inzercia, predaj, predám, bazár

detská turistická obuv decathlon velkost 31

Kategória: Obuv

Na predaj detská turistická obuv veľkosť 31, ***umytá pripravená na okamžité používanie**
detská turistická obuv decathlon velkost 31
Podobné inzeráty
Detská turistická obuv Decathlon nepremokavá veľ.34
Predám vo výbornom stave detskú turistickú obuv z Decathlonu (QUECHUA) nepremokavú na suchý zips veľ.34. Synovi rýchlo vyrástla noha, nestihol ich využiť. Nové sa ešte predávajú v obchode za 35€ ( Preferujem osobný odber v Žiline (Vlčince). Mimo Žilinu zašlem poštou 13€ + poštovné.
Detská turistická obuv veľ.33 Grispor členková
Predám zachovanú turistickú obuv veľ.33 značky Grisport s Gritex membránou po jednom dieťati. Vhodná pre chlapcov aj dievčatá. Nové sa v Exisporte predávajú za 44,99€ ( Preferujem osobný odber v Žiline (Vlčince). Pri záujme mimo Žilinu je cena 15€+ poštovné.
Detská kožená celoročná obuv DDstep
Používaná vo veľmi dobrom stave detská obuv barefoot značky DDstep. Popis od výrobcu: detská kožená obuv-celorok, mäkká-flexibilná podrážka pre pohodlnú chôdzu a praktické zapínanie na suchý zips. Obuv je celokožená s koženou anatomicky tvarovanou stielkou z mäkkčenej kože najvyššej kvality aby bola pre deti maximálne pohodlná a je vyberateľná. Podrážka je lepená a aj šitá najmodernejšou 3D technológiou. Obuv D.D.Step je odľahčená, ohybná a pri prstoch širšia , bare foot obuv. Dľžky stielok: 24 - 15,1cm
Turistická obuv
Turistická obuv veľkosť 30 DETSKÁ OBUV NA HORSKÚ TURISTIKU NEPREMOKAVÁ, SIVO-RUŽOVÁ QUECHUA. Veľkosť 30,VD 19cm. Ako nové, obuté 2x.
Turistická obuv vel. 37
Predám kvalitné turistické topánky pre dieťa vel. 37. Boli nosené max. 5x v bezchybnom stave. Značka DECTAHLON QUECHUA MH 500. Pre bližšie info pozri link.:
Na predaj membranova detská turistická obuv decathlon veľ.36
veľmi zachovala neposkodena málo nosená detská obuv s vodeodolnou membránou. velkost 36 ***Vyčistená pripravená na okamžité nosenie*** S obuvov sme boli veľmi spokojní, preto máme viac veľkosti na predaj.