inzercia, predaj, predám, bazár

Detská tabuľa obojstranná, naučená značka PLAYTIVE

Kategória: Hračky

Predám náučnú obojstrannú tabuľu pre deti značky PLAYTIVE, tabuľa je nová iba postavená a raz použitá, inak odložená, cena novej je 34,99€. Rozmer tabule je 105cm x 69cm v prípade záujmu a platby vopred na účet viem aj rozobrať a poslať poštou ako balík, ale preferujem osobný odber v NR.
Ďakujem.
Detská tabuľa obojstranná, naučená značka PLAYTIVE
Podobné inzeráty
PLAYTIVE® Obojstranná tabuľa
Predám Playtive Obojstranná tabuľa pre deti. ( neobsahuje kriedy, ani magnetky ) hraná príležitostne. Cena: 10€ osobný odber SNV, LE-okolie. Vhodné pre deti: od 4 rokov Rozmery cca 68,5 x 119 x 44 cm (Š x V x H)
Playtive Obojstranná tabuľa pre deti
Predám nepoužívanú tabuľu pre deti. Zabalená ešte v originálnom balení. Osobný odber v KE/PO. Popis Podporuje kreativitu, koncentráciu a prvé základné školské znalosti Obojstranná tabuľa na hranie a učenie sa s množstvom doplnkov na maľovanie, písanie a počítanie Vrátane magnetických symbolov: 29 písmen, 10 čísel a 14 matematických znamienok Linajková tabuľa vrátane 5 farebných kried a 1 špongie Vrátane počítadla, hodín s pohyblivými ručičkami, abecednej tabuľky a praktickej priehradky Ľahko otáčateľná doska bezpečne fixovateľná pomocou pohodlných aretačných poistiek Veľká, vymeniteľná rolka papiera na stabilnom držiaku Rám a nohy z borovicového dreva Rozmery cca 68,5 x 119 x 44 cm (Š x V x H)
PLAYTIVE® Drevený domček pre bábiky + príslušenstvo
PLAYTIVE® Drevený domček pre bábiky + PLAYTIVE® Nábytok do domčeka pre bábiky - kuchyňa - obývačka - bábiky Časti detská izba a záhrada už nie sú súčasťou, už sa predali, aj ked sú na fotkách. Pôvodná cena setu 90,94€
obojstranná tabuľa
Obojstranná tabuľa. Je dosť používaná, čo zohľadňujem v cene. Materiál drevo, Je miestami poškrabané a v hornej časti - viď foto aj poškodené - prasknuté. Všetko drží a tabuľa spĺňa účel. Jedna strana je na kriedu, druhá na magnetky, je možné to pretočiť. Výška je 105 cm a celková šírka je 63 cm. Opotrebovaný stav zohľadňujem v cene - 7 eur. LEN OSOBNY ODBER - Benkovce (okres Vranov, pri Domaši)
obojstranná tabuľa
Obojstranná tabuľa. Je dosť používaná, čo zohľadňujem v cene. Materiál drevo, Je miestami poškrabané a v hornej časti - viď foto aj poškodené - prasknuté. Všetko drží a tabuľa spĺňa účel. Jedna strana je na kriedu, druhá na magnetky, je možné to pretočiť. Výška je 105 cm a celková šírka je 63 cm. Opotrebovaný stav zohľadňujem v cene - 6 eur. LEN OSOBNY ODBER - Benkovce (okres Vranov, pri Domaši)
Magnetická tabuľa, tabuľa pre deti
Detská tabuľa je univerzálnou hračkou najmä kvôli jej všestrannosti okrem magnetickej tabule na ktorú si dieťa môže priliepať písmenká abecedy,číslice je na ňu možné písať aj kriedou a taktiež sú na nej aj hodiny cez ktoré si dieťa môže postupne uvedomiť ako sa orientovať v čase. Druhá strana tabule je prispôsobená na písanie fixkami. Obsahuje aj hubku, ktorá všetko jednoducho zotrie. Musím upozorniť na fakt, že tabuľa je v zachovanom stave okrem niekoľkých malých čarbancov je plne funkčná. Na cene sa vieme dohodnúť.