inzercia, predaj, predám, bazár

Detské modlitebné koberčeky a pánske islamské čiapky

Kategória: Ostatné

Koberčeky detské modlitebné tenšie- kus po 6,99 Eur (rozmer 65*35cm)
A hrubšie: 12 Eur za kus


Taktiež máme aj modlitebné koberce pre dospelých (cenovo od 8 Eur do 20 Eur)
Detské modlitebné koberčeky a pánske islamské čiapky
Podobné inzeráty
Muslimské, moslimské modlitebné koberče
Modlitebné muslimské, islamské koberčeky, rôzne farby a vzory. Cena: 15,99 - 17,98 Eur Materiál: polyester Rozmer: 68*120cm nepoužívané, nové Rozne farby, vzory - pásikavé, kvietkované, kvetované, rôzne ceny. Máme aj iné vzory ako sú na obrázkoch.
Modlitebne vlajky Tibetské originál
Originál modlitebne vlajky cca 8m
Nemecký odznak
Originál nemeckej NSDAP (NACI PARTY) Typ-2 POLICAJNÁ ČIAPKA ZOBRAZENIA EAGLE (Mützenadler) certifikovaná. Krátko po nástupe Adolfa Hitlera a NSDAP do vedenia Nemecka Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (Národnosocialistická nemecká robotnícka strana), polícia, ako takmer všetky občianske organizácie, začlenila do svojich znakov nový štýl národného orla a hákového kríža. Prvý vzor policajných insígnií na použitie nového štýlu národného orla a svastiky bol predstavený 23. apríla 1934. 17. júna 1936 bol Reichsführer-SS Heinrich Himmler vymenovaný do novovytvorenej pozície Chef der Deutschen Polizei im Reichsministerium des Innern, (Chief nemeckej polície na Národnom ministerstve vnútra), čo mu v skutočnosti dáva plnú kontrolu nad všetkými policajnými orgánmi v Nemecku. V dôsledku tohto vymenovania a reštrukturalizácie všetkých oddelených nemeckých štátnych polícií do jedného národného policajného zboru boli zavedené nové predpisy, ktoré priniesli uniformitu v obliekaní pre všetkých policajtov v celej krajine. Jedným z nových predpisov o uniformách z 25. júna 1936 bolo zavedenie mierne upraveného druhého vzoru policajného orla a svastiky, ktorý nahradil prvý vzor. Policajný vzor národný orol sa nosil na všetkých typoch pokrývok hlavy vrátane šiltoviek, zámorskej čiapky a poľnej čiapky M43. Odznaky použité na šiltovkách mali vyrazenú kovovú konštrukciu, zatiaľ čo insígnie na mäkkých šiltovkách boli strojovo alebo ručne šité. Druhý vzor, ​​policajná čiapka orol, predstavený 25. júna 1936, aby nahradil predchádzajúci, (približne apríl 1934 – jún 1936), prvý vzor čiapky orol. Jediný kus, striebrom umytý, razený, konštrukcia z hliníkovej zliatiny, orol smerujúci vpravo má roztiahnuté krídla a v pazúroch zviera naklonený svastika. Orol je položený na reliéfnom, vertikálne oválnom venci z dubových listov, pričom krídla orla presahujú vonkajšie okraje venca s rozpätím krídel približne 55 mm. Orol aj veniec majú pekné detaily s vysokým reliéfom a odznak je mierne vypuklý, aby zodpovedal obrysom čiapky. *nepodporuje ani neschvaľuje Adolfa Hitlera ani nacistickú stranu a ponúka ich len ako historickú pamiatku.
