inzercia, predaj, predám, bazár

Depilátor Beurer LAS 100 Professional Laser

Kategória: Zdravie a krása

Tria Hair Removal Laser 4x

Professional laser technology

Profesionálny prenosný laserový odstraňovačom chĺpkov. Patrí na trhu k jedným z najefektívnejších technologických vychytávok pri odstraňovaní chĺpkov. S týmto spôsobom odstraňovania neželaného ochlpenia ste sa mohli stretnúť v kozmetických salónoch. Je to jedna z najefektívnejších technológií odstraňovania chĺpkov. Laserovú technológiu teraz môžete vyskúšať aj u vás doma! Už po prvom použití môžete dosiahnuť redukciu ochlpenia až o 61%, pri druhom už 70%. Trvalé výsledky sa dostavia už po troch mesiacoch používania. Odporúča sa epilovať v dvojtýždňových intervaloch. Zbavte sa nežiaducich chĺpkov pomocou tejto technológie prinášajúcej klinicky testované a hlavne trvalé výsledky! Efektívne, bezpečné a spoľahlivé!

Charakteristika a technické údaje:
Profesionálna laserová technológia, ktorá prináša klinicky testované, trvalé výsledky
Patentovaný diódový laser pre maximálnu účinnosť (až do 22 J / cm2)
Efektívne, bezpečné a spoľahlivé
Až 61% redukcie ochlpenia po prvom, druhom ošetrení
Až 70% redukcie ochlpenia po 3 ošetreniach
Trvalé výsledky za menej ako 3 mesiace
Vstavaný snímač pokožky pre maximálnu bezpečnosť
Automatické spustenie laserových impulzov vďaka inteligentnému snímaču kontaktu s pokožkou

Produkt pracuje s patentovaným diódovým laserom pre maximálnu účinnosť použitia, ktorý používajú dermatológovia na profesionálne odstránenie chĺpkov. Spustenie laserových impulzov je automatické vďaka inteligentnému snímaču kontaktu s pokožkou. Zároveň Vám vstavaný snímač zaručuje maximálnu bezpečnosť pri používaní.

