inzercia, predaj, predám, bazár

Detská zostava, postel, stôl, skriňa + matrac

Kategória: Postele

-Popis zostavy: v bielej farbe, stôl má 3 šuplíky spodný najväčší, 4 police, skriňa s dostatočným úložným priestorom pre dieťa + pridávame matrac kupovaný pre túto zostavu (minim. používaný nakoľko sa dieťa väčšinu týždňa zdržuje inde)
- Kupované máj 2021, používané cca rok a iba počas víkendov vo veku dieťaťa 8-9 rokov. Zostava je vo výbornom stave, ako nová. Vhodná aj do malých izieb s možnosťou uloženia stola na rôzne spôsoby (viď link ponuka v IKEI). Predávame pretože chlapec vyrástol a nechce mať „detskú zostavu“

Postel:
cena dokopy 680€
Predáme za 390 € s tým, že kupujúci si sám zostavu rozloží a odnesie.
Detská zostava, postel, stôl, skriňa + matrac
Podobné inzeráty
Posteľ 50x200x90 + perinák + rošt + matrac
Posteľ 50x200x90 + perinák + rošt + matrac - [8.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Posteľ 50x200x90 + perinák + rošt + matrac - 1 Posteľ 50x200x90 + perinák + rošt + matrac - 2 Posteľ 50x200x90 + perinák + rošt + matrac - 3 Dobrý deň, predám posteľ s rozmermi 50x200x90 VxŠxH + rošt + matrac + perinák (žiaľ na fotke nie je) Posteľ je vo veľmi dobrom stave, používaná len pár krát do roka. Ak sa posteľ nepoužívala matrac bol prikrytý dekou. Posteľ je rozobratá a nachystaná na odvoz. Cena 60€. Prosím volať alebo písať SMS.
Posteľ drevená s uložným priestorom
POSTEĽ DREVENÁ-BEZ TRUHLICE-TRUHLICA JE PREDANÁ. s úložným priestorom -2x šuplík pod posteľou,s roštom matracom a matracovou podložkou v cene, rozmer klasický pre dospelého človeka, -dlžka-205cm, -šírka-101cm, -výška -50cm, jednoduchý prenos posteľ sa dá celá demontovať skrz to že je drevená. Ponúkam na predaj matrac a vrchný matrac na rozmer-90 x 200 cm, MATRAC značky -Jelínek Lyocell Aloe Vera-90 x 200 x 15 cm, je matrac nepoškodený,čistý, málo používaný, po celom obode zips čo umožňuje matrac vyvliecť a krásne oprať, či už z hygienických alebo aj vzhľadových dovodov. Matrac je veľmi pohodlný,ihneď k odberu. Vrchný matrac/ podložka na matrac-90 x 200 x 5 cm, viď foto, taktiež ako matrac veľmi dobre udržiavateľný po celom obode zips. -poťah ALOE VERA - obsahuje výťažok známej rastliny Aloe Vera ktorá sa vyzačuje svojimi liečivými účinkami na kožu(pomáha ju hojiť a regenerovať).Aróma rastliny zabraňuje vzniku zápachov,odstraňuje nežiaduce mikoorganizmy a poskytuje tak ochranu proti baktériam a plesniam.Poťah sa vyznačuje vysokou absorpciou vlhkosti,je vhodný pre alergikov a je možné ho prať pri teploťe do 60°C. Pre správnu funkciu je dôležité,aby matrac ležal na pevnom a rovnom podklade bez ostrých hrán a hrotov,napr. na hustom latovom rošte,doske a pod.Matrac je vhodné umiestniť do postelí s bočnicami.Plochu na ležanie doporučujeme zapustiť cca 5 cm. Cena +poštovné.
Poschodová posteľ, ak pre 3 deti
Detská poschodová posteľ s výsuvnou prístelkou je vyrobená z kvalitného masívu borovice. Toto trojlôžko je vysoko kvalitné a stabilné. Posteľ môžete rozložiť na jednu samostatnú detskú posteľ a druhú detskú posteľ s výsuvnou prístelkou (spoj posteľou je riešený kolíkovaním, vďaka čomu možno posteľ kedykoľvek ľahko rozložiť alebo zložiť). Výsuvná prístelok je opatrená kolieskami pre jednoduchú manipuláciu. Použitý materiál je masív borovica o šírke 2,6 cm. Aby sa predišlo úrazom, sú hrany postele zaoblené. Všetok materiál je ekologický a šetrný k životnému prostrediu. Farby a laky spĺňajú všetky stanovené normy o