inzercia, predaj, predám, bazár

Detsky toaletny stolik Frozen

Kategória: Hračky

Predam za 10€ tento krasny detsky toaletny stolik pre dievcatka, je pouzivany, ale plne funkcny. Osobny odber podla dohody, bud BA, alebo SC.
Detsky toaletny stolik Frozen
Podobné inzeráty
Detský toaletný stolík so stoličkou a príslušenstvom
Krásny detský toaletný stolík Baby Mix ukrýva skutočný poklad pre každú malú princeznú. Toaletný stolík má zrkadlo s ozdobnými bočnými krídlami. Každá žena túži mať svoj vlastný toaletný stolík s kozmetikou, vlasovým náradím alebo drobnosťami na úpravu zovňajšku. Dievčatká to napodobňujú a tiež chcú mať vo svojej izbe vlastný "salón krásy". Toaletný stolík sa tiež začne rozsvecovať a hrať, keď stlačíte srdiečko na jeho vrchnej strane! Vaše dievčatko si môže na toaletný stolík položiť čokoľvek, ale aj tak v balení nájde veľa pokladov! Náš toaletný stolík je skvelým darčekom pre každé dievčatko. Súprava neobsahuje skutočnú kozmetiku, celá súprava je vyrobená z vysokokvalitného plastu, takže je úplne bezpečná. Je určený pre deti od 3 rokov. 4 batérie AAA nie sú súčasťou balenia. OBSAH BALENIA: - sušič vlasov 1ks - šperkovnica 2ks - náhrdelník, náramky, prstene - rúž 2ks - fľaša 3ks - gumička 2ks - hrebeň 1ks - paleta 1ks - stolička 1ks TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: Rozmery výrobku: 62 x 33 x 64,5 cm Rozmery škatule: 59,5 x 45 x 10,5 cm Hmotnosť: 1,3 kg Novy - nepouzity v original baleni Cena vratane postovneho
stolík pre princeznú
Predám stolík pre princeznú) Nová stojí 63 eur Doprajte svojim deťom chvíle strávené pri hre s týmto krásnym a pôvabným toaletným stolíkom s rozmermi primeranými detskému veku. Váši malí vizážisti a kaderníci sa môžu dosýtosti zabaviť pri hre s týmto plastovým kzmetickým stolíkom, ktorý je praktický a bezpečný, pretože odoláva otrasom a triešteniu. Toaletný stolík je vybavený svetlom na na batérie, ktoré sa dá vypínať a zapínať gombíkom a ktoré osvetli štýlové zrkadlo. Keď stlačíte gombík v tvare srdiečka v hornej časti stolíka, otvoria sa steny zrkadla, začne hrať hudba a rám zrkadla sa rozžiari. Roztomilý fén dokonca funguje ako ozajstný! V stolíku sa nachádza zásuvka, do ktorej si môžu deti odložiť rôzne skrášľovaci pomôcky, ktoré nájdete v balení. Stolík má pevnú konštrukciu, vďaka čomu je trvácny a ľahko sa čistí. Tento toaletný stolík si vaše deti zaručene obľúbia a zároveň si počas hrania budú rozvíjať komunikačné a sociálne zručnosti. Je vhodná pre deti od 3 rokov. Do kozmetického stolíka je potrebné vložiť 5 AA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. V balení sa nachádza: 1 x hračkársky toaletný stolík, 1 x stolička, 1 x fén, 3 x lak na nechty, 2 x náramok, 2 x rúž, 3 x prsteň, 2 x gumička do vlasov, 1 x náhrdelník a 1 x hrebeň. Materiál: Plast Farba: Ružová + modrá Size: 45 × 25 × 71,5 cm (L x W x H) S 3 zrkadlami So svetelnými/zvukovými efektmi Vhodné pre deti vo veku: 3 a viac rokov Nápájanie na batérie: 5 x AA batérie (nie sú súčasťou balenia) Jednoduchá montáž V balení sa nachádza: 1 x hračkársky toaletný stolík, 1 x stolička, 1 x fén, 3 x lak na nechty, 2 x náramok, 2 x rúž, 3 x prsteň, 2 x gumička do vlasov, 1 x náhrdelník, 1 x hrebeň.
AKCIA Detský tablet Frozen AKCIA
AKCIA Detský tablet Frozen AKCIA AKCIA AKCIA AKCIA DETSKÝ TABLET FROZEN. DOTYKOVÝ TABLET S MOTÍVOM FROZEN. AJ VAŠE DETI TÚŽIA PO TABLETE, ABY VYZERALI ROVNAKO AKO DOSPELÍ? S TÝMTO TABLETOM BUDÚ NADŠENÉ, PRI KAŽDOM DOTYKU VYDÁ INÚ MELÓDIU A NAVYŠE MÁ FUNKCIU NAHRÁVANIA HLASU. POVEDZ MU NIEČO ON PO TEBE VŠETKO ZOPAKUJE! TABLET VYDÁVA RÔZNE MELÓDIE, ZVUKY V ANGLICKOM JAZYKU. FUNKCIA NAHRÁVANIA HLASU SVIETI HLASITOSŤ ZVUKU MOŽNO REGULOVAŤ V BALENÍ TABLET A STOJAN VEĽKOSŤ TELEFÓNU 25 X X 17 CM NAPÁJANIE 3X AAA 1,5 V TUŽKOVÉ BATÉRIE ( NIE SÚ SÚČASŤOU BALENIA) STARÁ CENA: 18,00€ AKCIA CENA: 13,00€ POSIELAM POŠTOU PODĽA AKTUÁLNEHO CENNÍKA SLOVENSKEJ POŠTY
Kozmetický stolík
Predám detský Barbie kozmetický stolík.. úplne nový vhodný ako darček a množstvom príslušenstva Cena 30€ Viem poslať Packetou za 3€, slovenská pošta 3,90€, alebo obdobný odber Perfektný kozmetický stolík pre malé parádnice s dizajnom Barbie so zrkadlom a stoličkou ! BARBIE štúdio s toaletný stolík a stolička vyrobená z vysoko kvalitného a stabilného plastu. Barbie v originálnom dizajne. Tento toaletný stolík, je pre malé dámy, ktoré sa radi líčia, dávajú si make-up. Obsahuje mnoho príslušenstva, ako veľké zrkadlo, kefu, hrebeň, stoličku a oveľa viac pre dokonalý vzhľad. Výška: cca 90 cm. Výška stoličky 28 cm.
Nadrozmerný Frozen hrad
Nádherný hrad Arendelle je nepostradatelný pre každého fanúšika rozprávky Frozen 2. Hrad je 152 cm vysoký a 122 cm široký. Deti budú milovať majestátnosť a eleganciu hradu., ktorý je inšpirovaný domovom princezien Elsy a Anny z rozprávky Frozen 2. Hrad má krásné ľadové brány, po otvorení týchto bráň nájdete 7 nádherných izieb a vežu s množstvom doplnkov, ako je čajový stolček, trón, toaletný stolík alebo pohovka.. Pomocou kryštálového balkónu sa môžu bábiky pohybovať medzi poschodiami. Postavený ale nepoužívaný, cena nového bola 200€, už sa nepredáva.
Nová taštička na plece Frozen Elsa rozmer 20x16x6 cm
Nová taštička na plece Frozen Elsa, rozmer 20x16x6 cm. V ponuke mám aj rôzne šaty Frozen, doplnky do vlasov alebo hodinky Frozen. Zašlem poštou alebo osobne v Petržalke. Na dobierku zasielam len v prípade úhrady poštovného vopred.