Osobný odber v Nitre.
Na náklady kupujúceho zasielam kuriérom na Slovensku s prepravou do 24 hodín. Prepravné na dobierku do hmotnosti zásielky 5 kg v cene 6,-€.
Platba hotovosť, dobierka, alebo prevodným príkazom vopred.
Pre zaslanie adresátovi je potrebné uviesť kuriérovi kontaktné telefónne číslo a mail aby Vás mohol kontaktovať vopred.
Depilátor Beurer LAS 100 Professional Laser
Podobné inzeráty
Imitácia denného svetla Beurer TL 100
Imitácia denného svetla Beurer TL 100 od nemeckého výrobcu Beurer je určená ľudom, pre ktorých je každodenné vstávanie skôr formou mučenia. S terapiou svetlom sa stáva každé ráno dostatočné jasné, aj počas zimných mesiacov.PRIAZNIVÉ ÚČINKY DENNÉHO SVETLA PRI PRECHODE NA LETNÝ ČAS- prečítajte si jednoduchý trik expertov ako sa neochudobniť o hodinu spánku pri časovom posune.Pre zdravie a pohodu je tu imitácia denného svetla, ktorá Vám zdvihne náladu. Imitácia napodobňuje denné svetlo, žiarenie okolo 10 000 luxov Vám pomôže nahradiť nedostatok slnečného svetla.Úžasný dizajn - to je Beurer. Moderné prevedenie je podtrhnuté LED technológiou.Beurer TL 100 sa vie spojiť so smartfónom cez bluetooth technológiu. Toto inovatívne prepojenie si vyžaduje použitie voľne dostupnej aplikácie Beurer LightUp. Charakteristika a technické údaje: na použitie s príznakmi nedostatku svetla v zimných mesiacoch: nerovnováha, nízka nálada, nedostatok energie a nedostatočnosť 2 v 1: jasné svetlo a nálada pohodlné a ľahko použiteľné pomocou aplikácie Beurer LightUp náladové svetlo so zmenou farby a 256 farieb tenký dizajn vďaka technológii LED stmievač s 10 úrovňami jasu a funkciou pamäte simulácia slnečného svetla: intenzita svetla cca. 10 000 luxov (12 cm) časovač LED na zobrazenie času na spracovanie zobrazenie času ošetrenia v 15 minútových intervaloch certifikovaná zdravotnícka pomôcka bez UV žiarenia výnimočne jasné a rovnomerné osvetlenie osvetľovací povrch cca. 33 cm energeticky úsporná technológia LED bezproblémové spustenie vďaka technológii LED - okamžite produkuje príjemné svetlo bez blikania energeticky úsporný svetelný zdroj kompatibilné od: iOs 8.0 a Android 4.4, Bluetooth 4.0 POSLEM KURIEROM
Laserový depilátor
Predám laserový depilátor značky Benus CW 808. Depilátor nebol nikdy použitý iba odskúšaná funkčnosť. Plne funkčný. Depilátor je vhodné použiť na akúkoľvek oblasť, kde je veľke množstvo chĺpkov, okrem oblasti očí. Zaslanie aj cez packetu alebo poštu.
Perličkový kúpeľ nôh BEURER FB 35 - nový, nevhodný darček
BEURER FB 35 Masážna vanička na chodidlá Masážna vanička na nohy. Možnosť použiť kúpeľovú soľ. Vlastnosti: infračervené svetlo, vibračná masáž, magnetoterapia, reflexná masáž. • masáž na nohy • 3 funkcie: vibračná masáž, bublinková masáž, udržuje teplotu vody • 16 integrovaných magnetov • upokojujúce infračervené svetlo • relaxačná aróma terapia • príslušenstvo na pedikúru, 3 nástavce (statické) • odnímateľné príslušenstvo - valčeková masáž nôh • vyberateľný aróma filter • je možné použiť pre suché masáže • veľkosť chodidla do 30cm Dávkovanie a spôsob užívania Prístroj sa používa podľa návodu na použitie v balení výrobku. Masážna vanička pomocou zvolenej funkcie masáže pomáha uľaviť nohám po celom dni. Premasírovanie reflexných bodov na chodidlách pomôže k revitalizácii celého organizmu, telo sa prekrví a zregeneruje. Vhodné na navodenie aj psychickej pohody. Doplňujúce informácie Výrobca : Beurer GmbH Kód EAN: Značka: Beurer Komplet v krabici nebol ani raz použitý - nevhodný darček.
