inzercia, predaj, predám, bazár

Detská hrazdicka od pani Kiedronovej

Kategória: Kojenecké potreby

Ponúkam na predaj drevenú hrazdicku od p.Kiedronovej navrhnutu špeciálne pre správny vývin bábätka.

vynikajúci,bez chýb, veľmi kvalitny výrobok,mierne pružná,ohybná, dieťatko môže hrazdicku neskôr používať keď sa stavia na nôžky,odporúčam
Bez doplnkov
Detská hrazdicka od pani Kiedronovej
Podobné inzeráty
Hrázdička pre dieťa
Detská hrazdička s doplnkami Kenny. Najlepšia hrazdička pre bábätko. Originálna Kenny hrazdička aj s doplnkami na zavesenie hračiek pre stimuláciu dieťaťa. Hrazdička patrí medzi najdôležitejšie a najzmysluplnejšie didaktické pomôcky podporujúce správny vývoj detí od narodenia do jedného roka. Nadčasová hrazdička vyvinutá poprednými odborníkmi na psychomotorický vývoj dieťaťa pod vedením Evy Kiedroňovej je považovaná za ferrari medzi hrazdičkami. Táto nadčasová hrazdička slúži deťom od 0-8 mesiacov na podporu komplexného psychomotorického vývoja. Vďaka správnemu používaniu hrazdičky v jednotlivých obdobiach sa dieťa dokáže najskôr zastabilizovať na celom chrbte a tak získať ťažisko v centre tela, potom rozvinúť rovnováhu, orientačné schopnosti a koordináciu pohybov, následne rozvíjať hmat, jemnú motoriku i rozumový vývoj. Vďaka hrazdičke sa dojča naučí dvíhať končatiny nad telíčko, a tým centrovať kĺby do správneho postavenia a posilňovať dôležité posturálne svaly, otáčať sa na boky so zdvihnutím hlavičky od podložky a dotočiť sa do krížového vzpriamenia, čím posilní dôležité posturálne svaly, ktoré budú neskôr zodpovedné za správne vzpriamenie chrbtice i celého tela. Potom hrazdička poslúži k nácviku lezenia, šikmého sedu, stúpania i chôdze. Vďaka tomu dieťa získa dôležitý správny základ nielen pre kvalitne vzpriamenú chrbticu, ale aj pre dobré prospievanie i úspech na všetkých úrovniach ďalšieho vývoja, vzdelávania i vo všetkých oblastiach života.
Hniezdo s hrazdickou od Kiedronovej
Predám set pre novorodeniatko od Evy Kiedronovej vhodné pre bábätká od narodenia do šesť mesiacov. Set je vo veľmi dobrom stave. Hniezdo - 50 eur Hrazdicka s doplnkami- 70 eur Paperova zavinovačka maxi dracik- 40 eur V prípade odberu všetkých troch komponentov je zvýhodnená cena 150 eur.
Hniezdo s hrazdickou  a zavinovackou od Kiedronovej
Predám set pre novorodeniatko od Evy Kiedronovej vhodné pre bábätká od narodenia do šesť mesiacov. Set je vo veľmi dobrom stave. Hniezdo - 50 eur Hrazdicka s doplnkami- 70 eur Paperova zavinovačka maxi dracik- 40 eur V prípade odberu všetkých troch komponentov je zvýhodnená cena 150 eur.
Perinka a vankúšik od Kiedroňovej
Predám vankúšik a perinku, obe s povlečením, od Evy Kiedroňovej. Rozmery vankúšika sú 30x60 a rozmery perinky 80x80. TOP STAV, vnútro plnené perím.
Perová zavinovačka Evy Kiedroňovej s obliečkou
Predám perovú zavinovačku Dráčik od Evy Kiedroňovej spolu s obliečkou. Perinka má rozmery 80x80 a je vyplnená husím perím. Je navrhnutá tak, aby sa čo najviac prispôsobila bábatku od prvých dní života. Obliečka je sivej farby s bielymi bodkami. K dispozícií mám aj väčšiu perinku Maxi Dráčik v rozmere 100x100 tiež spolu s obliečkou. Pri spoločnom odbere je celková cena za obe perinky 80 Eur + poštovné.
Perová zavinovačka Maxi Dráčik Evy Kiedroňovej
Predám perovú zavinovačku Maxi Dráčik od Evy Kiedroňovej spolu s obliečkou. Perinka má rozmer 100x100 a je vyplnená husím perím. Je navrhnutá tak, aby sa čo najviac prispôsobila bábatku od narodenia. Obliečka je béžovej farby s bielymi bodkami. K dispozícií mám aj menšiu perinku Dráčik v rozmere 80x80 tiež spolu s obliečkou. Pri spoločnom odbere je celková cena za obe perinky 80 Eur + poštovné.