inzercia, predaj, predám, bazár

Detsky pribor Teddy Villeroy & Boch

Kategória: Ostatné

2x DETSKÁ PRÍBOROVÁ SÚPRAVA 4 KS
Znacka Villeroy & Boch
Cena za 1 supravu 25eur


Detsky pribor Teddy Villeroy & Boch
Podobné inzeráty
Detsky pribor Teddy Villeroy & Boch
2x DETSKÁ PRÍBOROVÁ SÚPRAVA 4 KS Znacka Villeroy & Boch Cena za 1 supravu 30eur
Villeroy and Boch WC doska Subway duroplast biela 9M55S101
Predam WC dosku so softclose (pomalé sklápanie) Villeroy and Boch z duroplastu s oceľovými úchytmi pre WC Villeroy and Boch Subway + inštalačná sada. Osobný odber alebo pošlem poštou. Poštovné 6€ hradí kupujúci.
Umývadlá - Villeroy & Boch
Dobrý deň, Predám 2x úplne nové nepoužité umývadlo značky Villeroy & Boch. Villeroy & Boch O.novo - Umývadlo na dosku, 600x460 mm, bez prepadu, otvor na batériu, alpská biela 4A416L01. Umývadlo má špeciálnu povrchovú úpravu. Cena umývadla je bez prepadu a batérie. Prepad v počte 2ks v rovnakej farbe mám na predaj tiež. Foto je ilustračná. Ďakujem Cena je uvedená pre jedno umývadlo.
Tortova lopatka Villeroy Boch 239mm
predam Tortovu lopatku Villeroy Boch, nikdy nepouzitu, novu, povodna cena 32€ link na produkt:
Umyvadlo Villeroy &  Boch
Predam značkové umyvadlo Villeroy and Boch, typ Subway 2.0: Rozmery: sirka 60cm hĺbka 47cm Povodna cena umyvadla cca 230€, teraz 99€ Bez akychkolvek poskodeni, pouzivane kratko, nesadol nam rozmer.
Jedálenský príbor 30 ks - Athene CR, Lusol, nový
Mám na predaj nový, nerozbalený príbor set - 30 kusov. Značka Athene CR, Lusol. Set obsahuje : 6 × lyžica, 6 × nôž, 6 × vidlička, 6 × lyžička na kávu, 6 × vidlička na tortu. SET : 30 ks. Povrchová úprava : lesklý. Materiál : chrómová oceľ 18/0, hmotnosť : 1610 g. Lusol ISO Quality / SWISS Design. Nový príbor predávam vo veľkej zľave za 50 eur. Orig. cena je 79 eur. Príbor sa mi veľmi zle fotil, aj s bleskom aj bez blesku. Na fotkách sú akoby biele škvrnky. Je to žiaľ fotením, odraz svetla. Lepšie sa mi to nedá odfotiť. Príbor je nový, nerozbalený. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Cena je pevná, nakoľko nový príbor už je vo veľkej zľave. Píšte prosím na e - mail.