inzercia, predaj, predám, bazár

Detský hudobný klavír so zvukmi zvieratiek

Kategória: Hračky

Predám plne funkčný detský klavír so zvukmi zvieratiek, tónov, nahratých melódií. Možnosť nahrávania, zrýchlenia tempa a 2 úrovne hlasitosti.
Súčasťou sú aj baterky
Detský hudobný klavír so zvukmi zvieratiek
Podobné inzeráty
TINY LOVE Hudobný kolotoč Tiny Princess Tales
Hudobný kolotoč je vhodný pre deti už od narodenia. Vďaka príjemným melódiám a pohybu pestrofarebných zvieratiek na kolotoči bude Vaše dieťatko zaspávať v pokoji a spokojne. Navyše bude rozvíjať svoje zmysly. Odnímateľný hudobný box môžete použiť ako prenosný prehrávač. Hudobný kolotoč pre deti od narodenia 18 melódií v 6 kategóriách Doba hrania až 40 minút Nastavenie hlasitosti Kolotoč má nočné svetielko Možnosť použiť hudobný box ako samostatný prehrávač. Pozrite si aj moje ostatne inzeraty. Len osobny odber.
Hudobný hovoriaci klavír
Predáme detskú hračku hudobný hovoriaci klavír. Výborný stav. Rozpráva po slovensky. Dá sa vybrať hudba, klavír, príbeh. Knižka, ponúka 5 príbehov a 4 predlohy pre hru na klavír. Má 2 polohy hlasitosti a mikrofón. Cena 7 Eur + pošt. resp. osobný odber Košice.
Hudobný hovoriaci klavír
Ponukam na predaj tento hudobný hovoriaci klavír. Otáčaním gombíka v strede sa dá vybrať hudba, klavír alebo príbeh. V hornej časti je plastová knižka, ktorá ponúka 5 príbehov a 4 predlohy pre hru na klavír. Má 2 polohy hlasitosti a mikrofón. Bez poškodenia, funkčný. Cena : 5 €. Poprosím volať alebo email,na SMS neodpovedám. Najlepšie osobný odber alebo po pripísaní € na účet + poštovné odosielam poštou.
Hudobný hovoriaci klavír, domáce zvieratá
Predám hudobný hovoriaci klavír, nový. Otáčaním gombíka v strede sa dá vybrať hudba, klavír alebo príbeh. V hornej časti je plastová knižka, ktorá ponúka 5 príbehov a 4 predlohy pre hru na klavír. Má 2 polohy hlasitosti a mikrofón - cena 11.-eur./predaný/ Farma - Domáce zvieratá imituje hlasy zvierat cena 4.-eur./foťák je predaný/ dohoda je možná...
HUDOBNÝ HOVORIACI KLAVÍR
Predám hudobný hovoriaci klavír. Otáčaním gombíka v strede sa dá vybrať hudba, klavír alebo príbeh. V hornej časti je plastová knižka, ktorá ponúka 5 príbehov a 4 predlohy pre hru na klavír. Má 2 polohy hlasitosti a mikrofón. Minimálne používaný.
Detský hovoriaci klavír
Predám detský hudobný hovoriaci klavír, funkčný, otáčaním gombíka v strede sa dá vybrať hudba, klavír alebo príbeh. V hornej časti je plastová knižka, ktorá ponúka 5 príbehov a 4 predlohy pre hru na klavír. Má 2 polohy hlasitosti a mikrofón. Cena 10 €. Pozrite ostané veci vo všetkých mojich inzerátoch.