inzercia, predaj, predám, bazár

Detská posteľ ero s matracom

Kategória: Nábytok pre deti

Ihneď k odberu detská posteľ ERO v rozmere 160x80cm 180EUR
180x80cm 190EUR
SÚČASŤOU BALENIA JE MATRAC, ROŠT, ÚLOŽNÝ PRIESTOR a OCHRANNÁ BARIERKA proti pádu dieťaťa .
Doklad + záruka je samozrejmosťou .

Posielame kuriérom alebo je po dohode možný osobný odber .

Detská posteľ ero s matracom
Podobné inzeráty
Detská posteľ ERO s matracom grátis
Ihneď k odberu detská posteľ ERO v rozmere 160x80cm , súčasťou balenia je rošt, matrac , úložný priestor a ochranná bariéra proti pádu dieťaťa . Doklad + záruka je samozrejmosťou . Posielame kuriérom alebo je po dohode možný osobný odber .
Detská posteľ ero s matracom a príslušenstvom
Ihneď k odberu detská posteľ ERO v rozmere 160x80cm 180EUR 180x80cm 190EUR SÚČASŤOU BALENIA JE MATRAC, ROŠT, ÚLOŽNÝ PRIESTOR a OCHRANNÁ BARIERKA proti pádu dieťaťa . Doklad + záruka je samozrejmosťou . Posielame kuriérom alebo je po dohode možný osobný odber .
Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom
Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 1 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 2 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 3 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 4 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 5 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 6 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 7 Predám posteľ rozkladaciu 2x lôžko + úložný priestor. Rozmer: 205x104cm. Vyrobená stolárom- kvalitná práca, 100% stav. Horné lôžko 100x200cm. Dolné lôžko 90x196cm. 2x matrac Materasso - horné a dolné lôžko v cene spolu. K dispozicii aj dalšie časti detskej izby. Cena 240,- / dohodou
Predám detskú posteľ s matracom 180x80 cm
Detská posteľ 180x80 cm Predám kvalitnú detskú posteľ Paul rozmer 180 x 80cm masív vo farbe prírodného borovicového dreva + matrac. Posteľ má pevný drevený rošt, výrobca udáva nosnosť 100 kg, je bezpečná a stabilná. Posteľ má zábrany z troch strán. Posteľ je univerzálna, pri montáži zábran si viete určiť, či bude posteľ pravá alebo ľavá. Posteľ je v bezchybnom stave. Cena novej postele od výrobcu je 130 eur bez matraca. Posteľ predávame spolu s kvalitným penovým matracom. Naša cena spolu za posteľ a matrac je 170 eur. Iba osobný odber Košice.
Predám detskú posteľ s matracom 180x80 cm
Detská posteľ 180x80 cm Predám kvalitnú detskú posteľ Paul rozmer 180 x 80cm masív vo farbe prírodného borovicového dreva + matrac. Posteľ má pevný drevený rošt, výrobca udáva nosnosť 100 kg, je bezpečná a stabilná. Posteľ má zábrany z troch strán. Posteľ je univerzálna, pri montáži zábran si viete určiť, či bude posteľ pravá alebo ľavá. Posteľ je v bezchybnom stave. Cena novej postele od výrobcu je 130 eur bez matraca. Posteľ predávame spolu s kvalitným penovým matracom. Naša cena spolu za posteľ a matrac je 150 eur. Iba osobný odber Košice.
Detská postel + matrac 140x70 Princess
Detská postel je určená pre detičky od 1 roka.Posteľ má dve odoberateľne zábrany, kým je dieťatko malé vám nevypadne a keď vyrastie zábrany dáte dole. Posteľ je možné použiť aj ako ľavú alebo pravú, postavíte si ju podľa svojich predstáv. Posteľ je kompletná s dreveným roštom a 7 cm klasickým penovým matracom. Zábrany sú odoberateľné, nasúvajú sa z vrchu do boku postele, nešróbujú sa. Postieľ, je vyrobená z nezávadnej MDF dosky, ktorá je potiahnutá špeciálnym gumeným lemom, aby si vaše dieťatko neublížilo a zároveň slúži proti obytiu postele alebo poškodeniu vrchnej fólie. Detská posteľ neponúka iba originalitu a vysokú kvalitu, ale aj praktický zvýšený bok ktory chrani dieťa pred vypadnutím . Je vyrobená zo špeciálneho laminátu odolnému proti vyblednutiu je 100% ekologická vďaka použitým prírodným materiálom a má certifikát pre bezpečnosť a zdravotnú nezávadnosť,možete ju čistiť saponátom Rozmery postele: 140x70 Nosnosť postele: 70 kg Možnosť dokúpenia úložného priestoru (+30 eur)