Nemecký odznak
Odznak nemeckej NSDAP (NACI PARTY) Typ-2 POLICAJNÁ ČIAPKA ZOBRAZENIA EAGLE (Mützenadler) certifikovaná. Krátko po nástupe Adolfa Hitlera a NSDAP do vedenia Nemecka Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (Národnosocialistická nemecká robotnícka strana), polícia, ako takmer všetky občianske organizácie, začlenila do svojich znakov nový štýl národného orla a hákového kríža. Prvý vzor policajných insígnií na použitie nového štýlu národného orla a svastiky bol predstavený 23. apríla 1934. 17. júna 1936 bol Reichsführer-SS Heinrich Himmler vymenovaný do novovytvorenej pozície Chef der Deutschen Polizei im Reichsministerium des Innern, (Chief nemeckej polície na Národnom ministerstve vnútra), čo mu v skutočnosti dáva plnú kontrolu nad všetkými policajnými orgánmi v Nemecku. V dôsledku tohto vymenovania a reštrukturalizácie všetkých oddelených nemeckých štátnych polícií do jedného národného policajného zboru boli zavedené nové predpisy, ktoré priniesli uniformitu v obliekaní pre všetkých policajtov v celej krajine. Jedným z nových predpisov o uniformách z 25. júna 1936 bolo zavedenie mierne upraveného druhého vzoru policajného orla a svastiky, ktorý nahradil prvý vzor. Policajný vzor národný orol sa nosil na všetkých typoch pokrývok hlavy vrátane šiltoviek, zámorskej čiapky a poľnej čiapky M43. Odznaky použité na šiltovkách mali vyrazenú kovovú konštrukciu, zatiaľ čo insígnie na mäkkých šiltovkách boli strojovo alebo ručne šité. Druhý vzor, ​​policajná čiapka orol, predstavený 25. júna 1936, aby nahradil predchádzajúci, (približne apríl 1934 – jún 1936), prvý vzor čiapky orol. Jediný kus, striebrom umytý, razený, konštrukcia z hliníkovej zliatiny, orol smerujúci vpravo má roztiahnuté krídla a v pazúroch zviera naklonený svastika. Orol je položený na reliéfnom, vertikálne oválnom venci z dubových listov, pričom krídla orla presahujú vonkajšie okraje venca s rozpätím krídel približne 55 mm. Orol aj veniec majú pekné detaily s vysokým reliéfom a odznak je mierne vypuklý, aby zodpovedal obrysom čiapky. *nepodporuje ani neschvaľuje Adolfa Hitlera ani nacistickú stranu a ponúka ich len ako historickú pamiatku.
Detské A INE zaujímavé knihy 77 + Moba"Ropokapsy" a ine
Majakovskij - Deťom Perletova ruža Výchova a výcvik psov Megan Framptonova - Neslusna dáma Scarlett Scott - Vojvoda bez mena KARATE Jean Marshova - Salon Eliott/podle televízneho serialu/ Tajná vec UFO 2.diel/ETNA/ UFO a nabozenstvi UFO - Nezodpovezene otázniky Mimozemstane v pozadí vlády USA Johannes von Buttlar - Einsteinove-Rosenove mosty - Na ceste k mimozemskej inteligencii /UFO/ Záhada ci skutočnosť ? Roman Bednár - Proroctvá a tajomstvá kozmu Howard Blum - Odtamtud/UFO/ Edice záhad - Tajemstvi času a vesmíru Sidney Sheldon - Odvrátená tvár polnoci Jackie Collins - Žrebec Ursula K.Le Guinova - Smrtonosne sny/Sci-fi/ Flannery O'Connor - A nasilni ho uchvacuju Robert Lohr - Šachový automat JAK BLUFOVAT O SACHU Trnky-Brnky - Zatracena slepice Georges Simenon - Maigret se bráni Sprievodca dielami slovenskej a svetovej literatúry výber 2 Kraje a okresy Slovenska - Nové administratívne členenie Dejiny Británie HOBBY ORIGAMI Georges Simenon - Maifretovo rozprávanie Karl May - Za pokladni Inkov Karl May - Poklad v striebornom jazere Karl May - Čierny Mustang Zamarovsky - Sinuhet Patrick Suskind - Parfem - Príbeh vraha Technológia pre čník SOU ucebny odbor krajcirka Angličtina pre samoukov Matematické fyzikálne a chemické tabuľky pre stredné školy Informatika na maturity a prijímacie skúšky Svetová literatúra na dlani - 