inzercia, predaj, predám, bazár

Detské mydielka

Kategória: Ostatné

Mydielka v tvare medvedíka a sovičky. Rôzne farby, rôzne vône.
Cena za 1 ks 1,9€.
Cena od 15 ks 1,8€.
Cena od 30 ks 1,7€.
Cena od 50 ks 1,50.
Možnosť zabaliť do krásneho vrecúška (20 centov).
Detské mydielka
Podobné inzeráty
Svadobné mydielka / darčeky pre hostí
Ponúkame na predaj ručne robené svadobné mydielka. Svadobné mydielko má hmotnosť cca 17g a priemer balíčka je približne 5cm. Mydielka s vôňou jemnej magnólie sú bielej farby vhodnej do každej svadobnej výzdoby. Sú v tvare srdiečka a obsahujú kozie mlieko, ktoré je prospešné pre pokožku. Lieči rôzne ekzémy a dodáva regeneráciu vysušenej pokožke. Svadobné mydielka sú balené v organzových vreckách, cez ktoré príjemne cítiť ich nežnú kvetinovú vôňu. Pre lepšiu manipuláciu je mydielko umiestnené na tvrdom papieri s nápisom "Svadobné mydielko". Cena mydielka je 2,5€/Ks. Pri väčšom odbere je možná dohoda.
Svadobné mydielka / darčeky pre hostí
Ponúkame na predaj posledných 59ks ručne robených svadobných mydielok. Svadobné mydielko má hmotnosť cca 17g a priemer balíčka je približne 5cm. Mydielka s vôňou jemnej magnólie sú bielej farby vhodnej do každej svadobnej výzdoby. Sú v tvare srdiečka a obsahujú kozie mlieko, ktoré je prospešné pre pokožku. Lieči rôzne ekzémy a dodáva regeneráciu vysušenej pokožke. Svadobné mydielka sú balené v organzových vreckách, cez ktoré príjemne cítiť ich nežnú kvetinovú vôňu. Pre lepšiu manipuláciu je mydielko umiestnené na tvrdom papieri s nápisom "Svadobné mydielko". Cena mydielka je 2,5€/Ks. Pri väčšom odbere je možná dohoda.
Detské mydielka s mini hračkou
Detské mydielka s mini hračkou. Aby si deti začali umývať rúčky s radosťou a nevedeli sa dočkať vymydlenia mydielka. Perfektne sa to hodí ako darček na Mikuláša či na Vianoce ❣️možnosť zabaliť do Mikulášskeho mini balíčka. (15 centov) Cena za okrúhle mydielko 3€ Cena za podlhovasté mydielko 3,50€. V ponuke je veľa ďalších minihračiek. V prípade záujmu píšte správu.
Mydielka - srdiečko s holubičkami
Ručne vyrábané mydielka v tvare srdiečka s holubičkami, vhodné aj ako darček na svadbu pre hostí alebo inú príležitosť. V cene mydielka je zahrnuté balenie v celofáne. Cena je za 1ks. ena: 0,50€/ks + poštovné Cena s perleťou: 0,70€/ks + poštovné Farba: podľa želania zákazníka Vôňa: podľa želania zákazníka Rozmery:cca 5,5cm x 5,5cm, 14g Viac info mailom.
mydielka
Predám mydielka vyrobené z akreditovanej originalnej mydlovej hmoty. Cena od 0.50 eur za male diamantove mydielka po 2 eura za velke (6 x 3 cm) včetne dopravy.
Lego rôzne kocky silikonova forma
Na predaj tmavomodrá silikónová forma ~ LEGO rôzne kocky Použitie je na čokoládky, želé cukríky, ľad, postavičky z marcipánu, mydielka, odliatky z rôznych materiálov, pečenie atď. Má široké využitie. Môže ísť do mrazničky aj rúry. od -40 do 230°C Všeobecný popis použitia silikónových foriem: Vhodná na koláče, lavový koláč, čokoládku • puding, želé, aspik, panna cotta, tvarovaný syr • pralinky, karamel, marshmallow • zmrzlinka, ľad • z rúry: lievance, gofri/vafle, donuty/šišky, omeletky, fašírky, knedlíky, koláče • pastelky, mydielka, prívesky, sádra, modelovanie a ďalšie Cena 10€ bez poštovného. Mám viacero rôznych druhov foriem v inzerátoch. Poprosím kontaktovať e-mailom.