inzercia, predaj, predám, bazár

Detský kufrík na kolieskach (odrážadlo)

Kategória: Ostatné

Predám detský kufrík na kolieskach na ktorom sa deti vedia odviesť ako na odrážadle. Dá sa ťahať.
Rozmery cca 40x20x50
2x použitý
Detský kufrík na kolieskach (odrážadlo)
Podobné inzeráty
Detský kufrík Trunki
Predám používaný cestovný kufrík Trunki. Len osobný odber. Detský kufrík TRUNKI je prvý kufrík pre malého cestovateľa a je to zároveň odrážadlo, či príručná batožina hoci aj do lietadla. Kufrík je vyrobený z vysokokvalitného plastu, je vybavený kolieskami a je ergonomicky tvarovaný tak, aby si dieťa naň mohlo sadnúť ako do pohodlného sedla a odrážať sa, poprípade nechať sa potiahnuť dobrovoľníkom z rodiny.
Detský cestovný kufor na kolieskach TRUNKI zelený
Predám používaný cestovný kufrík Trunki. Osobný odber v Považskej Bystrici. plne funkčný, žiadne vady, trochu je poodieraný z používania. Detský kufrík TRUNKI je prvý kufrík pre malého cestovateľa a je to zároveň odrážadlo, či príručná batožina vhodná aj do lietadla. Kufrík je vyrobený z vysokokvalitného plastu, je vybavený kolieskami a je ergonomicky tvarovaný tak, aby si dieťa naň mohlo sadnúť ako do pohodlného sedla a odrážať sa, poprípade nechať sa potiahnuť dobrovoľníkom z rodiny.
Odrážadlo All in One 2v1 (autíčko a odrážadlo)+vodiace tyče
Predám zachovalé Odrážadlo All in One 2v1 v sebe zahŕňa nielen odrážadlo v podobe autíčka, ale aj kolobežku. Dá sa poskladať veľmi jednoduchým spôsobom. Odrážadlo 2v1 rastie spolu s dieťatkom od 14 do 24 mesiacov, ale využije ho aj dlhšie. Detské odrážadlo sa dá využiť 2 spôsobmi, preto je to veľmi obľúbená hračka nielen medzi deťmi, ale aj medzi rodičmi. Ako rodič určite oceníte fakt, že s odrážadlom All in One sa dieťatko zahrá od 14 do 24 mesiacov alebo aj dlhšie. Vlastnosti kvalitné gumové kolieska tichý chod a hladká jazda pohodlné sedadlo možnosť premeny odrážadla na kolobežku 2 hračky v 1 extra pohodlie pri jazde dieťaťa rastie spolu s dieťaťom od 14 mesiacov príjemné zelené sfarbenie Batoľa (1-2 roky), Predškolák (3-5 rokov) IBA OSOBNÝ ODBER v Košiciach !
Predám detský kufrík Žirafka
Predám detský značkový kufrík na kolieskach s výsuvným držadlom v oranžovej farbe s motívom žirafy. Kufrík s rozmermi 34x25x20cm je na zips. 2 kolieska a výsuvné madlo pre pohodlnú manipuláciu. Málo používaný, nepoškodený, čistý a veľmi zachovalý. Len osobný odber. Poštou posielam pri platbe vopred.
detsky kufrik na kolieskach
predam detsky kufrik na kolieskach novy 2 ks cena za kus
Poker set - kufrík I
Poker set - kufrík I - [24.12. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Poker set - kufrík I - 1 Poker set - kufrík I - 2 Poker set v elegantnom kovovom kufríku na zámok (2 x kľúčik). V kufríku sú dve sady žolíkových kariet, päť kociek a žetóny hodnoty: 1, 5, 25, 50 a 100. Rozmer: 30x20x7cm Cena 15€ + poštovné na dobierku (asi 4€), prípadne osobný odber.