300 obsahov z diel svetových spisovateľov Zbierka úloh z vyššej matematiky 1 Nemčina pre čník stredných škôl Angličtina pre čník jazykových škôl a pre kurzy Teória literatúry pre stredné školy Základná škola psychotroniky Abu al-Hasan al-Kisai - Kniha o počiatku a konci a rozprávania o proroch/Islamské mýty a legendy/ Slávni detektivi - Poirot, Marple, Halmes a ďalší... Mor Jokai - Levocska biela pani Travnik/Vlach - Sietova analýza Základy sociológie Angličtina pre samoukov príloha Gramatika a slovník Základy počítačovej z roku 1996 Encyklopedia moderného dievčaťa Kapesni frenologie Hlohovecko kedysi dnes a zajtra Fiodor Knorre - Krutý hlas vesmíru Príručka strojniho inzenyra - Obecné strojni časti 1 Príručka strojniho inzenyra - Obecné strojni časti 2 Monitor vedomostí žiakov zo slovenského jazyka 5.-čník ZS Testy testMonitor slovenský jazyk a literatúra pre čník ZŠ Španielčina pre samoukov Cesko-Španielska konverzácia Matematika základnej školy v heslach Ilustrovana pravidlá golfu Headwa
Detské A INE zaujímavé knihy 77 + Moba"Ropokapsy" a ine
Majakovskij - Deťom Perletova ruža Megan Framptonova - Neslusna dáma Scarlett Scott - Vojvoda bez mena KARATE Jean Marshova - Salon Eliott/podle televízneho serialu/ Tajná vec UFO 2.diel/ETNA/ UFO a nabozenstvi UFO - Nezodpovezene otázniky Mimozemstane v pozadí vlády USA Johannes von Buttlar - Einsteinove-Rosenove mosty - Na ceste k mimozemskej inteligencii /UFO/ Záhada ci skutočnosť ? Roman Bednár - Proroctvá a tajomstvá kozmu Howard Blum - Odtamtud/UFO/ Edice záhad - Tajemstvi času a vesmíru Sidney Sheldon - Odvrátená tvár polnoci Jackie Collins - Žrebec Ursula K.Le Guinova - Smrtonosne sny/Sci-fi/ Flannery O'Connor - A nasilni ho uchvacuju Robert Lohr - Šachový automat JAK BLUFOVAT O SACHU Georges Simenon - Maigret se bráni Sprievodca dielami slovenskej a svetovej literatúry výber 2 Kraje a okresy Slovenska - Nové administratívne členenie Dejiny Británie Georges Simenon - Maifretovo rozprávanie Karl May - Za pokladni Inkov Karl May - Poklad v striebornom jazere Karl May - Čierny Mustang Zamarovsky - Sinuhet Patrick Suskind - Parfem - Príbeh vraha Technológia pre čník SOU ucebny odbor krajcirka Angličtina pre samoukov Matematické fyzikálne a chemické tabuľky pre stredné školy Informatika na maturity a prijímacie skúšky Svetová literatúra na dlani - 300 obsahov z diel svetových spisovateľov Zbierka úloh z vyššej matematiky 1 Nemčina pre čník stredných škôl Angličtina pre čník jazykových škôl a pre kurzy Teória literatúry pre stredné školy Základná škola psychotroniky Abu al-Hasan al-Kisai - Kniha o počiatku a konci a rozprávania o proroch/Islamské mýty a legendy/ Slávni detektivi - Poirot, Marple, Halmes a ďalší... Mor Jokai - Levocska biela pani Travnik/Vlach - Sietova analýza Základy sociológie Angličtina pre samoukov príloha Gramatika a slovník Základy počítačovej z roku 1996 Encyklopedia moderného dievčaťa Kapesni frenologie Hlohovecko kedysi dnes a zajtra Fiodor Knorre - Krutý hlas vesmíru Monitor vedomostí žiakov zo slovenského jazyka 5.-čník ZS Testy testMonitor slovenský jazyk a literatúra pre čník ZŠ Španielčina pre samoukov Cesko-Španielska konverzácia Matematika základnej školy v heslach Ilustrovana pravidlá golfu Aubryova - Sebastian medzi ludmi,Sebastian a Mary-Morgan Tajovsky - Pastierca Covid-19 - Folosna pandemia - Kritika vedcov a lekarov Dvorakova - Dievcence Bieler - V potrave je lek Costache Anton - Kamaratka Vika Prirucka pre dievcata - 250 aktivit pre moje kamosky Zary - Ako dociahneme slnce Pilcherova - Belasa spalna z roku 1999