inzercia, predaj, predám, bazár

DETSKÁ ZIMNÁ BUNDA

Kategória: Všetko ostatné

Detská lyžiarska zimná bunda WEDZE. Bunda je celorozopínacia s integrovaným snežným pásom, s reguláciu rukávov za pomoci suchých zispov a s rukávovým vreckom pre skipass. Vnútornú izoláciu budny tvorí syntetická výplň. Bunda bola využívaná jednu sezónu.

Pre výšku postavy: 145 - 160 cm
Pre vek: 12- 14 rokov

Uvedené je možné zaslať aj priamo na adresu, cena doručenia v rámci SR je 7€.
DETSKÁ ZIMNÁ BUNDA
Podobné inzeráty
DETSKÁ ZIMNÁ BUNDA
Detská lyžiarska zimná bunda WEDZE. Bunda je celorozopínacia s integrovaným snežným pásom, s reguláciu rukávov za pomoci suchých zispov a s rukávovým vreckom pre skipass. Vnútornú izoláciu budny tvorí syntetická výplň. Bunda bola využívaná dve sezóny. Pre výšku postavy: 130 - 142 cm Pre vek: 9 - 11 rokov Uvedené je možné zaslať aj priamo na adresu, cena doručenia v rámci SR je 7€.
Biela zimná bunda č. 158
Pekná dievčenská bunda vo vynikajúcom stave. Praktické patenty na rukávoch. Odopínateľná čierna kožušinka na kapucni. Na foto je dole, ale pribalíme vám ju. Šírka pod pazuchami 46 cm Dĺžka rameno a spodok 59 cm Rukáv 59 cm - od ramena po okraj, ešte pretŕča elastický patent
Športová bunda
Predám dámsku športovú zateplenú bundu značka Zajo, veľkosť XL. Čierna farba, červené zipsy na vreckách , tmavoružová podšívka v bunde, na odopínateľnej kapucni fialová podšívka. Bunda je vodeodolná, má 2 predné vrecká, 2 vnútorné vrecká ,vnútorné vrecko so zipsom na telefón , zipsy pod pazuchami na odvetrávanie vlhkosti. Dolný okraj sa dá stiahnuť gumičkou,aj okraj kapucne. Okraje rukávov zakončené elastickou manžetou, možnosť stiahnutia.Bunda je vo výbornom stave, nepoškodená,málo nosená.
Detska sedacka polisport bilby RS
Zdravim, predam detsku sedacku Polisport bilby RS. krémovo/hnedá 86% 20 hodnotení POLISPORT Samonosná detská cyklosedačka Polisport Bilby RS s 5-bodovým bezpečnostným pásom a uchytením na sedlovú trubku kruhového aj oválneho tvaru s priemerom 28 až 40mm. Možnosť náklonu sedačky.2 drziaky na bycikel
Sermiarska rukavica na kord detska pravacka - neznackova
Sermiarska rukavica na kord detska pravacka - neznackova Cena novej, znackovej - od 25 €
Detska motorka
Detska motorka, staci zosuchat nalepky umyt a parada :)