inzercia, predaj, predám, bazár

Detská tabula na písanie a kreslenie

Kategória: Hračky

LEN OSOBNY ODBER V BRATISLAVE - Obojstranná tabuľa v praktickom prevedení s tyčkou pre rolu papiera. Z jednej strany je cierna plocha pre písanie kriedami, z druhej biela plocha pre písanie fixkou. Nad tabuľou je do konštrukcie zabudovaná tyčka pre upevnenie role papiera, ktorý možno odvíjať a maľovať na ploche, ktorú poskytujú dosky tabúľ. Súčasťou tabule je malé počítadlo, hodiny a ABCD.
Detská tabula na písanie a kreslenie
Podobné inzeráty
Detská tabuľa so stojanom pre kreslenie fixkou a maľovanie
Predám detskú tabuľú pre kreslenie zotierateľnou fixkou a na maľovanie v stoji (má úchyty na držanie výkresu). Plastová tabuľa pre kreslenie fixkami je poškriabaná (dá sa kúpiť nová v papiernictve, my sme tiež menili). Pozrite aj moje ostatné inzeráty:
Magnetická tabuľa, tabuľa pre deti
Detská tabuľa je univerzálnou hračkou najmä kvôli jej všestrannosti okrem magnetickej tabule na ktorú si dieťa môže priliepať písmenká abecedy,číslice je na ňu možné písať aj kriedou a taktiež sú na nej aj hodiny cez ktoré si dieťa môže postupne uvedomiť ako sa orientovať v čase. Druhá strana tabule je prispôsobená na písanie fixkami. Obsahuje aj hubku, ktorá všetko jednoducho zotrie. Musím upozorniť na fakt, že tabuľa je v zachovanom stave okrem niekoľkých malých čarbancov je plne funkčná. Na cene sa vieme dohodnúť.
tabuľa na kreslenie
predám tabuľu na kreslenie. tabuľa je obojstranná na fixku aj kriedy.; súčasťou balenia je fixka, kriedy, magnetková abeceda; tabuľa má počítadlo aj hodiny; rozmer 90*57*30cm info v správe alebo na
Kresliaca tabuľa Dessineo
Zábavná kresliaca tabuľa Dessineo, ktorá pomáha detičkám kresliť krásne obrázky krok za krokom. Dieťa si vyberie jeden z priehľadných šablónových kotúčov a umiestni ho na otočný tanier. Zapne projektor, otočí disk na prvý krok, zoberie ceruzku a papier, a môže začať kresliť. Čím viac sa disk otáča, tým je kreslenie zložitejšie. Tabuľa má 30 šablón na kreslenie, ktoré sú rozdelené na 3 úrovne zložitosti. Výborný stav. Cena 35Eur.
Tabuľa a magnetická tabuľa
Predám málo používanú tabuľu, z jednej strany je magnetická na písanie alebo kreslenie fixami + písmenká, z druhej na písanie s kriedami. Súčasťou sú aj hodinky a počítadlo a odkladací priestor plus kotúč s papierom. Osobný odber.
Tabuľa - stojan MÅLA IKEA na maľovanie pre deti
Predám tabuľu - stojan MÅLA IKEA na maľovanie pre deti, z jednej strany na písanie kriedou, z druhej strany na písanie fixami, dá sa zotierať. Je tam ešte skoro celá rolka papiera. Ako nové, kupované v Ikea, PC cca 29,90 EUR. Dĺžka: 43 cm, šírka: 62 cm, výška: 118 cm. Drevená časť: Masívna borovica, Priehľadný akrylový lak Čierna tabuľa: Akrylová farba, sololit Biela tabuľa: polyamid plast