inzercia, predaj, predám, bazár

detsky klavir

Kategória: Ostatné

predam detsky klavir
detsky klavir
Podobné inzeráty
NOTY na hudobné nástroje klavír,husle atd...
1.Základy techniky I zobcová flétna / alto Autor Ladislav Daniel Panton 1993 Vyborny stav 34 stran 14 euro 2.Husľová škola 1. zošit Autor Viliam Korinek Opus 1983 Perfetny stav 78 stran 15 euro Prvý zošit husľovej školy popredného husľového pedagóga prof. Viliama Kořínka, ktorá bola v čase svojho prvého vydania (1983) a ešte aj dodnes je jeho najvýznamnejšou pedagogickou prácou. 15 euro 3.Slavné operní předehry I. k operám Rossiniho, Adama, Verdiho, Wagnera, Borodina Pro klavír upravil Ladislav Láska brožované vydání vydalo SNKLHU Praha 1957 Vyborny stav 50 stran 14 euro 4.Album tanečných piesní 2. Spisovateľ: Kolektív autorov Sväz ČS skladateľov Stav knihy bezvadny Obsahuje noty k 14 skladbám s textom v slovenčine. Z obsahu: Hrebenár - Idyla v podvečer; Hron, Kaušlitz - Boly to noci krásne; Generisch, Elen - Ej, Paľko..brožovaná, veľký formát, 35 strán 10 euro 5.MAZAS Melodické etudy pre husle a klavír Op.36 autor Féréol Mazas, Vyborny stav Vydalo ZRNO Dolny Kubín 65 stran 12 euro 6.Cajkovskij Album pre mládez Album pre mládež, op. 39 : pre klavír / Piotr Iljič Čajkovskij Vyd.Bratislava 1950 dobry stav 31 strán 8 euro 7.F.LISZT Uhorská rapsodia na klavír vyd. SVKL Bratislava 1956 dobry stav 19 strán 6 euro 8.HELLER - ALBUM Ludwig Klee Band 1Heller-Album. Auswahl der schönsten Tonstücke aus Stephen Hellers berühmten Klavier-Etüden Band 1 Klee, Ludwig Verlag: Berlin Schlesinger und Wien Haslinger 1920 6 euro 9.Maškovo Nové dítě vlasti Sbírka 100 národních a znárodnělých písní pro klavír. ddobry stav 62 stran 6 euro
Klavír piano
Predám klavír piano značky August Forster, málo používaný, v dobrom stave, nepoškodený, bledè drevo vysokého lesku, vrátane klavírnej stoličky. Klavír sa nachádza v rodinnom dome v Trnave.
Klavír piano
Predám klavír piano zn.August Forster, málo používaný, v dobrom stave, nepoškodený, bledè drevo vysokého lesku, vrátane klavírnej stoličky. Klavír sa nachádza v rodinnom dome v Trnave.
Interaktívna vzdelávacia podložka - pianko 3v1 - sovička
Multifunkčná interaktívna vzdelávacia podložka s klavírom je vyrobená z farebného, ​​mäkkého a kvalitného materiálu. Perfektná ako pre deti od prvého okamihu života. Pripevnené farebné, mäkké hračky v žiarivých farbách a plastové hrkálky povzbudia každé batoľa, aby sa hralo, a navyše povzbudí zmysly a podporí motorický vývoj. Okrem toho je rohož vybavená klavírom, ktorý sa dá ľahko oddeliť a môže byť samostatnou hračkou. Klavír má okrem melódie prehrávanej stlačením klávesov klavíra aj 5 samostatných veselých melódií a 5 upokojujúcich uspávaniek. Tlačidla navyše svietia jemnými farebnými svetielkami podľa melódie. Klavír je napájaný tromi 1,5 V AA batériami (nie sú súčasťou). Hlasitosť zvukov je možné upraviť. Dieťa na ňom môže hrať 3 rôznymi spôsobmi: 1. Ležať na chrbte a hrať sa so zavesenými hračkami a kopať do klavíra 2. Ležať na bruchu a cvičiť svaly 3. Hrať sa po sediačky pri klavíri rozmery: podložka: 82 cm x 46 cm dĺžka obruče: cca 110 cm klavír 42 cm x 23 cm Mesiačik od začiatku nesvieti, zrejme tam bude zlý kontakt.
Detsky klavir
Predam detsky klavir .povodna cena 150 e.
Detský klavír
Predam plne funkčný detský klavír.. velkost cca do 60cm