Epilátor/depilátor Panasonic ES2057 s chráničom pokožky na v
Ponúkam perfektné riešenie pre všetky nechcené chĺpky Predám lacno rýchly, účinný a ľahko použiteľný epilátor/depilátor/holiací strojček Panasonic ES 2057 so silným výkonom a extra šetrnosťou na pokožku. Či už ste nováčik alebo profesionál, tento strojček má všetko, čo potrebujete na rýchle a jemné odstránenie chĺpkov. Chĺpky odstraňuje v koreni a tým docieli hladkú, hodvábnu pokožku, ktorá dlho vydrží. Možno ho použiť na podpazušie, línie bikín, nohy a ruky. Ma dve rýchlosti nastavenia umožňuje užívateľovi mať extra kontrolu, takže užívatelia si môžu vybrať ich požadovanú rýchlosť. Je možné ho použiť s mydlom, penou alebo gélom a zaistiť tak maximálny komfort, rýchlejšiu a vyššiu účinnosť. Samozrejme, možno ho použiť aj na sucho. Epilácia v 3 jednoduchých krokoch: 1. Navlhčite epilátor 2. Na mokré disky naneste malé množstvo peny, mydla alebo gélu. 3. Zapnite vypínač, aby sa vytvoril prúd jemných bubliniek, ktoré jemne chránia pokožku počas epilácie a ste pripravení vychutnať si výkon salónu z pohodlia domova. Použitie vo vani alebo v sprche pre maximálne pohodlie Vďaka patentovaným technológiám spoločnosti Panasonic je tento model plne vodotesný, takže môžete pohodlne odstrániť nežiaduce chĺpky, keď ste vo vani alebo v sprche. Otočná akčná hlava Priliehavý výkyvný mechanizmus obopína obrys tela pomocou činnosti posuvnej hlavy dopredu a dozadu. Uchopí korene a odstráni chĺpky. Umývateľné - Ľahko sa udržiava čisté a hygienické, pretože hlavné telo a hlavu je možné umývať pod tečúcou vodou. Typ: Kozmetický zastrihávač, Epilátor/depilátor Napájanie: Akumulátorové Epilačný systém: Kovový pinzetový systém Počet nástavcov: 3 Použitie: Na sucho aj na mokro Plne vodotesné, takže môžete pohodlne odstrániť nežiaduce chĺpky vo vani alebo v sprche Keď sa telo zahreje vo vani, póry sa prirodzene otvoria a vlasy sa odstránia šetrnejšie Použitie peny pomáha krátkym vlasom vstať, čo zvyšuje účinnosť odstraňovania chĺpkov Dvojdiskový systém Panasonic a výkyvný mechanizmus tesne priliehajú k epilácii od koreňov Mäkký chránič pokožky potláča nadmerné vyťahovanie pokožky počas epilácie, takže sú ťahané iba chĺpky.
Epilátor/depilátor + Žehlička na vlasy + Fén
Ponúkam perfektné riešenie pre všetky slečny a ženy. Predám lacno rýchly, účinný a ľahko použiteľný epilátor/depilátor/holiací strojček Panasonic ES 2057 so silným výkonom a extra šetrnosťou na pokožku. Či už ste nováčik alebo profesionál, tento strojček má všetko, čo potrebujete na rýchle a jemné odstránenie chĺpkov. Chĺpky odstraňuje v koreni a tým docieli hladkú, hodvábnu pokožku, ktorá dlho vydrží. Možno ho použiť na podpazušie, línie bikín, nohy a ruky. Ma dve rýchlosti nastavenia umožňuje užívateľovi mať extra kontrolu, takže užívatelia si môžu vybrať ich požadovanú rýchlosť. Je možné ho použiť s mydlom, penou alebo gélom a zaistiť tak maximálny komfort, rýchlejšiu a vyššiu účinnosť. Samozrejme, možno ho použiť aj na sucho. Epilácia v 3 jednoduchých krokoch: 1. Navlhčite epilátor 2. Na mokré disky naneste malé množstvo peny, mydla alebo gélu. 3. Zapnite vypínač, aby sa vytvoril prúd jemných bubliniek, ktoré jemne chránia pokožku počas epilácie a ste pripravení vychutnať si výkon salónu z pohodlia domova. Použitie vo vani alebo v sprche pre maximálne pohodlie Vďaka patentovaným technológiám spoločnosti Panasonic je tento model plne vodotesný, takže môžete