inzercia, predaj, predám, bazár

Detske svetlo na postielku ku postielke

Kategória: Nábytok pre deti

Predam svetlo v tvare mickey ako nove pouzite mozno tri krat dostali sme dve nemam krabicu. Svieti meni farby hra a vydava rozne zvuky
Detske svetlo na postielku ku postielke
Podobné inzeráty
Detská postieľka Pali CIAK
Predám detskú postieľku značky PALI CIAK s originál matraomi. Kupovaná v predajni Aladdin. Stav ako nová minimálne používaná. žiadne poškodenia. Cena za 100€/ks Popis produktu: Rozmer matraca: 64x124 cm Materiál: masív drevo - Buk Vonkajší rozmer: 720x1310x1000 mm Celková hmotnosť: 29 kg Kolieska: 4 kolieska (2 s aretáciou) Zásuvka (odkladací priestor) Detská postieľka z kolekcie CIAK od talianskeho výrobcu PALI je vyrobená z kvalitného a masívneho materiálu a svojimi jednoduchými a elegantnými tvarmi bude neoddeliteľnou súčasťou sladkého detskej izbičky. Detská postieľka z kolekcie CIAK je veľmi praktická a Vaše bábätko sa v nej bude cítiť bezpečne a láskyplne. Každé bábätko v detskej postieľke z kolekcie CIAK bude prežívať príjemné sny a dlhý spánok. BEZPEČNOSŤ, KVALITA A JEDINEČNOSŤ Bezpečnosť a kvalita je vždy najdôležitejšia. Každá detská postieľka a alebo iná súčasť detskej izbičky talianskej značky PALI je navrhnutá tak, aby bola predovšetkým praktická, bezpečná a kvalitná. Montáž a demontáž detskej postieľky značky PALI je veľmi ľahká a jednoduchá. Vzdialenosť a tvar priečok v detskej postieľke sú najdôležitejšie pre detskú bezpečnosť, ktoré sa začína v detskej postieľke pohybovať, aj keď má ešte len niekoľko mesiacov. Priečky sú vo vzájomnej vzdialenosti 6 cm, čo je ideálne vzdialenosť podľa výsledkov bezpečnostných štúdií. Jednotlivé priečky nemožno vyňať z bočnice detskej postieľky. Priečky nemajú ostré hrany a sú odolné detskému skákanie a hranie. BOČNICE DETSKÉ POSTIEĽKY Bočnice detské postieľky PALI možno posunúť aj do nižšej polohy o 20 až 25 cm, čiže živé dieťa nemôže vypadnúť z detskej postieľky. Systém Pratico umožňuje mamičkám jednoduchú manipuláciu s výškovým nastavením bočníc iba pomocou 1 ruky: jemným tlakom kolena na spodnú časť bočnice a ľahkým nadvihnutím dôjde k jej zníženiu do požadovanej pozície. Bočnice sú uchytené v praktických a bezpečných koľajničkách s tlmičmi. Bočnice možno celé vyňať (odstrániť) z detskej postieľky. MANIPULÁCIA S detskou postieľkou Každá detská postieľka talianskej značky PALI je vybavená 4 kolieskami, z toho 2 majú brzdu, čiže je možné detskú postieľku ľahko presúvať po byte či dome. Deti rady olizujú a okusujú detskú postieľku či nábytok, preto sú hrany bočnice detské postieľky vybavené ochrannou vrstvou. DETSKÁ POSTIEĽKA A CERTIFIKÁTY S ATESTY Všetky farby a laky použité na detských postieľkach a nábytku PALI sú netoxické a zdravotne nezávadnésplňující kritériá európskej normy EN 71-3: 2002. Detská postieľka má udelený európsky zdravotný atest a certifikát kvality akreditovanou skúšobňou. Praktický úložný ZÁSUVKA Pod detskou postieľkou PALI je umiestnená praktická úložná zásuvka, do ktorej môžeme ukladať veci pre bábätko tak, aby boli ihneď po ruke.
Predam retro detsku postielku-v rozobratom stave + matrac
Predam kvalitnu klasicku kovovu retro postielku spolu s matracom. Na obrazku uvadzam podobnu postielku, nakolko moja je v rozobratom stave. Na jednej strane ma postielka kolieska, aby sa dala jednoducho a rychlo posunut kam treba. Na ilustracnej fotke ma postielka 2 čelá z dreva. Na mojej postielke, ktoru predavam ja, nie su čelá postielky drevenne, ale mrezovane a pochromovane. To ako vyzerajú čelá na mojej postielke som odfotil - pochromovane čelá na obrázku 4 a 5. Postielka ma jednu spustaciu bocnicu. Postielka, ktoru ponukam ja, je teda cela mrezovana - teda nie len bočnice, ale aj čelá sú mrežované. Čelá sú pochrómovane a bočnice biele. Výška roštu/matraca od zeme sa da nastavit do 5 poloh. Mozete mat teda dietatko vyssie, alebo nizsie od zeme, ale to uz je na vas, podla toho co preferujete. Postielka ma kovovy rost. Postielku ponukam v rozobratom stave spolu s matracom za 60 EUR. Postielka je pomerne velka a aj pre vacsie dietatko bude dostatok miesta aj na hranie aj na pohodlne spinkanie. Rozmery postielky su 120x60 cm. V pripade zaujmu mozem postielku aj zlozit. Telefonne cislo v inzerate vymyslene, aby ma neobtazovali rozne marketingove hovory. Len osobne vyzdvihnutie v Novom Meste nad Vahom. V pripade zaujmu piste prosim cez kontaktny formulara ja sa vam ozvem.
