inzercia, predaj, predám, bazár

Detsky matrac Materasso

Kategória: Ostatné

Predám velmi kvalitný matrac znacky Materasso. Kupovala som ho ako nový. Malo pouzivany, bez poskodeni a akychkolvek skvrn. Ma odopinatelny potah- na zips a da sa oprat. Jeh9 zlozenie- tvrdena pena . Dlazka je 120 cm, sirka 60 cm a hrubka je 9 cm. Mam k nemu - ak by bol zaujem aj krasnu postielku z borovicoveho dreva ,aj ju inzerujem.
Detsky matrac Materasso
Podobné inzeráty
Antidekubitný matrac
Predám Antidekubitný matrac proti preležaninám UNIZDRAV MEDICAL X5 Matrac je vhodný do polohovateľných postelí. Vysoký 12 cm. Rozmer 90x200 cm Matrac je spravidla doplnený špeciálnym nepriepustným poťahom. Matrac je potrebné otáčať 4krát do roka, dvakrát vymeniť časť na nohy s časťou na hlavu a dvakrát otočiť celý matrac naopak. Matrac je obojstranný, avšak antidekubitnú funkciu má len z jednej strany, z druhej strany nie je profilovaný antidekubitne. Pôvodná cena 145€ Používaný 1 noc.
Detský madrac do postieľky značky Materasso
Predám detský madrac BABYSNÍČEK RICO do postieľky. Značka Materasso. Rozmer: 70X120CM Osobny Odber BA.
Predám matrac materasso 190x80
Matrac užívaný len 2 roky ako nový! Matrac aloe vera skin care antibakteriál. Odzipsovatelny poťah.
Penový matrac Natura airgel 80x200 Materasso
Predám nepoužívaný obojstranný matrac. - je vyrobený z peny Aloe Vera s obsahom mikro-kapsúl, ktoré zlikvidujú baktérie a roztoče, - pena Aloe Vera zabezpečí hygienické prostredie v matraci pre zdravý spánok, - matrac je vhodný pre alergikov. Do septembra 2027 je naň záruka.
Detsky matrac
Predám matrac 120*60cm používaný priležitostne v cestovnej postielke. Obliečka na matrac je na zips, dá sa oprať. Molitánový matrac má hrúbku 6cm. Postieľka sa nepredáva, iba matrac. Cena 5€.
Predám anatomický vankúš Materasso
Predám anatomický vankúš Materasso, nepoužívany,čisto nový aj s dokladom o kúpe. Dôvod predaja nevhodný darček.