inzercia, predaj, predám, bazár

Detská lampa na stenu - slimák

Kategória: Nábytok pre deti

Drevená detská lampa na stenu - slimák, klasická žiarovka. Veľmi ľahká, stačí obojstranná páska. Zapínanie / vypínanie na kábli.

Osobný odber Bratislava - Nové mesto, Hviezdoslavov, Šamorín. Poštou posielam po úhrade vopred + poštovné 3 eurá.
Detská lampa na stenu - slimák
Podobné inzeráty
Detská lampa Lienka - IKEA Smila Bagge, mám 2 ks
Predám 2 ks detskej lampy v tvare lienky - IKEA Smila Bagge vo veľmi dobrom stave. Lampa je jemne zelenožltej farby, svieti veľmi pekne a vrhá na sternu tieň lienky aj s nožičkami, deti ju milovali. Spínač na prívodnej šnúre. Lampa sa dá pripevniť na stenu na 3 skrutky, alebo aj na obojstrannú pásku, ak ju chcete dať na stenu, alebo nábytok. Mám 2 ks lampy, cena 15 eur za kus, obidve za 28 eur. K lampe dávam žiarovky, ktoré sme dokupovali. Viem poslať aj poštou, poštovné 2,40 eur, zaslanie cez Zásielkovňu/ Packetu 3,30 eur. Kontaktovať ma môžete emailom (cez formulár), telefonicky (nie sms), prípadne môžete napísať správu cez Telegram aplikáciu. --------- Pozrite si aj moje ostatné inzeráty kliknutím na meno.
Detská lampa Lienka - IKEA Smila Bagge, mám 2 ks
Predám 2 ks detskej lampy v tvare lienky - IKEA Smila Bagge vo veľmi dobrom stave. (v IKEA sa už nedá kúpiť) Lampa je jemne zelenožltej farby, svieti veľmi pekne a vrhá na sternu tieň lienky aj s nožičkami, deti ju milovali. Spínač na prívodnej šnúre. Lampa sa dá pripevniť na stenu na 3 skrutky, alebo aj na obojstrannú pásku, ak ju chcete dať na stenu, alebo nábytok. Mám 2 ks lampy, cena 15 eur za kus, obidve za 28 eur. K lampe dávam žiarovky, ktoré sme dokupovali. Viem poslať aj poštou, poštovné 2.70 eur, zaslanie cez Zásielkovňu/ Packetu 3.30 eur. Kontaktovať ma môžete emailom (cez formulár), telefonicky (nie sms), prípadne môžete napísať správu cez Telegram aplikáciu. --------- Pozrite si aj moje ostatné inzeráty kliknutím na meno.
Drevená detská lampa na stenu
Drevená detská lampa na stenu - loďka, klasická žiarovka. Napájanie 230V do zásuvky. Zapínanie / vypínanie na šnúrku. Osobný odber Martin.
detská postieľka Paso Doble
Používaná Predávam bez matraca DETSKÁ POSTIEĽKA PASO DOBLE S PREBAĽOVACÍM PULTOM, KOMODOU A SKRINKOU Dokonalá detská postieľka PASO DOBLE vyrobená z kvalitného materiálu, je lakovaná farbou, ktorá sa jednoducho umýva. Detská postieľka PASO DOBLE je konštruovaná tak, aby bola dobre užívateľa, bezpečná a estetická. Táto moderná postieľka je dostupná v bielom farebnom prevedení, ktoré sa jednoducho kombinuje s akýmkoľvek interiérom. Detská postieľka je dodávaná s roštom, ktorý je nastaviteľný do 3 polôh. Matrac nie je v cene ten je potrebné doobjednať s rozmerom 60 x 120 m. Detská postieľka má možnosť zloženie bočníc s plochou na spanie 120 x 60 cm. Detská postieľka je jedinečným spojením postieľky, komody, skrinky, zásuvky a prebaľovacím pultom. Detská postieľka je v univerzálna, komodu a skrinky je možné umiestniť na pravú aj ľavú stranu. Materiál: MDF / masív. Rozmery: (ŠxDxV) 72 x 164 x 100,5 cm. Plocha na spanie: 60 x 120 cm. Farebné prevedenie: biela.
Detská lampa zem NOVÁ
Kuk aj ďalšie inzeráty. Krásna nočná lampa Glóbus s jemným svetlom a zvukom je nielen praktická, ale aj pekne ozdobí detskú izbu. Lampa má pekný vzhľad a je ovládaná diaľkovým ovládaním. V lampe sú nahraté jemné zvuky cikád. Podsvietené sú miesta na kontinentoch, čo vytvára zaujímavý efekt. Špecifikácia: Automatické vypínanie po 15, 20 alebo 30 minútach Regulácie svetla (silnejšie/slabšie) Nahraté jemné melódie Otvory na zavesenie Ľahká konštrukcia Stláčanie tlačidla na diaľkovom má tieto funkcie: Zapnutie zvukov a svetla Samotné svetlo Samotné zvuky Vypnutie lampy Rozmery: Priemer lampy: 25 cm Balenie: 36,5 x 26 x 8,5 cm Napájanie: Lampa: 3x 1,5V AA batérie Diaľkové: 2x 1,5V AAA batérie Batérie nie sú súčasťou balenia. Vhodné od 12 mesiacov. Certifikát CE.
Dievčenský koberec + lampa
Predam koberec Barbie a lampu - luster. Len spolu. Len osobny odber. Koberec sa lahko vysava, nenarocny material. Lampa nerozbitna - plastova. Ruzovy koberec, ruzova lampa. Detsky koberec, detska lampa, detsky luster. Cena spolu 18 eur. Pozri ostatne inzeraty