Predam retro detsku postielku-v rozobratom stave + matrac
Predam kvalitnu klasicku kovovu retro postielku spolu s matracom. Na obrazku uvadzam podobnu postielku, nakolko moja je v rozobratom stave. Na jednej strane ma postielka kolieska, aby sa dala jednoducho a rychlo posunut kam treba. Na ilustracnej fotke ma postielka 2 čelá z dreva. Na mojej postielke, ktoru predavam ja, nie su čelá postielky drevenne, ale mrezovane a pochromovane. To ako vyzerajú čelá na mojej postielke som odfotil - pochromovane čelá na obrázku 4 a 5. Postielka ma jednu spustaciu bocnicu. Postielka, ktoru ponukam ja, je teda cela mrezovana - teda nie len bočnice, ale aj čelá sú mrežované. Čelá sú pochrómovane a bočnice biele. Výška roštu/matraca od zeme sa da nastavit do 5 poloh. Mozete mat teda dietatko vyssie, alebo nizsie od zeme, ale to uz je na vas, podla toho co preferujete. Postielka ma kovovy rost. Postielku ponukam v rozobratom stave spolu s matracom za 40 EUR. Postielka je pomerne velka a aj pre vacsie dietatko bude dostatok miesta aj na hranie aj na pohodlne spinkanie. Rozmery postielky su 120x60 cm. V pripade zaujmu mozem postielku aj zlozit. Telefonne cislo v inzerate vymyslene, aby ma neobtazovali rozne marketingove hovory. Len osobne vyzdvihnutie v Novom Meste nad Vahom. V pripade zaujmu piste prosim cez kontaktny formulara ja sa vam ozvem.
Predam retro detsku postielku-v rozobratom stave + matrac
Predam kvalitnu klasicku kovovu retro postielku spolu s matracom. Na obrazku uvadzam podobnu postielku, nakolko moja je v rozobratom stave. Na jednej strane ma postielka kolieska, aby sa dala jednoducho a rychlo posunut kam treba. Na ilustracnej fotke ma postielka 2 čelá z dreva. Na mojej postielke, ktoru predavam ja, nie su čelá postielky drevenne, ale mrezovane a pochromovane. To ako vyzerajú čelá na mojej postielke som odfotil - pochromovane čelá na obrázku 4 a 5. Vzorova celo-mrezovana postielka je na obrazku c.6. Postielka ma jednu spustaciu bocnicu. Minimalne prednu spustaciu bocnicu odporucam nanovo natriet bielym ekologickym farebným a bezfarebným lakom, ktorý je nezávadný pre deti, nakolko dietatko, ktore v nej predtym bolo malo zaujimavu "zalubu" v okusovani tej bielej mriezky :-D Postielka, ktoru ponukam ja, je teda cela mrezovana - teda nie len bočnice, ale aj čelá sú mrežované. Čelá sú pochrómovane a bočnice biele. Výška roštu/matraca od zeme sa da nastavit do 5 poloh. Mozete mat teda dietatko vyssie, alebo nizsie od zeme, ale to uz je na vas, podla toho co preferujete. Postielka ma kovovy rost, ktory odporucam takisto nanovo natriet. Postielku ponukam v rozobratom stave spolu s matracom za 30 EUR. Postielka je pomerne velka a aj pre vacsie dietatko bude dostatok miesta aj na hranie aj na pohodlne spinkanie. Rozmery postielky su 120x60 cm. V pripade zaujmu mozem postielku aj zlozit. Telefonne cislo v inzerate vymyslene, aby ma neobtazovali rozne marketingove hovory. Po dohode mozny "LEN" osobny odber v Novom Meste nad Vahom. V pripade zaujmu piste prosim cez kontaktny formular a ja sa vam ozvem. Vzorova komplet-mrezovana postielka je na uplne poslednom obrazku. Ak chcete dalsie fotky, napiste mi a mozem to cele pofotit. Pripadne ak ste niekde z okolia, mozete sa zastavit a pred kupou si ju pozriet.
