inzercia, predaj, predám, bazár

Detroit pánsky basketbalový dres značky Fishbone

Kategória: Športové oblečenie

AKCIA 4 Eur. Predám Detroit pánsky basketbalový dres značky Fishbone, veľkosti M, (skôr L) na športové akcie, zápasy, beh alebo do mesta.
Detroit pánsky basketbalový dres značky Fishbone
Podobné inzeráty
Detroit pánsky basketbalový dres značky Fishbone
Predám Detroit pánsky basketbalový dres značky Fishbone, veľkosti M, (skôr L) na športové akcie, zápasy, beh alebo do mesta.
Basketbalovy dres Trae Young - NBA - Atlanta Hawks
Ponukame na predaj krasny basketbalovy NBA dres Trae Young - NBA - Atlanta Hawks Velkost L/XL. Dres je novy s vysackami. Tento dres je vhodny pre kazdeho fanusika sportu NBA a basketbalu. Cena: 30 EUR Vieme poslat aj na dobierku, pripadne osobny odber alebo privezieme v ramci BA a okolia. NEVAHAJTE NAS KONTAKTOVAT S VASIMI OTAZKAMI O VELKOSTIACH, TYPOCH, VARIACIACH DRESOV, KTORE PONUKAME. Ponuka plati do zmazania inzeratu. V pripade zaujmu a otazok prosim pisat SMS alebo Whatsapp. Pozrite si celu nasu ponuku, co ponukame, mame vela zaujimavych veci. Twosellers
Basketbalovy dres Kyle Lowry - NBA - Toronto Raptors
Ponukame na predaj krasny basketbalovy NBA dres Kyle Lowry - NBA - Toronto Raptors Velkost L/XL. Dres je novy s vysackami. Tento dres je vhodny pre kazdeho fanusika sportu NBA a basketbalu. Cena: 30 EUR Vieme poslat aj na dobierku, pripadne osobny odber alebo privezieme v ramci BA a okolia. NEVAHAJTE NAS KONTAKTOVAT S VASIMI OTAZKAMI O VELKOSTIACH, TYPOCH, VARIACIACH DRESOV, KTORE PONUKAME. Ponuka plati do zmazania inzeratu. V pripade zaujmu a otazok prosim pisat SMS alebo Whatsapp. Pozrite si celu nasu ponuku, co ponukame, mame vela zaujimavych veci. Twosellers
Predám nový, nepoužitý basketbalový dres Nike NBA
Predám basketbalový dres Nike NBA: 1. farba biela, číslo 8, veľkosť M , LAVINE Možnosti platby a doručenia : 1. platba vopred na účet, doručenie kuriérom zadarmo, potom je cena 30 € . 2. platba pri prevzatí, doručenie formou dobierky cez Slovenskú poštu alebo Packeta, potom je cena 40€ .
Predám nový nepoužitý basketbalový dres NBA
Predám nový nepoužitý basketbalový dres NBA NETS Petrovic číslo 3, veľkosť L Možnosti platby a doručenia: 1.platba vopred na účet, doručenie kuriérom zadarmo, potom je cena 20€. 2.platba pri prevzatí tovaru, doručenie kuriérom formou dobierky cez Slovenskú poštu alebo Packeta, potom je cena 30€.
Oficiální basketbalový dres Nike NBA Toronto Raptors, vel. L
Oficiální basketbalový dres Nike NBA Toronto Raptors, vel. L (48)