inzercia, predaj, predám, bazár

Detské vibrujúce kresielko s melódiou, zn. Ingenuity

Kategória: Ostatné

Predávam málo používané detské kresielko značky Ingenuity v top stave.

Komfortné vibrujúce lehátko s melódiou a bielym šumom Savvy Safari™ od Ingenuity s príjemným semišovým poťahom očarí každé bábätko a urobí ho šťastným.

- pohodlná sedacia časť s jemným semišovým poťahom
- jemné vibrácie a biely šum, ktorý sa aktivuje pri pohybe dieťatka a pomáha ho upokojiť
- biely šum je náhodný signál a prístroje, ktoré ho produkujú sú určené na ochranu súkromia pri konverzácii, podpore spánku a zamaskovaniu hučania v ušiach
- 7 melódií s automatickým vypnutím
- lehátko obsahuje podložku pod nohy, polstrované bočné výplne a odnímateľnú opierku hlavy
- odstrániteľná hrazdička s 2 hračkami pre ľahší prístup k dieťatku
- lehátko je vhodné pre deti od narodenia až do 9 kg
- lehátko vyžaduje použitie 3 C (LR 14) batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia
- 3-bodový bezpečnostný pás
- protišmykové nožičky
- poťah lehátka je možné prať v práčke

Rozmery produktu: 56,7 cm x 62,2 cm x 58,4

PC: vyše 80 EUR

Poťah vypraný, ležadielko pripravené pre nového majiteľa. Predávam bez pôvodnej krabice, najlepšie osobný odber v KE. Na dobierku neposielam.
Detské vibrujúce kresielko s melódiou, zn. Ingenuity
Podobné inzeráty
Hojdačka s adaptérom vibrujúca s melódiou
Predám ako novú (len vyskúšanú) Ingenuity Hojdačku s adaptérom vibrujúca s melódiou. Konvertibilná vibrujúca hojdačka Wimberly s melódiou značky Ingenuity má praktické nastavenie do 2 polôh a tichý chod, ktorý ani v najmenšom nenaruší pokojný spánok dieťatka. Časovač hojdania možné nastaviť na 3 varianty. Vhodné pre deti od narodenia. Osobne alebo v prípade dobierky +poštovné. Pozri moje ďalšie inzeráty!
Hojdačka s adaptérom vibrujúca s melódiou
Predám ako novú (len vyskúšanú) Ingenuity Hojdačku s adaptérom vibrujúca s melódiou. Konvertibilná vibrujúca hojdačka Wimberly s melódiou značky Ingenuity má praktické nastavenie do 2 polôh a tichý chod, ktorý ani v najmenšom nenaruší pokojný spánok dieťatka. Časovač hojdania možné nastaviť na 3 varianty. Vhodné pre deti od narodenia. Osobne alebo v prípade dobierky +poštovné.
Ingenuity Hojdačka vibrujúca s melódiou
Predám Ingenuity Hojdačku vibrujúcu s melódiou do 9 kg. Detské vibrujúce ležadlo možno nastaviť ako hojdačku alebo pevné ležadlo, stacionárne ležadlo nastavíte vďaka funkcii EasyLock. Hojdačka dieťa sama ukolíše a vybrať si môžete z 5 rýchlostí. Ležadlo hrá rôzne melódie a viete si nastaviť hlasitosť. Hojdačka má aj časovač na hojdanie. Na hojdačke je polohovateľný list s plyšovým kamarátom a miestom na zavesenie ďalších hračiek, ako bonus darujem visiace hračky na liste (viď. foto) O bezpečie dieťaťa sa postará 5-bodový pás a protišmykové nožičky Hojdačka Ingenuity je vhodná pre deti od narodenia do 9kg. Ležadlo funguje na 4D (LR20) batérie. Osobný odber Senec.
INGENUITY Húpatko vibrujúce s melódiou Boutique 0m+ do 18 kg
Predám málo používané lehátko INGENUITY Húpatko vibrujúce s melódiou Boutique 0m+ do 18 kg, PC 109e, predám za 50e. Bez známok používania. Najlepšie osobný odber Podhájska.
Ingenuity vibrujuce kresielko s melodiou 0M-2,5Y
Moderná hojdačka značky Ingenuity s jedinečnou možnosťou sklápania do troch odlišných pozícií pre zabezpečenie najväčšieho pohodlia bábätka. Hojdačku možno veľmi jednoducho zafixovať a spraviť z nej stacionárne kresielko s upokojujúcimi vibráciami, zvukmi prírody a hudbou. Po odstránení kolotoča s hračkami sa z nej stáva šikovné húpacie kresielko. Všetko je zabalené v originál krabici spolu s návodom.
Ingenuity Ingenuity húpatko vibrujúce s melódiou Cuddle Lamb
Predám detské vibrujúce kresielko. Málo používané, v dobrom stave. Osobný odber možný BA, SC, TT, GA