inzercia, predaj, predám, bazár

Detska stolicka Caretero Indigo 2v1 grey + sterilizator Aven

Kategória: Nábytok pre deti

Ako nová. Jediná chyba krásy sú od slnka zažltnúte plasty okolo panela ovladania ( slabo viditeľné).
Sterilizator je prasknuty (zalepený), ale na funkčnosť to nemá vplyv. Dá sa plne využivať ďalej.
Len osobný odber. Pribalím aj nový prštek na čistenie zúbkov.
Detska stolicka Caretero Indigo 2v1 grey + sterilizator Aven
Podobné inzeráty
Detská jedálenksá stolička 2v1 INDIGO CARETEO
Ponúkam na predaj málo používanu detskú jedálenskú stoličku: CARETERO Jedálenská stolička Indigo 2v1 Svetlo sivá Indigo je Kŕmna stolička i Detská hojdačka. 2v1: Kŕmna stolička a hojdačka - hojdačka určené pre deti od prvých dní života s hmotnosťou do 9 kg - vysoká stolička na kŕmenie deti od 6 mesiacov do približne 3-4 rokov (s maximálnou hmotnosťou 15 kg) - elegantné, mäkké PVC čalúnenie,odolnosť voči škvrnám - veľkorysé operadlo sa dá sklopiť do polohy ležmo (nezávisle od sedadla - 4 stupne nastavenia) - pohodlné nastavenie výšky stoličky (6 stupňov nastavenia) a opierka na nohy (nastaviteľná v 5 stupňoch) - intuitívny skladací mechanizmus pomáha pohodlne skladovať výrobok - stabilné nožičky s protišmykovými podložkami - veľký dvojitý zásobník, ktorý sa dá ľahko vybrať a umyť - centrálna riadiaca jednotka napájanie batériami (4 x LR20 1,5 V) alebo priloženým napájacím adaptérom - nastaviteľná rýchlosť hojdania a časovač na automatické vypnutie hojdania po 8, 15 alebo 30 minútach - robustná a stabilná konštrukcia rámu stoličky zaručuje bezpečné používanie po mnoho rokov - odnímateľná hrazda s plyšovými hračkami. Ponúkam dovoz Mt,Rk,Lm,Pp. Cena 120€ Dohoda možná
Postieľky luxusnej zn. Quax, kolekcia Indigo - biela 140x70c
Predám 2 dizajnové postieľky - kolekcia Indigo od špičkového belgického výrobcu Quax (2v1) - (pôvodná cena: 1 positelka 899 Eur/ks + matrac v TOP stave cca 100 Eur + zabrána pre staršie dieťa + cca pôvodne 180 Eur/ks) Každú postieľku je možné prerobiť na sofu pomocou prídavného dielu, ktorý pridávam v cene (inak 125 Eur/ks). Zároveň je možné pomocou bezpečnostnej zábrany prerobiť postieľku na junior posteľ do 6 rokov dieťaťa. Detská postieľka Indigo je vhodná od narodenia do 6 rokov dieťaťa K postieľke si môžete nakombinovať komodu alebo skriňu v rovnakej farbe (môžem poslať link) Postieľka: možnosť posúvať rosť do 3 nastaviteľných výšok 27, 37 a 50 cm 2 stacionárne strany, vnútorný rozmer postieľky pre matrac 140x70 cm štandard EN 716:2008+A1:2013 z bukového / MDF. vyrobené v Európe. vysokokvalitné matrace v TOP stave v cene + Príslušenstvo v cene: bezpečnostná zábrana, matrac, obliečka na matrac, perina, obliečka na
Detská jedálenská stoličku 2v1 Caretero
Predám detskú jedálenskú stoličku 2v1 Caretero.
Detská jedálenská stolička FLOVI / stolička na kŕmenie