nezávadnosti. Moderný dizajn postele je vhodný do akéhokoľvek interiéru. Rebrík si môžete na posteľ namontovať z ľavej alebo pravej strany. Posteľ je vhodná až do dospelosti Nosnosť spodného lôžka je 120 kg, vrchného 100 kg. Výsuvné lôžko má rozmer 190x80 CM. Posteľ sa predáva bez matracov. Je tam 10 cm penový matrac, ktorý sme dokupovali k posteli, ten zostáva v cene. Pod posteľou sú dva šuflíky na periny. Farba biela. Priestor medzi posteľami je zväčšený na 100 cm. Pôvodne bolo 80 cm. Posteľ je zložená 2 roky, ale používame iba spodné lôžko. Horná zábrana a ani schody ešte nie sú zložené. Posteľ je zložená. S presným návodom k rozloženiu/zloženiu. S posteľou sme boli spokojní, len potrebujeme preorganizovať detskú izbu pre 3 deti, niečím na mieru.
Rastúca posteľ + matrac 70x140 alebo 90x200 2v1
Posteľ je bielej farby, menšie známky užívania, nová stála 480€. Veľký kvalitný matrac 90x200.DOHODA NA CENE MOŽNÁ cena postele 199€ cena matrac veľký 50€ Detská a juniorská posteľ v bielej farbe - pohodlné spanie s úložným priestorom S touto detskou a juniorskou posteľou v bielej farbe si môžete do domácnosti priniesť tri rôzne kusy nábytku naraz. S rozmerom cca 104,4x95x75 cm je to aj detská postieľka s prebaľovacím pultom, detská posteľ s nočným stolíkom a detská posteľ s písacím stolom. Niekoľkými jednoduchými krokmi zmeníte posteľ v závislosti od veku vášho drobca. Vaše dieťa nájde pokojný spánok na ploche s rozmermi cca 70x140 cm (Š/D) alebo cca 90x200 cm (Š/D). Obzvlášť praktické: v integrovanom nočnom stolíku s dvoma zásuvkami môžete uložiť plienky a bielizeň. Posteľ vytvára ešte viac úložného priestoru v detskej izbe vášho dieťaťa.
Detska postel IKEA
Predam postel používaná rok: jedna postel je bez zabrany na druhej je namontovana zabrana z oboch strán 2ks postel 2ks matrac 2ks postel 3x uložný box pod postel(1x velky, 2x maly) viď foto postel KRITTER Rám postele s roštom, biela, 70x160 cm €94,90 Matrac UNDERLIG Penový matrac do detskej postele, biela, 70x160 cm €49,99
Polohovateľná posteľ zdravotnícka
Nemáte nárok na posteľ od zdravotnej poisťovne, alebo ste to ešte nestihli vybaviť? Rád vám pomôžem a posteľ vám za poplatok zapožičiam na tak dlho, ako ju budete potrebovať. Posteľ vám vieme doručiť do 1-2 dní, alebo si po ňu môžete prísť aj osobne. Posteľ je vhodná pre ľudín do domácej ošetrovateľskej starostlivosti: - pri dlhodobo nepriaznivom zdravotnom stave - pre rýchlejšie zotavenie po operáciách, - ako bežná posteľ pre starších ľudí, pre pohodlný a lepší život. Pre ľahšie vstávanie z postele, jednoduché polohovanie pomocou hrazdy, a polohovanie tela pomocou ovládača. Rozmer postele: 210 x 105cm Nosnosť postele: 175kg Na posteli je možnosť : - polohovať opierku chrbta a hlavy - dolné končatiny - sklon celého lôžka - celkovú výšku od zeme - min. výška : 43cm , - max výška : 85 cm Súčasťou postele sú: - bočné zábrany - ovládač - vzpriamovacia hrazda - matrac Nutnosť zakúpenia vrchného návleku na matrac, ktorý je nevratný ( dôležité z hygienického hľadiska, aby mal každý posteľ a matrac čistý a nepoškodený) Cena prenájmu 50€/ prvý mesiac Každý nasledujúci mesiac 1,50€/ deň Minimálna doba nájmu 1mesiac Doprava 0,20€/ km vrátane cesty späť, možnosť aj osobného odberu postele. Súčasťou postele je matrac Nutnosť dokúpenia nevratného návleku na matrac Pri prevzatí postele budete riadne poučení o manipulácií a obsluhe polohovateľnej posteli. V prípade potreby je aj možnosť odkupenia postele. Cena dohodou.