inzercia, predaj, predám, bazár

Detské kreslo McQueen

Kategória: Nábytok pre deti

Predáme detské kreslo Frozen, málo používané, veľmi zachovalé, vytepované, čisté.
Detské kreslo McQueen
Podobné inzeráty
Záclona Cars - Formula Racers McQueen
Predám krásnu záclonu McQueen s červeným lemovaním celá obšitá. Zachovalá ako nová. Rozmer: výška záclony je 155 cm - šírka 380 cm. Záclona McQueen s modrým lemovaním celá obšitá. Rozmer: výška záclony je 155 cm - šírka 330cm. Cena za jednu záclonu ! Volať len vážny záujem!
Kreslo Macko
Technické parametre Rozmery: Dĺžka 52 x Šírka 44 x Výška 43 cm Materiál: polyester/borovica Váha: 5kg Pre chvíle, keď si vaše dieťa potrebuje oddýchnuť, neexistuje nič ako táto detská stolička Atmosphera pre medvedíka! Nábytok určený na relaxáciu Toto mäkké kreslo plné machu víta najmenších na chvíľu pokoja, napríklad pri čítaní knihy. Vďaka manšestrovému poťahu je príjemný na dotyk. Tento kokon mäkkosti môže byť inštalovaný v herni alebo obývacej izbe. Detské kreslo s elegantným vzhľadom Tento model vďačí za svoju originalitu svojmu operadlu zakončenému malými látkovými uškami, ktoré zdobí malý nos a pár očí. Toto kreslo vnesie do spálne alebo herne hravý nádych. Vytvorte si útulný kútik spojením tohto detského kresla Atmosphera s malým štvorcovým alebo okrúhlym detským stolíkom. Malá dekorácia navyše Pre zábavnú dekoráciu sa rozhodnite pre doplnky zdobené tvárami zvierat. Tie môžu mať podobu rámu, vankúša alebo kvetináča. Detská izba je miesto určené nielen pre spánok a voľný čas, ale aj pre učenie a zábavu. Veľmi dôležité je vybrať správne príslušenstvo a nábytok. Sme presvedčený, že tým správnym doplnkom do izbičky je detské kreslo v tvare macka. Tento výrobok je vyrobený z odolného vysoko kvalitného polyesteru. Je tiež zaujímavý svojím dizajnom, ktorý sa hodí do všetkých moderných izbičiek.
Nábytok Disney Minnie, cars Mcqueen
Predám nábytok Minnie a Minnie, cars Mcqueen rozťahovacie kresielka.Stôl+stoličky Minnie na vrchu stolíka pod malou nálepkou sa deťom podarilo trochu odlúpiť z vrchného polepu,na funkčnosti stolíka to nič nemení. Jedna zo stoličiek je zo spodu prasknutá, nie je to vidno zvrchu na funkčnosti to nič nemení, zohľadnené v cene setu. Pôvodná suma setu 75€ teraz za 60 aj s chybami.Viď foto. Rozťahovacie kresielka pôvodná suma 65€/ks,teraz za 40€/ks. Slúžia už len ako dekorácia, málo používane,skôr nepoužívané. Cena všetkého spolu 140€.Len vážny záujem. Poštou neposielam, na adresu nedoručujem. Osobný odber, do Nr viem doviesť pri vážnom záujme.
Detská posteľ Max Disney Cars McQueen
Predám detskú posteľ 160x80 Max Disney Cars McQueen aj so zábranami na matraci sa nespalo! kúpna cena: posteľ 120€ obojstranný matrac s kokosom 85€ penova ochrana 18€. Odber v celku 120€ inak dohoda.
Detská posteľ McQueen
Dobrý deň. Predám detskú posteľ McQueen, je úplne ako nová, využívaná na spanie 1-2x. Zavádza nám. Je už rozobrata, zabalená. K tomu matrac. Podľa dohody doveziem do NZ alebo okolie.
Detská posteľ Max Disney Cars McQueen
Predám detskú posteľ 160x80 Max Disney Cars McQueen aj so zábranami na matraci sa nespalo! kúpna cena: posteľ 120€ obojstranný matrac s kokosom 85€ penova ochrana 18€. Odber v celku 100€ inak dohoda.