inzercia, predaj, predám, bazár

Detské výživy/ mäsovo zeleninové príkrmy 26 ks- 30€

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj detské výživy/ mäsovo zeleninové príkrmy, ako na foto (cca 26 ks) spolu za 30€. Všetky sú v rámci dátumu spotreby, určené pre bábätká od 4./6. mesiaca vyššie. Príkrmy boli kupované na SVK a aj v Rakúsku. Preferujem predaj všetkých spoločne. Komplet obsahuje viacero pohárikov z daného druhu uvedeńho na foto, info o konkrétnych množstvách poskytnem na dopyt. V prípade záujmu je možné doviezť všetko spolu v rámci Ba.
Detské výživy/ mäsovo zeleninové príkrmy 26 ks- 30€
Podobné inzeráty
Kvety a zeleninové planty na predaj
Ponúkame na predaj letničky, trvalky, jahody, závesné koše a zeleninové planty vo veľkom. Kvety viac druhov, napríklad: Muškát Klinček Surfinie Begónia Plektrantus Dálie Atd. Zeleninové planty: Paprika-rôzne druhy Paradajka(rajčin) - rôzne druhy Kapustoviny Uhorka Atd. doprava podľa dohody Viac info cez telefon. Číslo:
Kvety a zeleninové planty
Ponúkame na predaj letničky, trvalky, jahody, závesné koše a zeleninové planty vo veľkom. Kvety viac druhov, napríklad: Muškát Klinček Surfinie Begónia Plektrantus Dálie Atd. Zeleninové planty: Paprika-rôzne druhy Paradajka(rajčin) - rôzne druhy Kapustoviny Uhorka Atd. doprava podľa dohody Viac info cez telefon. Číslo:
Domáce paštéky od technológa potravín
Dobrý deň V ponuke mám domáce paštéky. Som študovaný potravinový inžinier a v práci aj mimo nej vyrábam potraviny. Deformácia povolaním je zjavná. Čo sa týka produktov sú vyrobené z mäsa pochádzajúceho z bio farmy, v ktorej aj pracujem. Zvieratá majú prirodzenú stravu. Nič umelé. Chov je pod stálou veterinárnou kontrolov. Kontrétne zloženie je uvedené na obale výrobku. Poprípade na stránke: Cena za 100g výrobku je 1€. V ponuke mám nasledovné paštéky: - mäsová (balenie 0,7kg, 0,5kg) - hovädzia (balenie 0,5kg, 0,2kg) - srnčia pikant (balenie 0,4kg, 0,3kg) - mäsovo-zeleninová (balenie 0,7kg, 0,3kg, 0,2kg) - mäsovo-syrová (balenie 0,2kg, 0,3kg) - bravčová pečeňová (balenie 0,3kg, 0,2kg) - kuracia pečeňová (balenie 0,3kg) - kačacia pečeňová (balenie 0,2kg) - oškvarková (balenie 0,3kg, 0,4kg) - krevetovo-syrová (balenie 0,2kg, 0,3kg) Produkty sú na osobný odber, v blízkom okolí viem zaviesť, na diaľku posielam kuriérom, poštou, packeta. Okrem toho ponúkam aj širokú škálu mäsových výrobkov (klobásy, salámy, slaniny, šunky, údené mäsá a iné), tiež aj vína, pivá, medovinu a iné alkoholické nápoje. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. S pozdravom Švirloch
Detské prikrmy
Predám detské prikrmy viď foto cena 1 eur plus poštovné za jeden kus
Detské kojenecké výživy Ovko bez cukru
Predám detské kojenecké výživy bez cukru jablkové. Cena 0,30€/kus + poštovné.
Krajac zeleniny
Livington Slice & Dice Livington Slice & Dice, dômyselný elektrický krájač potravín, ktorý dokáže aj kocky. 3 použitia - 5 funkcií - nespočetné množstvo možností! Bez ohľadu na to, ktoré jedlo chcete nakrájať, sú Livington Slice & Dice ideálne na zeleninu, ovocie, klobásu, syr, varené mäso a oveľa viac! Krája kocky, zeleninové špagety, špirály, plátky a rašple v rekordnom čase a vďaka funkcii „Powercut“ bez námahy. Vysoko kvalitné presné nože z nehrdzavejúcej ocele zaručujú zakaždým dokonalé kocky a presné rezy. Všetky odnímateľné časti sú navyše vhodné na umývanie v umývačke riadu pre ľahké čistenie. Tento text bol preložený strojovo. Špeciálne funkcie Geniálny elektrický krájač potravín, ktorý dokáže aj kocky Kocky, zeleninové špagety, špirály, plátky, rašple - v rekordnom čase! Perfektné na zeleninu, ovocie, klobásu, syr, varené mäso a oveľa viac! Charakteristika Žiadne úsilie vďaka funkcii „Powercut“! Perfektné kocky a presné rezy 3 použitia, 5 funkcií - nespočetné množstvo možností! Jednoduché čistenie: všetky odnímateľné časti sú vhodné do umývačky riadu Kvalitné presné nože vyrobené z nehrdzavejúcej ocele Rozsah dodávky Hlavná jednotka Livington Slice & Dice 1 x zberná nádoba 1 x nálevka s plniacim hriadeľom 1 x piest 1 x čistiaca kefa 1 x čistič vložky na kocky 1 x žltá rezná vložka návod.