inzercia, predaj, predám, bazár

Detská drevená stolička HAUCK Alpha +

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detskú drevenú stoličku HAUCK Alpha +. Je to štýlová a praktická drevená stolička, ktorá porastie spolu s dieťaťom. Určená je pre užívanie od 6 mesiacov do 99 rokov. Celková nosnosť stoličky je až 90 kg váhy!!!! Buková detská stolička s mnohými možnosťami nastavenia urobí radosť Vám aj Vašej peňaženke, pretože s Vašimi najmenšími vydrží dlho. Výškovo nastaviteľný sedák aj opierka nôh. Možnosť výmeny sedadla s opierkou na nohy pre väčšie dieťa. Odnímateľné predné madlo je tiež praktické. Bezpečnostný pás pre Váš kľud. Ďalšie parametre: Materiál: bukové drevo. Nosnosť až 90 kg!!!! Rozmery stoličky (š x v x h): 48 × 80 × 56 cm. Váha stoličky: 5,5 kg.
Detská drevená stolička HAUCK Alpha +
Podobné inzeráty
drevená rastúca stolička na kŕmenie HAUCK ALPHA
Hauck Alpha+ rastúca jedálenská stolička Rastúcu stoličku Alpha+ obdržíte s madlom pred dieťa, päťbodovým pásom a medzinožným pásom. od 6 mesiacov do 99 rokov S použitím lehátka Alpha Bouncer 2 v 1 od narodenia Veľká nosnosť až 90 kg Európske bukové drevo Stolička na celý život Praktická drevená rastúca stolička, ktorá môže doprevádzať Vaše deti po celý život. Sedák a opierka sa dá nastavovať v rôznej výške aj hĺbke a prispôsobí sa tak príslušnej fáze rastu dieťaťa. Náš tip: V kombinácií s Alfa Bouncer 2v1 (nie je v cene) sa dá naša drevená stolička použiť už od narodenia dieťaťa, a nie až od 6 mesiacov. Premeníte tak Alphu+ na spoločníka po celý život. Stoličku pošlem aj na dobierku: +6€ Stoličky sú nové, zabalené v originál krabici. Rôzne farby Natural 70€, WALLNUT: 75€, SIVA 75€, BIELA 75€ RUZOVA 75€ mám aj stoličky BETA po 90 €
drevená rastúca stolička na kŕmenie HAUCK ALPHA
Hauck Alpha+ rastúca jedálenská stolička Rastúcu stoličku Alpha+ obdržíte s madlom pred dieťa, päťbodovým pásom a medzinožným pásom. od 6 mesiacov do 99 rokov S použitím lehátka Alpha Bouncer 2 v 1 od narodenia Veľká nosnosť až 90 kg Európske bukové drevo Stolička na celý život Praktická drevená rastúca stolička, ktorá môže doprevádzať Vaše deti po celý život. Sedák a opierka sa dá nastavovať v rôznej výške aj hĺbke a prispôsobí sa tak príslušnej fáze rastu dieťaťa. Náš tip: V kombinácií s Alfa Bouncer 2v1 (nie je v cene) sa dá naša drevená stolička použiť už od narodenia dieťaťa, a nie až od 6 mesiacov. Premeníte tak Alphu+ na spoločníka po celý život. Stoličku pošlem aj na dobierku: +6€ Stoličky sú nové, zabalené v originál krabici. Rôzne farby Natural 75€, WALLNUT: 80€, SIVA 80€, BIELA 80€ RUZOVA 80€ MINT 80€ mám aj stoličky BETA po 100 €
Detská jedálenská stolička Hauck
Hauck drevená stolička Alpha je rastúca detská stolička využiteľná od 6 mesiacov až do veku 10 rokov. Buková drevená stolička s mnohými možnosťami nastavenia. Výškovo nastaviteľný sedák aj opierka nôh. Možnosť výmeny sedadla s opierkou pre nohy pre väčšie dieťa. Odnímateľné predné madlo. Bezpečnostný pás. Pre deti od 6 mesiacov do 10 rokov. Rozmery š 48 x v 80 x h 56 cm Nosnosť 90 kg. Bežné známky používania.
Detská jedálenská stolička FLOVI / stolička na kŕmenie
Stoličky sú nové nepoužívané a zabalené v krabici . Po dohode možný aj osobný odber. FLOVI je multifunkčná stolička, ktorá vám poslúži od batoľaťa, až po predškolský vek. FLOVi je detská vysoká stolička s tromi funkciami: Vysoká stolička na kŕmenie Vysoká stolička, ktorá sa dá pridať k stolu Nízka stolička FLOVI má: Ľahko čistiteľné čalúnenie z ekokože Opierka na nohy Dvojitý, nastaviteľný podnos s miestom na šálku Horný tanier vhodný do umývačky riadu Doplnková hračka s prísavkou Vysoká stolička do 15 kg Nízka stolička do 20 kg Vysoká stolička na kŕmenie je určená pre deti od 6 mesiacov do 36 mesiacov s hmotnosťou do 15 kg, ktoré môžu sedieť samostatne. Nízka detská stolička je určená pre deti vo veku 24 až 6O mesiacov s hmotnosťou do 2O kg, ktoré sú schopné sadnúť si bez pomoci.
Drevená rastúca stolička na kŕmenie Alpha HAUCK VIAC FARIEB
Stoličky sú nové nepoužívané , po dohode možný aj osobný odber . Farba natur : 75eur Ostatné farby : 80eur od 6 mesiacov do 99 rokov S použitím lehátka Alpha Bouncer 2 v 1 od narodenia Veľká nosnosť až 90 kg Európske bukové drevo Praktická drevená rastúca stolička, ktorá môže doprevádzať Vaše deti po celý život. Sedák a opierka sa dá nastavovať v rôznej výške aj hĺbke a prispôsobí sa tak príslušnej fáze rastu dieťaťa. Rastúca stolička Alpha+ je dodávaná s odnímateľným madlom, 5-bodovým postrojom a popruhom do rozkroku. Zo začiatku sa používa predná lišta, ktorá sa neskôr jednoducho odstráni. Dva pásové systémy môžu byť použité podľa potreby.
Hauck Alpha+ Bouncer kresielko, farba Stretch Grey (v záruke
Predám Hauck Alpha+ Bouncer vo výbornom stave. Súčasťou je aj novorodenecká vložka. Perfektný materiál, fľaky od akéhokoľvek pyré som vyprala bez stopy:) Kresielko sa hojdá vlastnými pohybmi dieťaťa. Je tiež možné ho pripojiť na Hauck Alpha+ stoličku na kŕmenie. Osobne alebo platba vopred plus poštovné.