inzercia, predaj, predám, bazár

detský cyklistický dres

Kategória: Horské bicykle

Predám detský cyklistický dres. Ponúkam dva kusy /po dvojičkách/, ale predám aj samostatne.
Veľkosť 140. Cena za kus 10€.
detský cyklistický dres
Podobné inzeráty
FUJI cyklistický dres/cross
Ponúkam na predaj úplne nový, originál zabalený mužský cyklistický dres, velkosť XXL (sadne na XL). Dres je velmi pekný z príjemného materiálu, prepracovaný vzadu má vrecko na zapínanie na nejakú drobnosť. Pôvodná cena 49,90€, predám za 30€.
FUJI cyklistický dres/cross
Ponúkam na predaj úplne nový, originál zabalený mužský cyklistický dres, velkosť XXL (sadne na XL). Dres je velmi pekný z príjemného materiálu, prepracovaný vzadu má vrecko na zapínanie na nejakú drobnosť. Pôvodná cena 49,90€, predám za 20€. Kuk aj ďalšie moje inzeráty:-).
Dámsky cykloset dres/nohavice ENDURA, veľ. S
Predám nový, nenosený dámsky cyklistický set ENDURA - dres s dlhým rukávom a krátke nohavice -veľkosť S. Dres je z lahkej priedušnej tkaniny, 100% polyester, celková dĺžka 61cm, zadný diel mierne predĺžený. Nohavice zapínanie na zips + dve cvoky, v pase uťahovanie na suchý zips. dve bočné vrecká na zips, v páse na zadnej strane malé vrecko na zips, perforované časti na vetranie, bez cyklovložky, látka 85% nylon+15% elastan. Šírka v páse bez utiahnutia 39cm, dĺžka nohavice 50cm. Farebná kombinácia jahodová/tyrkysová/bordová.
Detský dres Tinkoff
Predám nový, nenosený detský dres Tinkoff. Dres je celorozopínací, vzadu má 3 vrecká. Veľkosť 150-160 cm. Cena 19 eur.
Cyklistický set
Predám nový, nepoužívaný cyklistický set Cofidis Nalini. Set obsahuje dres, krátke nohavice a šatku. Veľkosť 5 Dôvod predaja : Bol to darček, ale ja ho nevyužijem Číslo je vymyslené, pre viac informácií ma kontaktujte na mail.
Cyklistický dres
Predám cyklistky dres v parádnom stave. Veľkosť L. Ma na chrbte vrecko. Ak máte záujem ozvite sa mi.