Predam retro detsku postielku-v rozobratom stave + matrac
Predam klasicku kovovu retro postielku spolu s matracom. Na obrazku uvadzam podobnu postielku, nakolko moja je v rozobratom stave. Nemal som ju kde skladovat, tak som ju rozobral. Na jednej strane ma postielka kolieska, aby sa dala jednoducho a rychlo posunut kam treba. Na ilustracnej fotke ma postielka 2 čelá z dreva. Na mojej postielke, ktoru predavam ja, nie su čelá postielky drevenne, ale mrezovane a pochromovane. To ako vyzerajú čelá na mojej postielke som odfotil - pochromovane čelá na obrázku 4 a 5. Vzorova celo-mrezovana postielka je aj na obrazku c.6. Postielka ma jednu spustaciu bocnicu. Minimalne prednu spustaciu bocnicu odporucam nanovo prebrusit brusnym papierom a natriet bielym ekologickym farebným a bezfarebným lakom, ktorý je nezávadný pre deti, nakolko dietatko, ktore v nej predtym bolo malo zaujimavu "zalubu" v okusovani tej bielej mriezky :-D Postielka, ktoru ponukam ja, je teda cela mrezovana - teda nie len bočnice, ale aj čelá sú mrežované. Čelá sú pochrómovane a bočnice biele. Výška roštu/matraca od zeme sa da nastavit do 5 poloh. Mozete mat teda dietatko vyssie, alebo nizsie od zeme, ale to uz je na vas, podla toho co preferujete. Postielka ma kovovy rost, ktory odporucam takisto nanovo prebrusit brusnym papierom a natriet. Postielku ponukam v rozobratom stave spolu s matracom za 30 EUR. Postielka je pomerne velka a aj pre vacsie dietatko bude dostatok miesta aj na hranie aj na pohodlne spanie. Rozmery postielky su 120x60 cm. V pripade zaujmu mozem postielku aj zlozit. Telefonne cislo v inzerate vymyslene, aby ma neobtazovali rozne marketingove hovory. Po dohode mozny "LEN" osobny odber v Novom Meste nad Vahom. V pripade zaujmu piste prosim cez kontaktny formular a ja sa vam ozvem. Vzorova komplet-mrezovana postielka je aj na uplne poslednom obrazku. Ak chcete dalsie fotky, napiste mi a mozem to cele pofotit. Pripadne ak ste niekde z okolia, mozete sa zastavit a pred kupou si ju pozriet.
detská cestovná postieľka DREAM´N PLAY
Dobrý deň, predám nepoužitú, nerozbalenú detskú cestovnú postieľku Hauck Dream´n play. Je vo farbe žlto modrá. Iba osobný odber. Podrobný popis z internetu: Dream N Play > Cestovné postieľka, druhá postieľka, detská ohrádka, hracie centrum > Optimálny komfort pri ležaní už od narodenia > Ľahké zloženie a rozloženie > Možno zložiť do malého rozmeru VIDEO: flexibilné využitie // V tejto postieľke bude Váš malý poklad od narodenia aj na cestách spať bezpečne a rovnako pohodlne ako doma. Predstavuje perfektné riešenie na dovolenke alebo návštevu babičky a dedka. Doma jej môžete používať ako praktickú náhradné postieľku. Dream'n Play možno za pár sekúnd postaviť a v prípade potreby zase zložiť. rýchle zloženie // Postaviť, zložiť, hotovo ... a všetko len pomocou niekoľkých ťahov. Kdekoľvek tak vykúzlite príjemné útočisko pre Vášho potomka. Po zložení do úsporného rozmeru môžete postieľku ľahko prevážať alebo uskladniť v prenosnej taške. Dream N Play Túto praktickú cestovnú postieľku možno využívať mimoriadne flexibilne a tým predstavuje perfektné riešenie na dovolenke, návštevu babičky a dedka alebo v domácnosti. Malý rozmer po zložení umožňuje jednoduché prenášanie cestovné postieľky a môžete ju tak mať všade so sebou. V tejto postieľke bude Váš malý poklad od narodenia aj na cestách spať bezpečne a rovnako pohodlne ako doma. Veľkým postranným oknom zo sieťoviny optimálne cirkuluje vzduch a Vášho potomka budete mať vždy na dohľad. Dream'n Play možno vyžívať aj ako detskú ohrádku. Na ložnej ploche 120 x 60 cm je dostatok miesta, aby sa na nej Váš poklad cítil príjemne. Dieťa si tu môže samostatne hrať alebo Vás pozorovať pri domácich prácach a samozrejme tiež pri Vašom odpočinku. Cestovná postieľka sa zloží pomocou niekoľkých málo krokov. Vďaka tomu ju možno kdekoľvek uskladniť alebo pohodlne prepraviť v praktickej cestovnej taške.