inzercia, predaj, predám, bazár

Detsky kokosovy matrac

Kategória: Kojenecké potreby

Predam matrac pouzivany vyse roka s chranicom na matrac,ziadne flaky, vo vnutri kokos-molitan, 120x60, velmi dobry stav
Detsky kokosovy matrac
Podobné inzeráty
Detsky kokosovy matrac 120x60
Predam detsky kokosovy matrac, kupovany v kamennej predajni min rok, pouzivany par krat, ako novy. PC 40€ prilozim Petite and Mars chranic matraca(PC 20€) a 3 postelne prestieradla(2 frote 1 bavlnene)
kokosový matrac do postieľky
Predám kokosový matrac do detskej postieľky 120 x 60 x 8 cm s odnímateľným poťahom, ktorý je možné prať v práčke na 60 stupňov. Používaný na veľmi občasné spanie 1 rok. Matrac je v záruke, kupovaná 11/2021.
Detský matrac
Detský molitanový matrac Sensillo s dvojitou vrstvou kokosového vlákna, latexom a poťahom s Aloe Vera, vyrobená z prvotriednych materiálov, prináša dieťaťu zdravý a pohodlný spánok. Kokosová vrstva je vyrobená zo zlisovaných vlákien, ktoré matrac spevňujú a zabraňujú jej opotrebeniu. Táto unikátna 100% prírodná vložka neblokuje cirkuláciu vzduchu, vďaka čomu zabraňuje nadmernému poteniu a preležaninám. Vnútorná polyuretánová vrstva je 100% hypoalergénna a dáva matraci správny tvar a pružnosť. Latex je elastický a tak sa ideálne prispôsobí tvaru tela. Veľmi praktický je tiež snímateľný poťah, ktorý možno prať v práčke na 40 ° C. Tento poťah je už pri výrobe napustený a zmäkčený prírodným výťažkom z Aloe Vera. Výťažok z Aloe Vera má blahodárne hydratačné a upokojujúce účinky a je ideálny pre citlivú detskú pokožku. Vďaka svojim vlastnostiam patrí táto detská matrac k najkvalitnejším na trhu. - doporučované ortopédmi a fyzioterapeutmi - vrstva stlačených kokosových vlákien - latexová vrstva - vnútorná hypoalergénna polyuretánová vrstva - polyesterový poťah s výťažkami z Aloe Vera, ktorý možno sňať a vyprať - rozmery: 120x60x12 cm. Matrac je nepoužívaný. K cene je nutné pripočítať poštovné.
Kokosový matrac
Predam matrac, 120x60x8 cm. Matrac je kvalitny s kokosovou vrstvou, ziadna pena. Ani raz pocikany, bol pouzivany s ochrannou plachtou, ma iba dva male bledoruzove fliaciky, prikladam fotku, nie je ich vidno. Fliacky su po sirupovej vodicke, ked sme ho balili, malej kvaplo a neprala som ho uz potom. Osobny odber Semerovo, Nove Zamky, prip. dohoda.
Detská postieľka Puppolina - sťahovací bok
Predám detskú postieľku + matrac + chránič matraca + mantinel okolo postieľky Drevená postieľka Julie od značky Puppolina je veľmi kvalitne spracovaná a ozdobená rezbou roztomilých ovečiek. Manipuláciu s bábätkom vám uľahčí nastaviteľný rošt, ktorý možno regulovať do 3 polôh. Matrac s rozmerom 120 × 60 cm Nastaviteľný rošt – 3 polohy. Praktický sťahovací bok Zdobené roztomilou rezbou Vhodné pre deti od narodenia. Materiál Drevo Rozmery vonkajšie 126 × 66 × 93 cm Rozmery vnútorné 120 × 60 cm Hmotnosť 15,3 kg Matrac pohanka - molitan - kokos 120x60 cm Táto komfortná matrac je vyrobená v kombinácii pohánkovej struky / molitan / kokosové lisované vlákno. Vďaka obojstrannému použitiu môžete bábätku poskytnú pohodlnú tvrdosť kokosovéj strany alebo masážny efekt pohankových kapsičiek na strane druhej. Pohánková matrac sa prezentuje vlastnosťami ortopedickými, protialergickými aj proti poteniu. Jedna strana ponúka prešívané komôrky plnené pohánkov. Druhá strana je z lisovaných kokosových vlákien. Medzi týmito stranami je vložená molitanová vrstva, ktorá zaisťuje vzdušnosť matraca. Chránič matraca do postieľky.
Brendon Matrac 120x60 kokos
Posuniem kvalitný matrac kokosový kupovaný v Brendone. Používaný s nepremokavou plachtou. Poťah sa dá dať dole a prať. (Mám ešte aj klasické plachty pre dievčatko). Pc okolo 70€. Pri záujme priložím vaničku s podložkou. Kľudne rozumná dohoda.