Stoličky sú nové nepoužívané a zabalené v krabici . Po dohode možný aj osobný odber. FLOVI je multifunkčná stolička, ktorá vám poslúži od batoľaťa, až po predškolský vek. FLOVi je detská vysoká stolička s tromi funkciami: Vysoká stolička na kŕmenie Vysoká stolička, ktorá sa dá pridať k stolu Nízka stolička FLOVI má: Ľahko čistiteľné čalúnenie z ekokože Opierka na nohy Dvojitý, nastaviteľný podnos s miestom na šálku Horný tanier vhodný do umývačky riadu Doplnková hračka s prísavkou Vysoká stolička do 15 kg Nízka stolička do 20 kg Vysoká stolička na kŕmenie je určená pre deti od 6 mesiacov do 36 mesiacov s hmotnosťou do 15 kg, ktoré môžu sedieť samostatne. Nízka detská stolička je určená pre deti vo veku 24 až 6O mesiacov s hmotnosťou do 2O kg, ktoré sú schopné sadnúť si bez pomoci.
Caretero - jedálenská stolička + hojdačka
Predám Caretero Indigo detsku jedálenskú stoličku s hojdačkou 2v1 v mentolovej farbe, vhodná pre chlapca aj dievčatko. Hojdačka je vhodná aj pre najmenšie bábätká (nemusí sedieť samostatne), pretože je možné stoličku polohovať. K hojdačke je hrázdička s dvomi hračkami. Hojdanie je automatické - buď na elektrinu, alebo na batérie. Ma rôzne rýchlosti hojdania, hudbu, šum mora, štebot vtáčikov. Dá sa nastaviť aj časovač hojdania. Stolička sa dá nastaviť do troch výšok, k stoličke je pultik. Je vhodná pre detičky od 6 - 36 mesiacov, resp. do 15kg. K stoličke je aj pôvodný vankúšik, resp. podložka. Na fotke je podložka Cuddleco, s pamäťovou penou - je súčasťou ceny. Osobný odber Slovany (okres MT). Cena 60€.
Predám hojdacie  kresielko hojdačku CARETERO LOOP graphite
Hojdačka je vo veľmi dobrom stave, chýba len úchytka na hračky, niekde sme to založili, ale snáď sa ešte nájde. Všetko je plne funkčné. Hrá pekné melódie, zvuk sa dá stíšiť/zvýšiť, má zabudovaný snímač pohybu, keby sa bábätko zobudí, tak sa rozhúpe samo a znovu pekne bábo zaspí, má diaľkové ovládanie, nastavenie intenzity húpania, ľahko sa čistí, dá sa zložiť, má 5 bodové pásy, nastavenia úrovne ľahu/sedu, dlho vydrží na baterky, dá sa aj do zdroja zapojiť adaptérom a mnohé iné. Za nás najlepší pomocník prvé mesiace života bábätka. PC 150 eur. Predám za 60 eur. Vrátane batérií. Ospravedlňujem sa, ale už viac NEreagujem na smsky, dobierkou určite nepošlem. Ďakujem za pochopenie. Len osobný odber v Púchove. Praktická hojdačka CARETERO LOOP, ktorá zaistí dieťaťu príjemné chvíle odpočinku. - pre deti od narodenia do 12 kg - hračka v tvare kolotoča s 3 hračkami - zvuk tečúcej vody - zvuk spevu vtákov - melódie - diaľkový ovládač - regulácia hlasitosti - časovač: 8 min, 15 min, 30 min - regulácia sedadla do 2 polôh - vankúšik pre väčšie pohodlie - 5-bodový bezpečnostný pás - 8 rýchlostí hojdania s časovačom - funkcia zastavenie hojdania - funkcia automatického hojdania pri plači dieťaťa - farebné čalúnenie je vyrobené z mäkkého materiálu - bezpečná konštrukcia založená na stabilnom, pevnom, kovovom ráme - poťah možno zložiť, zloženie: polyester - homologácia EN 16232–71 - pripojenie USB - možnosť pripojenia MP3 - prevádzka na 4 batérie AA 1,5V (nie sú súčasťou balenia) alebo zo zásuvky pomocou zdroja, ktorý je súčasťou balenia - rozmery: 68×66×84 cm - sedadlo: 46×31 cm, opierka: 46×45 cm Viac na: