inzercia, predaj, predám, bazár

Detská korunka do vlasov s vlásenkami

Kategória: Čiapky a klobúčiky

jednoduchá korunka z perličkových korálok + 4x ozdobné vlásenky a asi 20 x obyčajných + výplň do drdolu. Použité raz. Pri úhrade na účet vopred je cena s poštovným, pri dobierke sa cena navýši o 2 eura. Kuk aj moje ďalšie inzeráty.
Detská korunka do vlasov s vlásenkami
Podobné inzeráty
Gumičky do vlasov
Predám krásne ručne šité gumičky do vlasov cena od1e po dohode viem usiť aj podľa vlastného výberu látok. Možnosť zabaliť ako darček, poprípade set čelenka gumičky do vlasov
Háčkovana čelenka korunka
Háčkovana čelenka korunka veľkosť na obvod hlavičky cca 50cm Materiál 100% merino s úpravou superwash
Korunka, celenka
Korunka, celenka, vyroba na Slovensku. Uplne nova, nerozbalena. Velkost 6-12 mesiacov. Obvod cca 39cm. Cena 4,50eur, plus postovne.
Detská čiapka z pravej kože
Doručíme kdekoľvek na Slovensku už na druhý deň. Ručne šitá detská čiapka z ovčej vlny sa svojím milým dizajnom zapáči nielen vášmu drobcovi, ale aj vám. Okrem toho spoľahlivo zahreje počas chladných jarných či jesenných dní a nesklame ani pri zimnej guľovačke. Prírodný materiál základom kvality Detská čiapka z ovčej vlny je ručne šitá zo 100 % ovčej kožušiny. Pri jej výrobe nie sú použité žiadne chemické prostriedky, takže ide o kvalitný prírodný materiál. Ručná práca sa odráža na precíznom prevedení každého detailu. Ovčia vlna udržuje ovce v teple aj počas tuhej zimy. Má preto vynikajúce termoregulačné vlastnosti, vďaka čomu udrží hlavu pekne v teple za každého počasia. Bočné chlopne sa zas postarajú o ochranu citlivých ušiek. Ovčia vlna je navyše veľmi príjemná na dotyk, takže okrem tepla poskytne vášmu dieťaťu potrebné pohodlie bez nepríjemného hryzenia. Detská čiapka z ovčej vlny sa rýchlo stane obľúbeným spoločníkom pri jesennom zbere gaštanov, ako aj pri sánkovaní a stavaní snehuliaka. Nadčasový dizajn pre dievča i chlapca Detská čiapka z ovčej vlny skvele sadne na hlavu vášho dieťaťa, či má 3 roky alebo 10. Prírodný materiál z ovčej kože sa vynikajúco prispôsobí každej hlave. Nemusíte sa preto báť, že z nej vaše dieťa po jednej zime vyrastie. Zároveň je skvelým tipom na darček, ktorý nielen poteší, ale má aj praktické využitie. Čiapka je rovnako vhodná pre dievča i chlapca a má veľmi milý, nadčasový dizajn. Vaša ratolesť tiež určite ocení jej veľký brmbolec. Pokojne ju môžete skombinovať so sviatočným nedeľným oblečením i s teplákmi na von a veľmi dobre vyzerá v kombinácii s detskou vestou z ovčej vlny.
Predám kúpacie šilty pre ochranu očí pri umývaní vlasov
Predám kúpacie šilty na ochranu očí pri umývaní vlasov. 1x silikónový a 1x penový, použiteľný aj v lete ako ochrana pred slnkom. Cena spolu za oba.
Ozdoby do vlasov
Pre menšie aj väčšie parádnice ponúkam na predaj krásne ozdoby do vlasov ake nenájdete v žiadnom obchode. Vaša princeznička z nich bude mať určite radosť. Postupne budem pridávať ďalšie vzory a farby. Možný osobný odber SB, PO,KE. Platba vopred na účet. Cena je za 1 ks. K cene je potrebne pripočítať poštovné. Na fotkách 1-3 sú mašle so sponkou. Ostatné sú s gumičkou.