inzercia, predaj, predám, bazár

Detský cestovný kufrík Angry Birds

Kategória: Ostatné

Predám krásny detský kufrík na koliečkach. Minimálne používaný, viac menej dva krát do roka keď sa išlo na dovolenku. Má jednu veľkú časť a druhé predné vrecko, viď foto. Je plátenný.
Detský cestovný kufrík Angry Birds
Podobné inzeráty
Detský vacik Angry Birds.
Predám detský vacik Angry Birds,plyšový meter a vták z Angry Birds. Vhodné aj ako darček. Cena: 15 eur + poštovné. Kvokačková .
Detský cestovný kufor na kolieskach TRUNKI zelený
Predám používaný cestovný kufrík Trunki. Osobný odber v Považskej Bystrici. plne funkčný, žiadne vady, trochu je poodieraný z používania. Detský kufrík TRUNKI je prvý kufrík pre malého cestovateľa a je to zároveň odrážadlo, či príručná batožina vhodná aj do lietadla. Kufrík je vyrobený z vysokokvalitného plastu, je vybavený kolieskami a je ergonomicky tvarovaný tak, aby si dieťa naň mohlo sadnúť ako do pohodlného sedla a odrážať sa, poprípade nechať sa potiahnuť dobrovoľníkom z rodiny.
Detský kufrík Trunki
Predám používaný cestovný kufrík Trunki. Len osobný odber. Detský kufrík TRUNKI je prvý kufrík pre malého cestovateľa a je to zároveň odrážadlo, či príručná batožina hoci aj do lietadla. Kufrík je vyrobený z vysokokvalitného plastu, je vybavený kolieskami a je ergonomicky tvarovaný tak, aby si dieťa naň mohlo sadnúť ako do pohodlného sedla a odrážať sa, poprípade nechať sa potiahnuť dobrovoľníkom z rodiny.
Angry Birds - taška cez plece
Predám NOVÚ nepoužívanú tašku ANGRY BIRDS cez plece. Základné rozmery sú 30x38x10 cm. Cena je uvedená bez poštovného
Angry Birds
Licencovaná plyšová hračka nahnevaný RED je to presná kópia postavičky z filmu Angry Birds movie, úplne nová, nevhodný darček. osobný odber aj pošta.
Cars, Mimoni, Angry Birds, Sponge Bob… vecičky
nepoužívané; CARS: peračník 2€, župan 134/140 7€, osuška 5€, deka 7€, taška 2€, lopta 3€, slnečné clony do auta 6€ za 2ks, omaľovávanka 3€, desiatová krabička 3€, poháriky menší 2€/väčší 3€, príbor 3€, set tanierikov 5€; aj samostatne; Mimoň nočné osvetlenie dotykové 15€ + lávová lampička 3€ - obe výška 15cm Mám na predaj aj rôzne vecičky s tématikou Angry Birds, Sponge Bob, Včielka Maja, Frozen, Mimoni, fotky priebežne dopĺňam