inzercia, predaj, predám, bazár

detske topanky ECCO Urban mini, v.23

Kategória: Obuv

Predam detske goratexove zimne topanky ECCO Urban mini, kozene, tmavomodra farba, velkost 23, pouzivane 2 mesiace

Povodna cena: 80 eur, kupovane v Bory Mall (zaruka do Septembra 2023).

Osobny odber- Zohor
detske topanky ECCO Urban mini, v.23
Podobné inzeráty
Detské zimné topánky goratex ECCO, veľ.29, cierne
Predám detské kožené zimne topánky s goratex upravou, zn. ECCO URBAN SNOWBOARDER, veľ.29, čierna farba. Dôvod predaja: potrebujeme väčšie. Sú veľmi zachovalé a boli pravidelne ošetrované iba prípravkami ECCO. Sú nepremokavé vďaka goratex úprave a kvalitnej starostlivosti. Sú také dobré, že už máme kúpené tie isté, len vo väčšom čísle. Pôvodná cena bola 89,95 eur. Moja cena je 25,- eur. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č. alebo emailom. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s oblečením a topánkami. Kliknite na moje krstné meno a zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty.
Detské zimné topánky goratex ECCO, veľ.29, cierne
Predám detské kožené zimne topánky s goratex upravou, zn. ECCO URBAN SNOWBOARDER, veľ.29, čierna farba. Dôvod predaja: potrebujeme väčšie. Sú veľmi zachovalé a boli pravidelne ošetrované iba prípravkami ECCO. Sú nepremokavé vďaka goratex úprave a kvalitnej starostlivosti. Sú také dobré, že už máme kúpené tie isté, len vo väčšom čísle. Pôvodná cena bola 89,95 eur. Moja cena je 20,- eur. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č. alebo emailom. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s oblečením a topánkami. Kliknite na moje krstné meno a zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty.
detské kožené zimne topánky s goratex ,zn. Ecco, veľ.31,cier
Predám detské kožené zimne topánky s goratex upravou, zn. ECCO URBAN SNOWBOARDER, veľ.31, čierna farba. Dôvod predaja: potrebujeme väčšie. Sú veľmi zachovalé a boli pravidelne ošetrované iba prípravkami ECCO. Sú nepremokavé vďaka goratex úprave a kvalitnej starostlivosti. Sú také dobré, že už máme kúpené tie isté, len vo väčšom čísle. Pôvodná cena bola 89,95 eur. Moja cena je 25,- eur. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č. alebo emailom. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s oblečením a topánkami. Kliknite na moje krstné meno a zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty.
detské kožené zimne topánky s goratex ,zn. Ecco, veľ.31,cier
Predám detské kožené zimne topánky s goratex upravou, zn. ECCO URBAN SNOWBOARDER, veľ.31, čierna farba. Dôvod predaja: potrebujeme väčšie. Sú veľmi zachovalé a boli pravidelne ošetrované iba prípravkami ECCO. Sú nepremokavé vďaka goratex úprave a kvalitnej starostlivosti. Sú také dobré, že už máme kúpené tie isté, len vo väčšom čísle. Pôvodná cena bola 89,95 eur. Moja cena je 20,- eur. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č. alebo emailom. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s oblečením a topánkami. Kliknite na moje krstné meno a zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty.
Karrimor jarné topánky 34
Top top stav. Karrimor Hot Rock Junior Walking Boots Charcoal/Green. Detské topánky, dievčenské topánky, chlapčenské topánky, detská obuv Predám krásne prechodné topánky, jarné topánky, jesenné topánky, turistické topánky, celoročné topánky. Sú v perfektnom stave pomaly ako nové, bez najmenšieho poškodenia. Nosené v lete v tábore. Vychádzkové topánky Karrimor Hot Rock, detské vychádzkové topánky Karrimor Hot Rock, s nepremokavou a priedušnou podšívkou na ochranu proti vode, ktorá neohrozuje priedušnosť & gt. Detské vychádzkové topánky > Nepremokavé / priedušné počasím> Pútko na pätu > Polstrovaný, čalúnený členok> Odnímateľná stielka > Frameflex Chassis > Podošva Dynagrip VD 21 cm
ECCO detské goratexové čižmy na zimu
Predávam Čizmy ECCO SOLICE K, vyrobené z kombinácie textilného a metalického semišu, zvláda dobrodružstvá v chladnom počasí. Tento štýl s gumovou podošvou poskytuje trvácnosť a trakciu. Všestranný stredne vysoký model nad členok. Metalický semiš dodáva čižme trblietavý efekt a reflexné - Rýchle zapínanie s dvoma remienkami na rýchle a jednoduché nastavenie - Nepremokavá konštrukcia GORE-TEX a teplá podšívka zaručujú, že chodidlá zostanú po celý deň v suchu a pohodlí a zároveň budú môcť dýchať pri dobrodružstvách v každom počasí - Vyberateľná hliníkom potiahnutá stielka izoluje pred chladom - Ľahká medzipodošva je pružná a pohodlná, zatiaľ čo odolná gumová vonkajšia podošva poskytuje dobrú priľnavosť - ECCO FLUIDFORM™ Prirodzený anatomicky podporný strih a pocit Týmto čižmam sa poteší každé dievcatko :) Moja malička mala 2 čižmy na zimu takze tieto sú fakt v super stave. Na podrážke akurát vidno že sa nosili keďže ta podrážka neni snehovobiela, ale to je tým materiálom, ktoré sú na ecco čižmách. Veľkosť 31. Predávam za 35 eur osobný odber alebo plus poštovné