pohodlne odstrániť nežiaduce chĺpky, keď ste vo vani alebo v sprche. Otočná akčná hlava Priliehavý výkyvný mechanizmus obopína obrys tela pomocou činnosti posuvnej hlavy dopredu a dozadu. Uchopí korene a odstráni chĺpky. Umývateľné - Ľahko sa udržiava čisté a hygienické, pretože hlavné telo a hlavu je možné umývať pod tečúcou vodou. Typ: Kozmetický zastrihávač, Epilátor/depilátor Napájanie: Akumulátorové Epilačný systém: Kovový pinzetový systém Počet nástavcov: 3 Použitie: Na sucho aj na mokro Plne vodotesné, takže môžete pohodlne odstrániť nežiaduce chĺpky vo vani alebo v sprche Keď sa telo zahreje vo vani, póry sa prirodzene otvoria a vlasy sa odstránia šetrnejšie Použitie peny pomáha krátkym vlasom vstať, čo zvyšuje účinnosť odstraňovania chĺpkov Dvojdiskový systém Panasonic a výkyvný mechanizmus tesne priliehajú k epilácii od koreňov Mäkký chránič pokožky potláča nadmerné vyťahovanie pokožky počas epilácie, takže sú ťahané iba chĺpky. Predám žehličku na vlasy MGG 25W s reguláciou intenzity výkonu vyrobenú v Nemecku Tiež predám profesionálny fén nemeckej výroby s reguláciou intenzity výkonu. CENY: Epilátor 20,-€ Žehlička 10,-€ Fén 5,-€ Ak by ste kúpili všetky tri veci spolu, ich cena by bla 25,-€ POZRITE SI PROSÍM, MOJE ĎALŠIE INZERÁTY
Epilátor/depilátor Panasonic ES2057 s chráničom pokožky na v
Ponúkam perfektné riešenie pre všetky nechcené chĺpky Predám lacno rýchly, účinný a ľahko použiteľný epilátor/depilátor/holiací strojček Panasonic ES 2057 so silným výkonom a extra šetrnosťou na pokožku. Či už ste nováčik alebo profesionál, tento strojček má všetko, čo potrebujete na rýchle a jemné odstránenie chĺpkov. Chĺpky odstraňuje v koreni a tým docieli hladkú, hodvábnu pokožku, ktorá dlho vydrží. Možno ho použiť na podpazušie, línie bikín, nohy a ruky. Ma dve rýchlosti nastavenia umožňuje užívateľovi mať extra kontrolu, takže užívatelia si môžu vybrať ich požadovanú rýchlosť. Je možné ho použiť s mydlom, penou alebo gélom a zaistiť tak maximálny komfort, rýchlejšiu a vyššiu účinnosť. Samozrejme, možno ho použiť aj na sucho. Epilácia v 3 jednoduchých krokoch: 1. Navlhčite epilátor 2. Na mokré disky naneste malé množstvo peny, mydla alebo gélu. 3. Zapnite vypínač, aby sa vytvoril prúd jemných bubliniek, ktoré jemne chránia pokožku počas epilácie a ste pripravení vychutnať si výkon salónu z pohodlia domova. Použitie vo vani alebo v sprche pre maximálne pohodlie Vďaka patentovaným technológiám spoločnosti Panasonic je tento model plne vodotesný, takže môžete pohodlne odstrániť nežiaduce chĺpky, keď ste vo vani alebo v sprche. Otočná akčná hlava Priliehavý výkyvný mechanizmus obopína obrys tela pomocou činnosti posuvnej hlavy dopredu a dozadu. Uchopí korene a odstráni chĺpky. Umývateľné - Ľahko sa udržiava čisté a hygienické, pretože hlavné telo a hlavu je možné umývať pod tečúcou vodou. Typ: Kozmetický zastrihávač, Epilátor/depilátor Napájanie: Akumulátorové Epilačný systém: Kovový pinzetový systém Počet nástavcov: 3 Použitie: Na sucho aj na mokro Plne vodotesné, takže môžete pohodlne odstrániť nežiaduce chĺpky vo vani alebo v sprche Keď sa telo zahreje vo vani, póry sa prirodzene otvoria a vlasy sa odstránia šetrnejšie Použitie peny pomáha krátkym vlasom vstať, čo zvyšuje účinnosť odstraňovania chĺpkov Dvojdiskový systém Panasonic a výkyvný mechanizmus tesne priliehajú k epilácii od koreňov Mäkký chránič pokožky potláča nadmerné vyťahovanie pokožky počas epilácie, takže sú ťahané iba chĺpky.