť správy nehnuteľnosti. DISPOZÍCIA: Kuchyňa (Kuchynský kút) spolu s izbou, kúpeľňa spolu z WC a balkón. VÝHODY: balkón, dobrá lokalita s dobrou návratnosťou. LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite len pár minút od jedného z najvyhľadávanejších turistických stredísk Lomnického Štítu (Tatranskej Lomnice). V blízkosti sa nachádza wellness, menší aquapark, reštaurácie, potraviny,... Do okresných miest Poprad a Kežmarku je to len 5-10 min. autom. CENA: Dohodou V ponuke máme ešte podobný byt v tejto lokalite. Pre viac informácií ma kontaktujte. Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
1-izbový byt s malebným výhľadom na predaj Veľká Lomnica
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám ponúka na predaj útulný 1-izbový byt s balkónom a s malebným výhľadom na Lomničák vo Veľkej Lomnici. BYT: Výmera bytu je 32 m2 vrátane balkóna, odkiaľ je nádherný výhľad na Vysoké Tatry. Byt sa nachádza na 1. poschodí apartmánového domu Tatragolf. Byt je momentálne v stave holobytu, pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv (okrem kúpeľne a kuchynskej linky). Energetický certifikát nebol vytvorený. Vhodné aj ako investícia. Možnosť správy nehnuteľnosti. DISPOZÍCIA: Kuchyňa (Kuchynský kút) spolu s izbou, kúpeľňa spolu z WC a balkón. VÝHODY: balkón, dobrá lokalita s dobrou návratnosťou. LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite len pár minút od jedného z najvyhľadávanejších turistických stredísk Lomnického Štítu (Tatranskej Lomnice). V blízkosti sa nachádza wellness, menší aquapark, reštaurácie, potraviny,... Do okresných miest Poprad a Kežmarku je to len 5-10 min. autom. CENA: 89 900 € V prípade vážneho záujmu možná dohoda. V ponuke máme ešte podobný byt v tejto lokalite. Pre viac informácií ma kontaktujte. Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.