inzercia, predaj, predám, bazár

Detské body Jelen

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Detské body , bodičko farba army s motivom Jelen 6-12 rok
Detské body Jelen
Podobné inzeráty
Rôzne bodyčka
Predám bodyčka, sedia na postavu XS/34: Čierne body - Predám čierne body veľkosť XS/34. Body je vykrojené až nad bedrá. - 4€ Oranžové body S - Body s prekríženými ramienkami na chrbte, ideálne na leto. Vzaté raz. - 4,50€ Zelené body S - Body s prekríženými ramienkami na chrbte, ideálne na leto. Vzaté raz. - 4,50€ ▶️ Cena + 1,30€ obyčajné poštovné alebo 2,40€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou SMS alebo mailom, telefón nezdvíham.
Pánske poľovnícke tričko s motívom jeleň
Kvalitné pánske poľovnícke tričko s krátkym rukávom s motívom jeleň na prednej strane velkost L. Je vyrobené zo 100% bavlny, trup je po bokoch bez švov. Tričko poteší každého poľovníka a milovníka prírody.Vponuke aj ine
Dámske body pásikavé, veľ. S
Pásikavé dámske body s krátkymi rukávmi nesmie chýbať v šatníku žiadnej milovníčke bodyčiek. Zapínanie na patentky. Body je čierno - bielej farbe. -zloženie: 95% bavlna, 5% elastan Rozmery: S = hrudník: 72 - 88cm , pás: 68 - 80cm, dĺžka body pri nenatiahnutí 70 cm Poštovné nie je v cene
Bonprix - NOVÉ s VISAČKOU dámske biele body
Ponúkam na predaj dámske nové elastické sťahovacie a tvarujúce body značky Bonprix, košíky sú veľkosť 80C, pre veľkosť S (samozrejme nenosené). Body sú s kosticami, tvarované z vystuženého materiálu. Farba: biela. Pôvodná cena bola 23 Eur plus doprava.V prípade záujmu je si ju možné zakúpiť aj cez Offero (kde body inzerujem taktiež), tam je doprava kuriérom zadarmo.
Rôzne bodyčka
Predám bodyčka, sedia na postavu XS/34: Oranžové body S - Body s prekríženými ramienkami na chrbte, ideálne na leto. Vzaté raz. - 4,50€ Zelené body S - Body s prekríženými ramienkami na chrbte, ideálne na leto. Vzaté raz. - 4,50€ ▶️ Cena + 1,30€ obyčajné poštovné alebo 2,40€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou SMS alebo mailom, telefón nezdvíham.
Rôzne bodyčka
Predám bodyčka, sedia na postavu XS/34: Oranžové body S - Body s prekríženými ramienkami na chrbte, ideálne na leto. Vzaté raz. - 4€ Zelené body S - Body s prekríženými ramienkami na chrbte, ideálne na leto. Vzaté raz. - 4€ ▶️ Cena + 1,40€ obyčajné poštovné alebo 2,70€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou mailu.